Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğacım haftaya en az 1 kilo bekliyorum ben senden...
bendeeee canım
gelmezseniz çikolatalı gofret yicem
dur kızıııı hooofff pppoooffff koşarak geldim bak
ayda 10 kilo cok canım ya

durmak yok spor zamanıııı

şımarık bıdınızım ben sizin kaptann
en küçünüz olarak yaramalık yapmaya hakkım varr

var canım tatlı yaramazımızsın sen bizim

ya kızlar bu hafta hafta sonu kaçamağının üstüne bi de abimin eşi memleke gitti her akşam yeğenimle abimi yemeğe çağırdım onunda etkisi varrrr malesef

tamam azerim yarısalım 29 nisan cuma günü 55 e en yakın olan kazanır
tamam geldim bile bir iki bir iki ben basladim spora
azeri bizden 1 kilodan fazla ilerde ona yetişmemiz lazımmm durma kız kos kosss kaldır popişi
kiz popisimi kaldirip indirdikce deprep oluyor sanip yanlis alarm veriyorlar
tamam kiz valla gel.ücümüz 30 nisanda 55 olmaliyiz.bakalim hangimiz kazanacak.kaybedenlerse bütün takimlara girip ben pis bir obur siskoyum yazsin.tamammi

kiz bu cok agir bir ceva degilmi

kızlar şok şok 56.50 olmuşum halbuki dün tartıldım 56.8 dim

e iyiymis yine.artida degilsin hic olmazsa.misafirler suclu hem,sen degil
bu hafta misafir almada yok misafir gitmede yok.bu hafta tam gaz devam.bak 3 hafta kaldi sünnete
ne cabuk geciyor kiz zaman...heyecan varmi heyecan
kosu bandim yok ama bende lesli yapiyorum hergun insallah bendede senin yarin kadar gider bu hafta iyice asilmaliyim hafta sonu suprizi olmasa misafirimde yok rahat edecem yani:26:

onemli degil canim, sen bolca hareket et gerisi gelir zaten

saol tatlım da giden gitti nakit kartı allahtan kredi değil onu kullanmıyorum eskilerde kaldım ben kredi kartsız yasıyorumm
kullanamamıslar iptal ettirdim hemen işte pazarteside yeni kart basvurusunda bulundum..
ohh iyi yapmissin
evdemisafir olunca kilo vermek cok zor

tamam geldim bile bir iki bir iki ben basladim spora

kiz popisimi kaldirip indirdikce deprep oluyor sanip yanlis alarm veriyorlar

kiz bu cok agir bir ceva degilmi

Ganfed senin popisin kücücük bee.ne güzel kibarcik.keske benimde öyle olsaydiiii.benimki 3 zayif kadina dagitsam yeterli gelir valla.

dur daha cezaya tam karar veremedik

** 7.TAKIM 201. Etap**

tutku2012 (60.2/61/-0.8/-1.32)
cemre2010(57.8/
ceyce(78,7/
saferan(131.4/
azerikizi(58.1/57.6/0.5/0.86%)
kirmizigül06(94.1/93.7/0.4/0.42%)
doga3(93.4/94/-0.6/-0.64)
frangipani(68.9/
ganfed(58.8/58.8/0/0%)
Julia__(57.1/56.5/0.6/1.05%)

7.TAKIM TOPLAM KILO (758.5

kizlar sohbetinize doyum olmaz ama yusufum beni cagiriyor acikmis onu doyurup uyutayim bide leslicigimle bulusayim malum yaris var gelirim sonrameyvenull ve azeri siz duymayin lesli yapacagimi siz dondurma yiyin,cikolata yiyin , pasta borek yiyin yiyin biseyler iste bos durmayin

yerim senin Yusuf'unu.tatlisim benim o tatlisim.

cikolatami peh oda neymiski.tadini bile bilmem ben.pasta börek hayatimda hic görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…