3 gündür yoktum
günaydın kızlar ....öncelikle dün evde olmadığımdan uğrayamadım çok işim vardı mazeretimi kabul edin.....
veeee verdiğim kilo tam 2.4..............bu aldığım en iyi sonuçlardan biri o kadar durakladıktan sonra haketmiştim ama....
kabul etsemmi acep minaveri dur yav herkes kabul etti bende sirf antipatilik olsun diye reddedeyim bariselam kizlarrr ben geldimm...gavur kadin eve gitti bende rahat rahat girebilirim artik ...
kizlar Minaveri oylamaya sunuyorumm
takima katilmasin diyenler lutfen simdi konussun, yoksa ebediyyyen sussun
ayni nikah kiayr gibi oldu
katilsindiyenler alttaki listeye nickini yazsin
Kirmizigul06
Azerikizi
simdi gecmise daliyorum...bekleyin beni
kiz bende 7 ay oldu dogum yapali ama bana o asiyi yapmadilar neden ki:26:kızmam cnm bnm..ben aralıkta doğum yaptım cnm 2 doz hamileyken vuruldum 3. doz doğumdan sonraydı ihhmal ettim hep bugün vuruldum..4. doz 1 yıl sonra..
diet süper gidiyor yarın güzel rakamlarla burdayım inşallah..sende spor yap akşam 5 ml leslie yaap bol yeşil çay iç yarına kadar farketsin biraz
sen yiyecekmis gibi doldur tabagi caktirmadan masa altindan bana ver ben cok severimcanlarımm bu akşam çok duramıcam bizim geleneksel çiğköfte partimiz var ve benim anneme yardım etmem lazım hepinizi çok seviyorum bu arada merak etmeyin çiğ köfte sevmem zaten
canim gecmis olsun haberini aldikta sana ulasacak imkanimis yoktu balli kurabiyem tekrar aramizda olmana sevindikslm kızlarhiç biriniz beni merak etmediniz demi kaç gündür
haklisin canim bir sure sonra zior gidiyor kilolarcnm bir gelinlik yarışması başlatmıştım onu bir kaç topikte söledim yarışma var diye yasakmış meğer o yüzden 3 gün uzaklaştırma verdiler cezamı cektim ve geldim sabah kalkar kalkmaz tartılcam ama benden anca gram gider cnm yaaa 56lara geldim zaten kolay gitmio artık azaldı yaa fazlalıklar :26:
kizlar yataga girmistim, ama listeyi koymadim diye sizler icin geri ciktim sicacik yatagimdan...sizler icin nekadar fedakarlik yapiyorum bakin, bilin kiymetimi bilin
** 7.TAKIM 202. Etap**
tutku2012 (61/
cemre2010(58.8/
ceyce(78.7/
saferan(130.9/
azerikizi(57.6/
kirmizigül06(93.7/
doga3(94/
frangipani(68.3/
ganfed(58.8/
Julia__(56.5/
Minaver(63/ (yeni uye)
7.TAKIM TOPLAM KILO (758.3/
ne isin var kiz bugun yardim lazimmi geleyim hemenbugün pek giremedim.simdi biraz baktim ve uyumaya gidiyorum.yarin coooook i$im var.iyi geceler
bosuna biricik kaptanimiz demiyoruz sana
hic bozmadan devam ettinmi diyetine, yoksa nasil olsa uzaklastirma aldim deyip saldinmi kendini???
hadi ben yatiyorum kizlar..hepinizi cokkk opuyorum..yarin guzel sonuclar bekliyorum hepinizden..yarin paylasim listeside bizde...ben 2den sonra ugrarim anca..nasil olsa 4de kadar vaktimiz var..liste size amanet..kardes takimlarimizin listelerini onaylamayi unutmayin ben yokken..bol sanslar..guzel sonuclar insallah
tirs tabi o olmasa ben saliyorum kendimisende kork ki birinci olalim herzamankaptanım senden tırstım ben yaw :)
çiğköfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
yarın sabah güzel bi sürpriz yaparım inşallah...
once senden bekliyoruz canim bakalim sen ne kadar verdin yaristayiz unutmaşekerler günaydınnnn
saferanım tebrikler canımm
ee yokmu baska kilo bildirenn bakimmm
tük kız bileydim çok çok doldururdum tabağı ama ağzıma bile sürmedim neyse 2 hafta sonra bir daha var sana ayırırım o zaman
kız o zaman kadar bekleme yazık dün biraz kaldı göndereyim sanabişey sorcam şimdi ben buraya mı yazcam kilomu?
kız o zaman kadar bekleme yazık dün biraz kaldı göndereyim sanabişey sorcam şimdi ben buraya mı yazcam kilomu?
ganfed bekliyoruz canımmmmmm:26: dedim sen yazmışın
tam 61,8 kiloyum
** 7.TAKIM 202. Etap**
tutku2012 (61/
cemre2010(58.8/
ceyce(78.7/
saferan(130.9/128.5/2.4/1.83%)
azerikizi(57.6/
kirmizigül06(93.7/
doga3(94/
frangipani(68.3/
ganfed(58.8/
Julia__(56.5/
Minaver(63/ (yeni uye)
7.TAKIM TOPLAM KILO (758.3/
günaydın kızlar ....öncelikle dün evde olmadığımdan uğrayamadım çok işim vardı mazeretimi kabul edin.....
veeee verdiğim kilo tam 2.4..............bu aldığım en iyi sonuçlardan biri o kadar durakladıktan sonra haketmiştim ama....
merak etmez olurmuyuz arkadaşın söyledide nedeni ni söylememişti
daha çok yatarsın sıcak yatakda
çiğköfteeeeeee yenmezmi kız hele gerçek yapayımda sende yemeee
saferannnnnnn çok sevindimmmmmdünkü hastalığımda işe yaradıııı
kabul etsemmi acep minaveri dur yav herkes kabul etti bende sirf antipatilik olsun diye reddedeyim barisirf giciklik olsun diye yapiyorum ha yani millet mersine ben tersine
kiz bende 7 ay oldu dogum yapali ama bana o asiyi yapmadilar neden ki:26:
sen yiyecekmis gibi doldur tabagi caktirmadan masa altindan bana ver ben cok severim
canim gecmis olsun haberini aldikta sana ulasacak imkanimis yoktu balli kurabiyem tekrar aramizda olmana sevindik
haklisin canim bir sure sonra zior gidiyor kilolar
ne isin var kiz bugun yardim lazimmi geleyim hemen
bosuna biricik kaptanimiz demiyoruz sana
tirs tabi o olmasa ben saliyorum kendimisende kork ki birinci olalim herzaman
once senden bekliyoruz canim bakalim sen ne kadar verdin yaristayiz unutma
akrebim gunaydinin cok guzel kendimi harika hissettim
sanada enguzel gunaydin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?