Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemen bakiyorum nidahcim sende bizimkini kontrol edermisin

hemen bakiyorum nidahcim sende bizimkini kontrol edermisin

**4. TAKIM 202. ETAP**

Anna_maria(65.5 /65.5/0.0/%0)
karcicegi71(67.2 /67.6 / -0.4 / -%0.60 )
minnoş prenses(62,1/ 62.4 / -0.3 / -% 0.48 )mezun olmak istiyor
nidah( 64.0/ 63.5 / 0,5 / % 0.78 )
hasretim34( 67.8/ 67.6 / 0.2 / % 0.30 )
qiz3mm (63.8 / 65.2/-1.4/-%2.19)
lethem ( 49.8 /49.8/0/ % 0 )
mersa ( 74.8 / 85.7 / -0.24/ -%0.32 ) 157.Etapda ayrilmisti,tekrar aramizda
bijoux ( 85 /82.9 / 2.1 / %2.47) )141.Etapda mezun olmustu,kilolarini hamilelik nedeniyle aldi

4. TAKIM TOPLAM KİLO (600/610.2/0.46/%0.08)

ben böyle hesaplayıp 4. takım topiğine yazdım ama sen de bak kaptanım..

anammmmm 10 kilo vermişiz abbbooovvvkızlar işim çok ama arada bakıyorum yazamazsam kızmayın taaammı

bende ayni toplama cikiyorum, ama verilen kilo ve yuzdede kaliyorum..sen nasil hesapladin frangicim?

bende ayni toplama cikiyorum, ama verilen kilo ve yuzdede kaliyorum..sen nasil hesapladin frangicim?

canım verilen kiloda sen de mersanın verdiği kiloyu 45'e böldün değil mi?

toplam bölümünü sırasıyla şöyle yaptım..
1- geçen haftanın toplam kilosu
2- bu haftanın toplam kilosu
3- bu hafta verilen toplam kilo
4- bu hafta verilen toplam kilo / geçen haftanın toplam kilosu (normalde 1/2 yapıyoruz)

bunu da geçmiş hesaplardan çıkardım.. hani oylama yapmıştık yaa, kilo bölünsün demiştik.. o haftaki listede kioları bölüp toplama bu şekilde eklemişler..

Son düzenleme:

evet tatlim senin hesabin dogru, yoksa ben acele hesaplim derken yine yanlis yapacaktim:78:

tamam tatlim..bende oyle yaptim simdi..senin sonucun dogru...

takım bu hafta süper maşallah ben hariç napim kızlar ama yaaa ideal kg me ulaştım sayılır artık sanırım ondan çok kg veremiorum 54 bi olsam birayselde sefarancım inş birinci olur

ilk 3 e gireriz gibime geliyor saferanda bireyselde derece girer

maaşallah sen de iyi vermişlsin kırmızııım....
insallah canim saferan icinde buyuk bir motive oliur o ayri bir harika yapmis bu hafta candan tebrik ediyorum

kızlar lıstemızı ekledım, sadece 2.takım kalmıs sonuc eklemek ıcın...ama kesınlıkle bırıncıyız benceeee

inanmıyorum ya 10 tam kilo vermişiz... tutmasın kimse biziiii....

kızlar şimdi baktım 2.takım da pek kilo verememiş...yani birincilik biziiim.....:65:

kizlar 2.takim listesini hazirlayamamis daha, biraz yardim etmeye calistim ama hepsini bulamadim...ceza alsinlar istemiyorum..:18::18:simdi wc gidip tekrar gecmise dalicam

bireyselde derece bana biraz zor gözüküyor ama tutku girebilir bakalım görücez....

amanın dizlik almaya die gittimm ancak geldim bankaydı SGK ydı derkenn ancak gelebildim..
nurtopu gibi bi dizliğim oldu

allah 7. takı korusun her hafta böyle olunnn
süpersiniz kızlarrrr

amanınn birincimi olduk kızlar benim 200 gramım olmasa biraz zor birinci olurduk ama bütün arkadaşları tebrik ediyorum bireyselde kim birinci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…