Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız bizi öldürecenmifrangiye bende acıdım bak şimdi
ilk defa dereceye girdim çok heyecanlıyım :)
bundan sonra daha bi azimli olucam... tadını aldım tabi derece olayının :=
tebrik ederim canım inşallahhhh

selam kızlar..birinci olmuşuz çoook tebrik ederim..hepimiz çıtır kılar olucaz ne güzel..bugün evde değildim birincilik sevincine ortak olamadım.haftaya dahada fazla verilen kilolarla birinci oluruz inş..spor yarışı yapalım mutlaka..karar verelim hangi sporu yapacağımıza

tutku2012 (59,8/58.9)
cemre2010(57.0/56.5)
ceyce(78.5/77.2)
saferan(128.5/127.4)
azerikizi(56.8/55.9)
kirmizigül06(92.4/88.8)
doga3(92.9/91.5)
frangipani(69.1/67.8)
ganfed(58/57.1)
Julia__(56.2/55.8)
Minaver(61.8/60.3)

frangiyi yanlıs yazmısım kızlar yaaa öldüm gülmekten yarıldım resmen
allahtan frangi gelmeden durumu toparladımm :90::90::90:

haftaya herkes bu kilolara ulasıyorr..
57.5 olursam bende girerim listeye artık ekmek diyetimi yaparım patates diyetimi bilemiyorum

tutkucum ne güzel vermişsin canım sen öyle ne yaptınn bakim bu hafta..

tutkucum ne güzel vermişsin canım sen öyle ne yaptınn bakim bu hafta..

pek bişey yapmadım cnm kısmen monti yaptım tam uyamasamda..bool boool su ve bitki çayı içtim..3 günde plates yaptım dün ve bugün yapamadım..bide bugün adet oldum ona rağmen bukadar vermişim.haftaya daha çok vericem inşallah

onun icin yapacaksin ya ..hafa icinde listeyi nasil yapacagini sana aciklariz...simdiden strese girme..hem arkanda dag gibi frangicim var..o sana destek olur..ben haftayada aksamciyim malesef..sende sonrada liste minaverimin

ben mi çok heyecanlandım şimdi ya inşallah yapabilirim

ben çok beğendim bu listeyi inşallah olurumda umutlyum

herkes çağatayı izlemeye gitti heralde bu takımda herkes kaptana uyuyor galiba neyse bende uyayım bari hepinizi çok seviyorum iyi akşamlar sabah görüşürüz

selamlarr.kizlar cok sevincliyim,demek 1. olduk yine.süperiz ,harikayiz,muhtesemiz,mükemmeliz biz yaa

Cemre'cim senide cok cok tebrik ediyorum.harika bir i$ cikardin.devam böyle devam devam

selamlarr.kizlar cok sevincliyim,demek 1. olduk yine.süperiz ,harikayiz,muhtesemiz,mükemmeliz biz yaa

Cemre'cim senide cok cok tebrik ediyorum.harika bir i$ cikardin.devam böyle devam devam

evet cnm biz süper bir takımız saferan bireyselde 1. olabildimi :44:

kizlar bugün cok yoruldum.öldüm bittim ya.bide cok kötü bisey oldu ya.arabanin alt yanini kaldirima sürttürdüm,esime nasil söylüycem ben bunu.:18::18::18:yada hic söylemesemmi.offfvallah korkumdan üc bucuk atiyorum.

cana gelmesin cnm yeter ki olur öle şeyler napalım sende bişi yok yaaa geçmiş olsun azericim

yok canim maalesef olamadi ama o bizim icin ve gönlümüzde bu haftanin birincisi. Cemre ikinci oldu,süper bisey buuuu

evet bence de azericim bizim takım süper bi takım yaaa iyiki sizinleyim iyiki beni aranıza aldınız azmim arttııı burda sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…