Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğacım benim derdim kendimle alısamam zor yanii değişmem imkansız yapıp böyle hassasımm süslüyüm havalıyım bunları inkar etmiyorum ama buda yasaya bilmem için değişmem gerekiyoki ben değişemem değişmeye calıstım olmuyor mutsuz oluyorum böylede mutlu değilim ama naplım yasıyorumm..

hani kilonu bildirseneeee

[** 7.TAKIM 201. Etap**

tutku2012 (60.2/
cemre2010(57.8/
ceyce(78,7/
saferan(131.4/
azerikizi(58.1/
kirmizigül06(94.1/93.7/0.4
doga3(93.4/94/-0.6/-0.64)
frangipani(68.9/
ganfed(58.8/
Julia__(57.1/

7.TAKIM TOPLAM KILO (758.5

bu gün de dünden biraz düşmüşüm kaldı 600 gram bu hafta dahada verip haftaya hiç deilse 93 le girsem iyi olarrrr

Son düzenleme:

Gunaydin meyvem...sen nguzel uykunu almissin ben uykusuzum vallaha..saat cabucak 3 olsada eve gitsem..hemen yaticam inanki

dogacim sanada gunaydin tatlim, bak meyveminde dedigi gibi yaz dayandi kapiya...arti cikma luksumuz yok...

bende bugunden itibaren daha siki baslicam...spor felan...bakalim ne olacak..temmuzun 23 kadar enaz 30 kilo vermek istiyorum...ayda 10 kilo hesapliyorum ama

tatlım senin boyun kac ..
bkı ne göre şişman değilsin de merak ettim..
canim boyum 1,54 oldukca kisa boyluyum bodur agac gibiyim
çok güzel diyosunda geceye kadar acıkmıyaccak mısın ben dayanamam valla

yok canim ya aclik hissi 20 dk suruyor onu atlattim mi gerisi kolay oluyoronuda su ve benzeri seylerle kandiriyom midemi calisip dursun su degirmeni gibisunn etimiz var vermem lazim kilolarihain kilolar defolun gidin

gunaydin kirmizigul hayirli sabahlar ya sirrini soylede bende ayda 10 kilo vereyim bu ne ya gr. gr gidiyor bende

ayyy dinlen gülüm dinlen hafta sonuda bol spor yapp..
sende haftaya en az 1.5 ver ..
hadi bakalımm

anladım tatlım verirsin zaten 58 desin 9 kilo tatil zamannına kadar verirlir...

s.a bu arada
gunaydin meyvenull hg nasilsin guzel kaptanim sen nasilsinbuyurun sabah papatyalariniz (sisst caktirmaayin rusvet oldugunu soyleyeni gebertirim )

anladım tatlım verirsin zaten 58 desin 9 kilo tatil zamannına kadar verirlir...[/QUOTE]

insallah canim verebilirim
azerim hg guzelim gunaydinalbakalim bu guzel papatyalari senin icin topladim canimin ici

ayyyy canimsin yaaaaa.cok seviyorum seni cok

s.a bu arada
gunaydin meyvenull hg nasilsin guzel kaptanim sen nasilsinbuyurun sabah papatyalariniz (sisst caktirmaayin rusvet oldugunu soyleyeni gebertirim )

insallah canim verebilirim
azerim hg guzelim gunaydinalbakalim bu guzel papatyalari senin icin topladim canimin ici

durmak yok spor zamanıııı

ne sabirsiz kizsin sen...geldik iste geldik...gelmezsek cikolatali gofret yiyecekmis bak bak bak...hemende mezaret

şımarık bıdınızım ben sizin kaptann
en küçünüz olarak yaramalık yapmaya hakkım varr

ne sabirsiz kizsin sen...geldik iste geldik...gelmezsek cikolatali gofret yiyecekmis bak bak bak...hemende mezaret
kaptanim bizi tehdit etti 10 mekik cekme cezasi ver meyvenullabende basinda duracam yaptimi yapmadimi diye he biude ben sayacam gerci 9 a kadar sayabiliyom ben amaneyse canim idare edecegiz bende her seferinde 1 den baslatirim

** 7.TAKIM 201. Etap**

tutku2012 (60.2/
cemre2010(57.8/
ceyce(78,7/
saferan(131.4/
azerikizi(58.1/57.6/0.5/0.86%)
kirmizigül06(94.1/93.7/0.4
doga3(93.4/94/-0.6/-0.64)
frangipani(68.9/
ganfed(58.8/
Julia__(57.1/

7.TAKIM TOPLAM KILO (758.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…