Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

**4. TAKIM 201. ETAP**

Anna_maria(66,5/65.5 / 1 / % 1.50 )
karcicegi71(67.4/ 67.2 / 0.2 % 0.30 )
minnoş prenses(63,4/62,1/1,3/% 2,05)
nidah( 64.4/64.0/0.4/%0.62)
hasretim34( 66.5 / 67.8/ -1.3 / % -1.95 )
pamukcuk(76/)Geri dönmek üzere ayrildi
qiz3mm (62,8 /63.8 / -1 / -% 1.6 )
lethem ( 50.3/ 49.8 / 0.5 / % 1 )

4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )

sadece senin yüzdende bir hata vardı, yukarıdaki şekilde düzelttim canım..

dünkü sayim arkadaslar

cemre:16
doga:18
frangi:20
ganfed:9
julia:19
kirmizi:28
tutku:10
azeri:23
minaver:10

hani ben hani ben niye beni dıslıyonuzz
ben üveymiyim gülümün en küçük üyesiyim kaptanım bak beni dıslıyorlar küçüğün die eziyorlar koru beni kaptanım nerdesinn (sülüman)

tamam canim sagol

ayyy ben 5 gün ac kalır yine kazanırım yarısı
korktun mu kiz benden ne o 5 gun ac kalacan olsun ben yiyecem vede senden cok verecem kurtulusun yok hahahahaha
yerim senin Yusuf'unu.tatlisim benim o tatlisim.

cikolatami peh oda neymiski.tadini bile bilmem ben.pasta börek hayatimda hic görmedim
git kendine yusuf yap ben vermiyom yusufumu ayrica ye sen ye cekin me

günaydın kızlaaaar, ben geldimmm
gunaydin frangipani hg canim
yok öyleee.5 g 5 k diyeti yapmiycan.saglikli normal diyetimizi yapicaz.hadi bakalim:76:
kiz dayanamaz bu dondurma gorunce diyeti miyeti unutur
pöffffffffffffffffffffffff
sen lapa yapıon yaaa
ufaklığa laf yok bana heryer pariss

yerim senin parisini git sen git paris londra dolas onlarinda mutfagini tanimak icin bol bol hepsinden yeafiyet bal seker olsun bide lop lop yag olsun

slm kızlar az önce bana kocaman bir dilim kakaolu yaş pasta getirdiler ama yemedim :84::84:

çok düşündüm baktım kokladım ama olmaz dedim kızım temmuzda nişanım var nasıl yiyeyim ki

anaaaa gercektenmıı canım sakın yeme bende gecen temmuzda maxımusa ulasmıs bır sekılde 78 kılo ıle gelınlık gıydımm sımdı guluyorum ama okadar cok sorun vardıkı bıde kılomu kafama takamazdım valla . sen benım gıbı yapma cıtı pıtı ıncecık gelın ol ınsallah tatlım

gelinlik bulduysan sorun yok kız birde en uyuz olduğum şey kollar kalın kalın duruoyaaa 56.5a bulurum artık sanırım ama işi salıverirsem biliom hemen alırım geri

ayyy juliacım o kollar benide mahvediyorr..
sporu bırakınca yine yumusuyuverdiler 2 gündür kollarıma takmıs durumdayımm...

kızlar öğlen 2 kase yoğurtlu lahana corbamdan içimm.yatana kadarda elma yicem 1 büyük elmayı yedim ..
aksamda yerim 2-3 tanee..

yarın sabah 58.2 olmak istiyorumm

gülümmm döv azeriyi dövv dısladı benii

haha yarısda hepinizi geçince bende size bunu yapcam

slm kızlar az önce bana kocaman bir dilim kakaolu yaş pasta getirdiler ama yemedim :84::84:
aferinj kiz yeme sakin yeme sei kandirmak istiyorlar helal sana ideal kilomuza gelince pariti yapacagiz bizde istedigimizi yiyecegiz o zaman
ben olsam yerdımmm

meyvıskoo dıuymasınn:18::18:
sende yeme SIKIN disinizi az sabir basaracagiz kizlar
çok düşündüm baktım kokladım ama olmaz dedim kızım temmuzda nişanım var nasıl yiyeyim ki
he bak nisanligin guzel durmaz uzerinde cici kiz ol yeme sakin nisandan sonra nisanlinla gider yersin pastani simdi yalniz yeme
regli oldum kızlar karnım çok ağrıo
reglden sonra sisliginde gider daha cok vermis olursun kilo
amin amin olacak insallah juliamiz kararlidir inaniyorum ona amacina ulasacaktir
gelinlik bulduysan sorun yok kız birde en uyuz olduğum şey kollar kalın kalın duruoyaaa 56.5a bulurum artık sanırım ama işi salıverirsem biliom hemen alırım geri
aman ha diyetini birakma sen bizim cici gelinimiz olacaksin

bende bugun sabah yogurt yedim sadece oglen yarim elmali pogaca bide yogurt yedim
aksamda diyet makarna ve yogurt yedimayricada leslimi yaptim geldim lami cimi yok ben kazanacam yarisi

hani ben hani ben niye beni dıslıyonuzz
ben üveymiyim gülümün en küçük üyesiyim kaptanım bak beni dıslıyorlar küçüğün die eziyorlar koru beni kaptanım nerdesinn (sülüman)
canim yeterki sen iste ben senide sayarim.bilmiyordum be bu kadar hevesli oldugunu.iyi o zaman bugünkü performansin yarin belli olacak o zaman
yettim yettim...meyvemi niye disliyorsunuz bakim..o deneme suresinde uveyde olsa takimimizda artik
yav yapacam yarin da...niye meyve listede yoktu bugün o zaman.
valla süpersin.ben belki dayanamaz yerdim,yok yok kesin yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…