eeeeeeeeeee hani kilo bildirimleriii
günaydın fıstıklarım.....
meyvem moralinin yerine gelmesine sevindim canım alışıcaksın ne yapalım hep oluyor cansıkıcı durumlar ben 20 yıldır alışamadım gerçi hala sinirim zıp zıp zıplıyor
günaydınn canlarım...
bu sabah 58.9 geldim kostur kostur hemen tartıldım daha sabah ödemim gitmemişti.
uyuya kaldım bu sabahh.. ayy bir güzel dinlenmişim ki sormayın 9 bucuk saat uyumusumm
kahvaltıda yapamadım gelirken 2 simit aldım küçücük burdaki simitler.. cayla onları yicem..
canim boyum 1,54 oldukca kisa boyluyum bodur agac gibiyimtatlım senin boyun kac ..
bkı ne göre şişman değilsin de merak ettim..
çok güzel diyosunda geceye kadar acıkmıyaccak mısın ben dayanamam valla
Gunaydin meyvem...sen nguzel uykunu almissin ben uykusuzum vallaha..saat cabucak 3 olsada eve gitsem..hemen yaticam inanki
dogacim sanada gunaydin tatlim, bak meyveminde dedigi gibi yaz dayandi kapiya...arti cikma luksumuz yok...
bende bugunden itibaren daha siki baslicam...spor felan...bakalim ne olacak..temmuzun 23 kadar enaz 30 kilo vermek istiyorum...ayda 10 kilo hesapliyorum ama
Gunaydin meyvem...sen nguzel uykunu almissin ben uykusuzum vallaha..saat cabucak 3 olsada eve gitsem..hemen yaticam inanki
dogacim sanada gunaydin tatlim, bak meyveminde dedigi gibi yaz dayandi kapiya...arti cikma luksumuz yok...
bende bugunden itibaren daha siki baslicam...spor felan...bakalim ne olacak..temmuzun 23 kadar enaz 30 kilo vermek istiyorum...ayda 10 kilo hesapliyorum ama
canim boyum 1,54 oldukca kisa boyluyum bodur agac gibiyim
yok canim ya aclik hissi 20 dk suruyor onu atlattim mi gerisi kolay oluyoronuda su ve benzeri seylerle kandiriyom midemi calisip dursun su degirmeni gibisunn etimiz var vermem lazim kilolari hain kilolar defolun gidin
canim boyum 1,54 oldukca kisa boyluyum bodur agac gibiyim
yok canim ya aclik hissi 20 dk suruyor onu atlattim mi gerisi kolay oluyoronuda su ve benzeri seylerle kandiriyom midemi calisip dursun su degirmeni gibisunn etimiz var vermem lazim kilolari hain kilolar defolun gidin
gelmezseniz çikolatalı gofret yicem
anladım tatlım verirsin zaten 58 desin 9 kilo tatil zamannına kadar verirlir...
s.a bu arada
gunaydin meyvenull hg nasilsin guzel kaptanim sen nasilsinbuyurun sabah papatyalariniz (sisst caktirmaayin rusvet oldugunu soyleyeni gebertirim )
insallah canim verebilirim
azerim hg guzelim gunaydinalbakalim bu guzel papatyalari senin icin topladim canimin ici
ne sabirsiz kizsin sen...geldik iste geldik...gelmezsek cikolatali gofret yiyecekmis bak bak bak...hemende mezaret
kaptanim bizi tehdit etti 10 mekik cekme cezasi ver meyvenullabende basinda duracam yaptimi yapmadimi diye he biude ben sayacam gerci 9 a kadar sayabiliyom ben amane sabirsiz kizsin sen...geldik iste geldik...gelmezsek cikolatali gofret yiyecekmis bak bak bak...hemende mezaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?