arkadasın oğlu olucakda canım o istedi..
maşallah diyin ya nazar değmesin zayıflıyayım bir an önce
dünkü sayim arkadaslar
cemre:16
doga:18
frangi:20
ganfed:9
julia:19
kirmizi:28
tutku:10
azeri:23
minaver:10
**4. TAKIM 201. ETAP**
Anna_maria(66,5/65.5 / 1 / % 1.50 )
karcicegi71(67.4/ 67.2 / 0.2 % 0.30 )
minnoş prenses(63,4/62,1/1,3/% 2,05)
nidah( 64.4/64.0/0.4/%0.62)
hasretim34( 66.5 / 67.8/ -1.3 / % -1.95 )
pamukcuk(76/)Geri dönmek üzere ayrildi
qiz3mm (62,8 /63.8 / -1 / -% 1.6 )
lethem ( 50.3/ 49.8 / 0.5 / % 1 )
4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )
sadece senin yüzdende bir hata vardı, yukarıdaki şekilde düzelttim canım..
hani ben hani ben niye beni dıslıyonuzz
ben üveymiyim gülümün en küçük üyesiyim kaptanım bak beni dıslıyorlar küçüğün die eziyorlar koru beni kaptanım nerdesinn (sülüman)
dünkü sayim arkadaslar
cemre:16
doga:18
frangi:20
ganfed:9
julia:19
kirmizi:28
tutku:10
azeri:23
minaver:10
ben 27 . olmuşum :78:
korktun mu kiz benden ne o 5 gun ac kalacan olsun ben yiyecem vede senden cok verecem kurtulusun yok hahahahahaayyy ben 5 gün ac kalır yine kazanırım yarısı
yerim senin Yusuf'unu.tatlisim benim o tatlisim.
cikolatami peh oda neymiski.tadini bile bilmem ben.pasta börek hayatimda hic görmedim
gunaydin frangipani hg canimgünaydın kızlaaaar, ben geldimmm
kiz dayanamaz bu dondurma gorunce diyeti miyeti unuturyok öyleee.5 g 5 k diyeti yapmiycan.saglikli normal diyetimizi yapicaz.hadi bakalim:76:
pöffffffffffffffffffffffff
sen lapa yapıon yaaa
ufaklığa laf yok bana heryer pariss
slm kızlar az önce bana kocaman bir dilim kakaolu yaş pasta getirdiler ama yemedim :84::84:
slm kızlar az önce bana kocaman bir dilim kakaolu yaş pasta getirdiler ama yemedim :84::84:
ben olsam yerdımmm
meyvıskoo dıuymasınn:18::18:
çok düşündüm baktım kokladım ama olmaz dedim kızım temmuzda nişanım var nasıl yiyeyim ki
anaaaa gercektenmıı canım sakın yeme bende gecen temmuzda maxımusa ulasmıs bır sekılde 78 kılo ıle gelınlık gıydımmsımdı guluyorum ama okadar cok sorun vardıkı bıde kılomu kafama takamazdım valla . sen benım gıbı yapma cıtı pıtı ıncecık gelın ol ınsallah tatlım
aferinj kiz yeme sakin yeme sei kandirmak istiyorlar helal sana ideal kilomuza gelince pariti yapacagiz bizde istedigimizi yiyecegiz o zamanslm kızlar az önce bana kocaman bir dilim kakaolu yaş pasta getirdiler ama yemedim :84::84:
sende yeme SIKIN disinizi az sabir basaracagiz kizlarben olsam yerdımmm
meyvıskoo dıuymasınn:18::18:
he bak nisanligin guzel durmaz uzerinde cici kiz ol yeme sakin nisandan sonra nisanlinla gider yersin pastani simdi yalniz yemeçok düşündüm baktım kokladım ama olmaz dedim kızım temmuzda nişanım var nasıl yiyeyim ki
reglden sonra sisliginde gider daha cok vermis olursun kiloregli oldum kızlar karnım çok ağrıo
amin amin olacak insallah juliamiz kararlidir inaniyorum ona amacina ulasacaktir
anaaaa gercektenmıı canım sakın yeme bende gecen temmuzda maxımusa ulasmıs bır sekılde 78 kılo ıle gelınlık gıydımmsımdı guluyorum ama okadar cok sorun vardıkı bıde kılomu kafama takamazdım valla . sen benım gıbı yapma cıtı pıtı ıncecık gelın ol ınsallah tatlım
aman ha diyetini birakma sen bizim cici gelinimiz olacaksingelinlik bulduysan sorun yok kızbirde en uyuz olduğum şey kollar kalın kalın duruoyaaa 56.5a bulurum artık sanırım ama işi salıverirsem biliom hemen alırım geri
ayyy juliacım o kollar benide mahvediyorr..
sporu bırakınca yine yumusuyuverdiler 2 gündür kollarıma takmıs durumdayımm...
kızlar öğlen 2 kase yoğurtlu lahana corbamdan içimm.yatana kadarda elma yicem 1 büyük elmayı yedim ..
aksamda yerim 2-3 tanee..
yarın sabah 58.2 olmak istiyorumm
gülümmm döv azeriyi dövv dısladı benii
haha yarısda hepinizi geçince bende size bunu yapcam
canim yeterki sen iste ben senide sayarim.bilmiyordum be bu kadar hevesli oldugunu.iyi o zaman bugünkü performansin yarin belli olacak o zamanhani ben hani ben niye beni dıslıyonuzz
ben üveymiyim gülümün en küçük üyesiyim kaptanım bak beni dıslıyorlar küçüğün die eziyorlar koru beni kaptanım nerdesinn (sülüman)
yav yapacam yarin da...niye meyve listede yoktu bugün o zaman.yettim yettim...meyvemi niye disliyorsunuz bakim..o deneme suresinde uveyde olsa takimimizda artik
valla süpersin.ben belki dayanamaz yerdim,yok yok kesin yerdimslm kızlar az önce bana kocaman bir dilim kakaolu yaş pasta getirdiler ama yemedim :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?