kulaga hos gelen isimler ben batinin anlamini bilmiyorum ama
selam kızlaaar..... kaynanamı yolcu ettim ...ev aldı başını gidiyor daraldım iyice ...eşimde onunla izmite kaynımın yanına gitti ...biraz kafamı dinliyim dimi yaa....
el-batın allahın isimlerinde geçer ...gizli olan manasına gelir ganfed.....
selam kızlaaar..... kaynanamı yolcu ettim ...ev aldı başını gidiyor daraldım iyice ...eşimde onunla izmite kaynımın yanına gitti ...biraz kafamı dinliyim dimi yaa....
hg saferanim nasilsin bakalim
evet ya az kafa dinle canim ya hep baskalari icin yasamasoyle yalnizligin keyfini cikar
valla dediğim gibi kafam bi haftada oldu kazan... benim kardeşimde görümcemle evli bu nedenle kaynanam ordu dan misafir gelince görümcemde geliyor ev bi curcuna gidiyor ..kaynanam görümceme gitse eşim durmuyor illa oraya gidiyoruz anasız yapamıyor iyice helak oldum 3 çocukla bi ora bi bura neyseki çok kalmadı....
bu akşam biraz geç geldim kızlar çünkü ablamdayım ve burda kalacağım. o da benim gibi yemeği çok seven bi insan ve evinde bir sürü abur cubur var dua edin daha yolun başındayım onları yemeden eve varayım...
hepinize hayırlı geceler bende kaptanım kırmızıgül gibi çağatayı izlemeye gideyim
bugünkü menümüde yazayım
sabah:1 saat yürüyüş yağsız patetesli yumurta 1.5 dilim kepekli ekmek,peynir,domates,salatalık
araöğün:yeşil çay,2-3 çilek
öğle:yağsız domates soslu makarna,bir tabak yoğurtlu ıspanak,salata
araöğün:çok az boğaça(tadımlık),1 tane kakaolu bisküvi,yeşilçay
akşam:zeytinyağlı bezelye,1 dilim ekmek,salata
ve biraz öncede 4-5 tane hurma yedim
saferanım demek izmiti bilion sennn..
ayy ben izmitliyimm
hişt pişt alooo noluyor orda haftaya birinci biziz bu böyle bilinsinnn ...
kacamak yok tatlım listeye ilk girdiğin hafta eksilerdemi olmak istiyorusnnn..
saferanım demek izmiti bilion sennn..
ayy ben izmitliyimm
hişt pişt alooo noluyor orda haftaya birinci biziz bu böyle bilinsinnn ...
kacamak yok tatlım listeye ilk girdiğin hafta eksilerdemi olmak istiyorusnnn..
selam bayanlar.
ben de zayıflamak istiyorum hangı takıma gırmem gerektıgını nerden bılıcem :) biiiir sürü takım var, kaldım ortada :)
benim de anne tarafım izmitte oturuyor, gideriz sık sık.. sen izmitte mi oturuyorsun meyve??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?