giriyorum aslında ama şu an şüphe ettim kendimdenCeydacım seni az görüyorum yogunmusun ?
peynir ve yoğurtsuz düşünemiyorum kendimiKızlar peynir yemeyi özledim ya yogurtuda özledim neyseki bugun son prosuz gün.
Yarin günüm var hazırlık yapmalıyım bol bol salata çeşitleri olacak.
Aynen aebenim...aksamlari boyle gecirecegim hedefe kadar...benim sorunum ayakustu atistirmakti isyerinde onu yapamamanin etkisi de var..Hülyam sen genelde gündüz aç gezen akşam sofraya oturup çeşitli yiyen birisin . Bu sadece sana değil herkese kilo verdirmiyor .
Akşamı hafif giçirmek iyi bir yöntem.
Tahrik etmeyin bak gidip peynirli yumurtalı kahvaltı yaparımpeynir ve yoğurtsuz düşünemiyorum kendimi
ofisten bir abla da öyle bir diyet yaptı , diyetisyen kontrolünde epey kilo vermişti, sonra yavaş yavaş eklediTahrik etmeyin bak gidip peynirli yumurtalı kahvaltı yaparım
bi arkadaşım birinde perhizi vardı 1 ay hayvansal gıda yememişti nasıl dayanmış maşallah ben 3 günde pas dedim
Aaa evet çok haklısın bende hep derim çalışam biri olsam dal hibi oludum herhalde yemek yemeyi unutuyorum kenfimi kaptırıncaAynen aebenim...aksamlari boyle gecirecegim hedefe kadar...benim sorunum ayakustu atistirmakti isyerinde onu yapamamanin etkisi de var..
Gunaydin kaptanim ev curcuna hala. Kalkıp gözleme yaptim misafirlere sabahtan.Iyi geceler dileyip ...uykuya giden her bir güzele benden de iyi gecelerrrrr
Bir tost .. güldüm be şerim :)
Kornişonnn , tuuuz , ödemmmmm
Bebeto hedefe çok kısa sürede varacaksın canım bence
Lapanın fendi şekercimi yendi.
Olsun yine de bi tık bi işe yaramıştır .
Veromm akşam kötü olmuş .
Yarını yolla bana ... bi yeme tartını nasıl etkiliyor meraktayım . Eksi ise metanı ayakta alkışlayacağım ...
Durum ne oldu bu arada ?
Davimmmm
O zaman başlasın diyettt ... dansss
Bekletmeden başka cmt listeye .
Hadi ya ... seninde yeniden startın bu olsun güzellik
Annnaammm iyi uyumusun .günaydınnnnnnnnnnn
ay inanmıyorum akşam saat 10 da azcık uyuyum , kalkıp duş layım dedimm dediydim
yatış o yatışşşşsabah 6:30 da zor açtım gözümü gittim birazda oturma odasında yattım mı
saçlarım yaglı kalmış mıhemen yıkadım saçlarımı , bi yumurta haşladım yedim sadeceee parmaklar dolma gibi benim
iş yerine geldim soda, limon ve yeşil çay üçlüsünü yaptımmmm
gün içinde içerimmm
şimdiide kahvemi alıp buraya düştüm , sanki günlerdir gelmiyormuşum gibi
Günaydın arkadaşlar hepinize mutlu günler.. inşallahAusencia abla bi an önce gider şu kilolar da yaza kadar da koruma yapmam lazım. Yarını iple çekiyorum meraktan.
Gunaydin kaptanim ev curcuna hala. Kalkıp gözleme yaptim misafirlere sabahtan.
Dün adamla tartistık . Arabayı almam diye direttim olmadı . Kazali araba istemem dedimse de olmadı. Ama kazanan ben oldum o da söyle ki. Yaptigİ kaza parasini bize odetmek istedi 2000 lira ben dé vermem dedim. En son siz verin ben taksit taksit odim dedi taam dedimm . İnşallah bu da bizj dolandirmaz. Mesleği imamlik mis .yapmaz zaar
ayyy bende gelmek istiyorum ya ne özledim öyle arkadas toplantılarını.heleki senin gibilerseKızlar peynir yemeyi özledim ya yogurtuda özledim neyseki bugun son prosuz gün.
Yarin günüm var hazırlık yapmalıyım bol bol salata çeşitleri olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?