Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

meyvem bende öyle düşünüodum demekki yemek yiyerekte kilo verilebiliyormuş

** 7.TAKIM 202. Etap**[/COLOR]
tutku2012 (61/
cemre2010(58.8/57.0/1.8/3.16%)
ceyce(78.7/78.5/0,2/0,25%)
saferan(130.9/128.5/2.4/1.83%)
azerikizi(57.6/56.8/0.8/1.39%)
kirmizigül06(93.7/
doga3(94/92.9/1.1/%1.17)
frangipani(68.3/69.1/-0.8/-%1.17)
ganfed(58.8/58/0.8/%1.4)
Julia__(56.5/56.2/0.3/%0.53)
Minaver(63/61.8/1.2/%1.9) (yeni uye)
7.TAKIM TOPLAM KILO (758.3/

ekmek diyetin işe yaramış

bu hafta soğan suyu kürünü yapcaam kızlar bakalım işe yarayacak mı

ekmek diyetin işe yaramış

kilo veren bütün arkadaşları kutluyorum

cemrecim cidden ekmek diyetin işe yaramış yaa

evet kızlar işe yaradı :) en azından ödemimi attım sanırım. diete bugün de devam yarın sabahki sonuca göre karar vericem ne kadar başarılı olduğuna...

cemre canım bu ekmek diyetini ayrıntılı olarak tekrardan yazsana şkeerim 2 gün yapıyorduk dimi h.sonu bi deneyeyim bakiim yapabilirsem eğer

cemre süper yaa.harika vermissin.bak ne zamandir beraberiz takimda,ilk defa böyle güzel kilo verdigini gördüm.böyle devam et olurmu

cemrecim ekmek diyetini ayrıntılı yazarmısın yada top,k açarmısın herkes faydalansın cnm

kilo fazlası olanlar soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.

kızlar eğer mide probleminiz varsa yapmayın ama birde emziren anneler yapmasın soğanın acısı süte geçiyormuş :97:

onun topiğini açtım cnm bi in incele istersen bi arkadasım da kilo vermiş onunlaa ben netten buldum tarifi

bakıcam canım

cemre canım bu ekmek diyetini ayrıntılı olarak tekrardan yazsana şkeerim 2 gün yapıyorduk dimi h.sonu bi deneyeyim bakiim yapabilirsem eğer
3 gün canım, 3 gün 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek... ayrıntıları için topik açıcam...

cemre süper yaa.harika vermissin.bak ne zamandir beraberiz takimda,ilk defa böyle güzel kilo verdigini gördüm.böyle devam et olurmu
daha önce de buna benzer ataklarım olmuştu aslında ama uzun zamandır yerimde sayıyordum, tembeldim :)

cemrecim ekmek diyetini ayrıntılı yazarmısın yada top,k açarmısın herkes faydalansın cnm

topik nasıl açılıyo canım?

tey tey teyyyyyyy.oynayin gizlar

[video=youtube;uKawLb4sTiQ]http://www.youtube.com/watch?v=uKawLb4sTiQ&feature=related[/video]

ne kadar başarı elde ediliyo?

tutkuyla kırmızıgül kaldı merak ediyorum yaaa :26:kırmızım saat 2 de gelecekmiş tutkuuuuu tutkuuuu sesime gellll

ilk 3 e gireriz gibime geliyor saferanda bireyselde derece girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…