minavercim tebrik ederimm
frangi seni sopalıcammm
azerim süpersin sekercimmm
julia hoşgeldin tatlımm
ganfed ben yarısı bırakalı cok olduudu bakalım su dizliği bi alayımda bakarrızz tekrar
ceyce canım senden korkuyordum acıkcası ben bu hafta kesin kilo alşırsın fazla fazla diyordum ama süpersin tatlımmm
bu takımın kaptanı nerde kaptanııı ...:95::95::95:
cemre2010(58.8/57.0/1.8/3.16%)
ekmek diyetin işe yaramış
kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum
cemrecim cidden ekmek diyetin işe yaramış yaa
bu hafta soğan suyu kürünü yapcaam kızlar bakalım işe yarayacak mı
nasıl oluyo o kür julia?
kizlar Masallah'imiz var bu hafta ya.süperiz.insallah dereceye gireriz.
7.takım çok yaşa 7.takım çok yaşa :92::92::92:
onun topiğini açtım cnm bi in incele istersen bi arkadasım da kilo vermiş onunlaa ben netten buldum tarifi
3 gün canım, 3 gün 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek... ayrıntıları için topik açıcam...cemre canım bu ekmek diyetini ayrıntılı olarak tekrardan yazsana şkeerim 2 gün yapıyorduk dimi h.sonu bi deneyeyim bakiim yapabilirsem eğer
daha önce de buna benzer ataklarım olmuştu aslında ama uzun zamandır yerimde sayıyordum, tembeldim :)cemre süper yaa.harika vermissin.bak ne zamandir beraberiz takimda,ilk defa böyle güzel kilo verdigini gördüm.böyle devam et olurmu
cemrecim ekmek diyetini ayrıntılı yazarmısın yada top,k açarmısın herkes faydalansın cnm
ne kadar başarı elde ediliyo?kilo fazlası olanlar soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.
kızlar eğer mide probleminiz varsa yapmayın ama birde emziren anneler yapmasın soğanın acısı süte geçiyormuş :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?