Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kulaga hos gelen isimler ben batinin anlamini bilmiyorum ama

selam kızlaaar..... kaynanamı yolcu ettim ...ev aldı başını gidiyor daraldım iyice ...eşimde onunla izmite kaynımın yanına gitti ...biraz kafamı dinliyim dimi yaa....

el-batın allahın isimlerinde geçer ...gizli olan manasına gelir ganfed.....

sagol canim aciklama icin

evet ya az kafa dinle canim ya hep baskalari icin yasamasoyle yalnizligin keyfini cikar

hg saferanim nasilsin bakalim

valla dediğim gibi kafam bi haftada oldu kazan... benim kardeşimde görümcemle evli bu nedenle kaynanam ordu dan misafir gelince görümcemde geliyor ev bi curcuna gidiyor ..kaynanam görümceme gitse eşim durmuyor illa oraya gidiyoruz anasız yapamıyor iyice helak oldum 3 çocukla bi ora bi bura neyseki çok kalmadı....

sevgili kaptanim hg canimin iciay bak nasiklda sevindim sizi gorunce yalniz kalmistimburda korkudan sesim kisilmisti

evet ya az kafa dinle canim ya hep baskalari icin yasamasoyle yalnizligin keyfini cikar

ooh valla evim evim güzel evim ...takılırım nette ..biraz oyun oynarım ...biraz tv seyrederim ..yarın da toparlarım evi....

bu akşam biraz geç geldim kızlar çünkü ablamdayım ve burda kalacağım. o da benim gibi yemeği çok seven bi insan ve evinde bir sürü abur cubur var dua edin daha yolun başındayım onları yemeden eve varayım...

bugünkü menümüde yazayım
sabah:1 saat yürüyüş yağsız patetesli yumurta 1.5 dilim kepekli ekmek,peynir,domates,salatalık
araöğün:yeşil çay,2-3 çilek
öğle:yağsız domates soslu makarna,bir tabak yoğurtlu ıspanak,salata
araöğün:çok az boğaça(tadımlık),1 tane kakaolu bisküvi,yeşilçay
akşam:zeytinyağlı bezelye,1 dilim ekmek,salata
ve biraz öncede 4-5 tane hurma yedim

saferanım demek izmiti bilion sennn..
ayy ben izmitliyimm

hişt pişt alooo noluyor orda haftaya birinci biziz bu böyle bilinsinnn ...
kacamak yok tatlım listeye ilk girdiğin hafta eksilerdemi olmak istiyorusnnn..

öncelikle sabah kahvaltıda paatesi yemişsin + ekmek
sonra öğlenki makarnayla ekmek olmus eee ara öğüne hiç girmiyorum yine karbonhidrat ve yağ
aksamki bezelyede karbonhidrat sınıfına giriyor zaten
hurmada fazla olmus cok sekerli bi meyve hurma o yzden 2 taneden fazla yenmemeli...

dikkatli sec canım menülerini karbonhidatları az tutmaya calıs..

ayy ben izmitliyimm

evet canım gittim bi kaç kere kaynım orda oturuyor...

ayy ben izmitliyimm

benim de anne tarafım izmitte oturuyor, gideriz sık sık.. sen izmitte mi oturuyorsun meyve??

kızlaar iyi akşamlar hepinize..

bugünkü menümü yazıyorum..
sabah: 2 kuru kayısı + 1 bardak sıcak su
kahvaltı: tam buğday ekmeğinden tost
öğle: tavuklu salata + yoğurt
akşam: menemen, biraz peynir, erişte - biliyorum bu saçma bir menü oldu aslında tek menemen yiyecektim ama oğlum yoğurtladığım erişteyi yemeyince ve ben de çoook aç olunca onu da yedim..

neden aç kaldığıma gelince.. bugün spor salonunda ölçüm yaptıracaktım o yüzden en az 4 saat aç olarak oraya gitmem gerekiyordu.. öğlen yemeğim 1.30 da bitti; 5.45 spor salonundaydım; çıktığımda saat 7.15ti.. eve gel duş al derken acıktım tabii

ölçümlerim tahmin ettiğim gibi felaketti; 11 kg yağ fazlam ve 1,5 kg kas eksiğim var, protein ağırlıklı beslen dedi oradaki doktor.. spor öncesinde de biraz karbonhidrat almalıymışım.. ayrıca 6 öğün yemem lazımmış çünkü metabolizmam yavaşmış, öğünlerini arttırınca metabolizman hızlanacak kilo vermen kolaylaşacak dedi..
henüz kendime özel çalışma programı açtırmadım, önümüzdeki hafta yaptırırım sanırım.. şimdilik ağırlıklı olarak kardiyo çalışıyorum, biraz da şu san simidim için mekik..

3 hafta diyet&spor yapıp tekrar ölçüm yaptırıcam bakalım nasıl bir değişiklik olacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…