onu kabul etmem işte ben diğer takımlarla küsüm
bendeeee canımdoğacım haftaya en az 1 kilo bekliyorum ben senden...
dur kızıııı hooofff pppoooffff koşarak geldim bakgelmezseniz çikolatalı gofret yicem
ayda 10 kilo cok canım yaGunaydin meyvem...sen nguzel uykunu almissin ben uykusuzum vallaha..saat cabucak 3 olsada eve gitsem..hemen yaticam inanki
dogacim sanada gunaydin tatlim, bak meyveminde dedigi gibi yaz dayandi kapiya...arti cikma luksumuz yok...
bende bugunden itibaren daha siki baslicam...spor felan...bakalim ne olacak..temmuzun 23 kadar enaz 30 kilo vermek istiyorum...ayda 10 kilo hesapliyorum ama
durmak yok spor zamanıııı
şımarık bıdınızım ben sizin kaptann
en küçünüz olarak yaramalık yapmaya hakkım varr
tamam geldim bile bir iki bir iki ben basladim sporatamam azerim yarısalım 29 nisan cuma günü 55 e en yakın olan kazanır
kiz popisimi kaldirip indirdikce deprep oluyor sanip yanlis alarm veriyorlarazeri bizden 1 kilodan fazla ilerde ona yetişmemiz lazımmm durma kız kos kosss kaldır popişi
tamam kiz valla gel.ücümüz 30 nisanda 55 olmaliyiz.bakalim hangimiz kazanacak.kaybedenlerse bütün takimlara girip ben pis bir obur siskoyum yazsin.tamammi
** 7.TAKIM 201. Etap**
tutku2012 (60.2/61/-0.8/-1.32)
cemre2010(57.8/
ceyce(78,7/
saferan(131.4/
azerikizi(58.1/57.6/0.5/0.86%)
kirmizigül06(94.1/93.7/0.4/0.42%)
doga3(93.4/94/-0.6/-0.64)
frangipani(68.9/
ganfed(58.8/58.8/0/0%)
Julia__(57.1/
7.TAKIM TOPLAM KILO (758.5
ne cabuk geciyor kiz zaman...heyecan varmi heyecane iyiymis yine.artida degilsin hic olmazsa.misafirler suclu hem,sen degil
bu hafta misafir almada yok misafir gitmede yok.bu hafta tam gaz devam.bak 3 hafta kaldi sünnete
kosu bandim yok ama bende lesli yapiyorum hergun insallah bendede senin yarin kadar gider bu hafta iyice asilmaliyim hafta sonu suprizi olmasa misafirimde yok rahat edecem yani:26:
ohh iyi yapmissin
saol tatlım da giden gitti nakit kartı allahtan kredi değil onu kullanmıyorum eskilerde kaldım ben kredi kartsız yasıyorumm
kullanamamıslar iptal ettirdim hemen işte pazarteside yeni kart basvurusunda bulundum..
evdemisafir olunca kilo vermek cok zorbendeeee canım
dur kızıııı hooofff pppoooffff koşarak geldim bak
ayda 10 kilo cok canım ya
var canım tatlı yaramazımızsın sen bizim
ya kızlar bu hafta hafta sonu kaçamağının üstüne bi de abimin eşi memleke gitti her akşam yeğenimle abimi yemeğe çağırdım onunda etkisi varrrr malesef
tamam geldim bile bir iki bir iki ben basladim spora
kiz popisimi kaldirip indirdikce deprep oluyor sanip yanlis alarm veriyorlar
kiz bu cok agir bir ceva degilmi
ne cabuk geciyor kiz zaman...heyecan varmi heyecan
kızlar şok şok 56.50 olmuşum halbuki dün tartıldım 56.8 dim
adina sevindim canim hadi gözün aydin olsunkızlar şok şok 56.50 olmuşum halbuki dün tartıldım 56.8 dim
buda reha muhtar gibi oldu ama aci varmi aci der gibine cabuk geciyor kiz zaman...heyecan varmi heyecan
onemli degil canim, sen bolca hareket et gerisi gelir zaten
sevindim senin adina canim..hadi kizlar yokmu baska kilo veren...
tutkucum sanada gecmis olsun...umarim haftaya eksilerle gelirsin
julia tebrikler sekercimm
hadi kızlar bu hafta derecedemiyizz
azericim...cok guzel ya 57.5sun..masallah maslallahhh..daridi bize insallahh
bu hafta 1. biz olmalıyız işte
sagol canim.tuvaletede ciksaydim daha az gelirdi kilom ama neyyyyse
biz meyve ve ganfed le yarisa girdik,kazanmaliyim.birinci olmaliyim
kizlar sohbetinize doyum olmaz ama yusufum beni cagiriyor acikmis onu doyurup uyutayim bide leslicigimle bulusayim malum yaris var gelirim sonrameyvenull ve azeri siz duymayin lesli yapacagimi siz dondurma yiyin,cikolata yiyin , pasta borek yiyin yiyin biseyler iste bos durmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?