günaydınnnnnnnnnnn
ay inanmıyorum akşam saat 10 da azcık uyuyum , kalkıp duş layım dediydim
yatış o yatışşşşsabah 6:30 da zor açtım gözümü gittim birazda oturma odasında yattım mı
saçlarım yaglı kalmış mıhemen yıkadım saçlarımı , bi yumurta haşladım yedim sadeceee parmaklar dolma gibi benim
iş yerine geldim soda, limon ve yeşil çay üçlüsünü yaptımmmm
gün içinde içerimmm
şimdiide kahvemi alıp buraya düştüm , sanki günlerdir gelmiyormuşum gibi
Gunaydin kaptanim ev curcuna hala. Kalkıp gözleme yaptim misafirlere sabahtan.
Dün adamla tartistık . Arabayı almam diye direttim olmadı . Kazali araba istemem dedimse de olmadı. Ama kazanan ben oldum o da söyle ki. Yaptigİ kaza parasini bize odetmek istedi 2000 lira ben dé vermem dedim. En son siz verin ben taksit taksit odim dedi taam dedimm . İnşallah bu da bizj dolandirmaz. Mesleği imamlik mis .yapmaz zaar
ayyy bende gelmek istiyorum ya ne özledim öyle arkadas toplantılarını.heleki senin gibilerse
Esimin arkadaşı .satış ı yapmak için kaldilar. Şimdi eşimle gittiler . Çoluk çocuğu evde tabi. Ayy şükür k.validé var. Nasıl yardımcı oldu dünden beri anlatamamya bu adam niye sizde kalıyor ? çota tanımıyorsunuz sanırım ?
Aldiginiz araba icin odediginiz ucrettem dusseydiniz...Gunaydin kaptanim ev curcuna hala. Kalkıp gözleme yaptim misafirlere sabahtan.
Dün adamla tartistık . Arabayı almam diye direttim olmadı . Kazali araba istemem dedimse de olmadı. Ama kazanan ben oldum o da söyle ki. Yaptigİ kaza parasini bize odetmek istedi 2000 lira ben dé vermem dedim. En son siz verin ben taksit taksit odim dedi taam dedimm . İnşallah bu da bizj dolandirmaz. Mesleği imamlik mis .yapmaz zaar
o dil bana mı çıkıyor ..
Bende geleyimmmmmmm
Guya bende 3.5 yildir evdeyim hic boyle gunlerim olmadiiiayyy bende gelmek istiyorum ya ne özledim öyle arkadas toplantılarını.heleki senin gibilerse
bugün kutsal ödem atma günü .at gitsin.Günaydın fğnaydınnn hayırlı Perşembe'ler :) yarın tartı da Ne olacak aceba dolunay beni şişirip geçmiş gibi bir gün
walla ben evde olayım koca bi çevre hemen kurarım.Guya bende 3.5 yildir evdeyim hic boyle gunlerim olmadiii((( bu yil tayin cikti burada huckimseyi tanimiyorum....;(((
Yavrum asır olduuuu beee ... en son akşam menüsü yazmıştın :)
Uyku iyidir ... ödemi alır .
Vücudunda dinlendi , bugün bombalar sendennnn
Tatlım mesleği değil karakteri önemli... o arabanın kaza parasını sizde ödetmeyi teklif eden adama ben güvenmezdim .
Inşallah yanılırım canımmmm
yoksa yoksaaa pisikopata bağlıycaktım.
Tövbeeeeee
Tabii ki aebene
kışşşşt dedi.Tarti ne dedi ne dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?