• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kelebekolacam kelebekolacam adet düzenim error veriyor eskiden hep 28-28-28 tık tık giderdi şimdi son dört regl aralığım 27/28/28/26 Daha 3 gün vardı ama bugün selam çaktı düzen değişirmi bundan öncekilerde değişkendi bu ria değiştirir mi düzeni neyse bi takip edeyim bakalım bu arada reglyi 10 gün kala iştah patlaması yaşıyorum bidahakine sefere 15 gün kala metabolik çay yapıp bi hafta içecem o benim bütün sıkıntılarımı belirtilerimi götürüyor tavsiye ederim
Nare83 Nare83 varmı sende belirti ne alemdesin
ooo ria ya göre cok cok iyisin o kadar sapma çok iyi.zira ria çok etkiliyor.

kelebekolacam kelebekolacam güzelim doktorum öğlen karışık ızgara ve 1 kase yogrt yedim masum uslu çocuk oldum bennn:rapci::rapci::rapci::rapci:
ben de evden tavuk yapıp getirdim ofise :D yanında ayran
normalde ofiste yiyebileceğim bişey olmayınca yoğurt falan geçiştiriyordum ama şimdi üşenmeyip evden tavuk falan getiriyorum :spor:

ben de evden tavuk yapıp getirdim ofise :KK70: yanında ayran
normalde ofiste yiyebileceğim bişey olmayınca yoğurt falan geçiştiriyordum ama şimdi üşenmeyip evden tavuk falan getiriyorum :spor:
Vallaa aslında güzel fikir evde yapıp getirmek güzelimm bende yarın nasipse kreplerden yapıp getireceğim vee şu senin müthiş pohaçalarından yapacagım en kısa sürede ;)

ben ama cidden hahaha yapıyorum okurken kahka atarak gülerim genelde :KK66:)))
Hahhahahaa haaa
Benim adim.calikusuu
Eskiden güzide kasaci.vardi, kahkahasi ve bu.şarkısı meshurdu
Biz.cocukkene,
Aklima o.geldi.
Seni.cilveli işveli ada.senii :KK8:

Yok kız ben hastalık ne kötü die. Kiyamam kendime tikinirim ki.
Ahahhaha verom.sesli güldüm giii:confused:

kelebekolacam kelebekolacam adet düzenim error veriyor eskiden hep 28-28-28 tık tık giderdi şimdi son dört regl aralığım 27/28/28/26 Daha 3 gün vardı ama bugün selam çaktı düzen değişirmi bundan öncekilerde değişkendi bu ria değiştirir mi düzeni neyse bi takip edeyim bakalım bu arada reglye 10 gün kala iştah patlaması yaşıyorum bidahakine 15 gün kala metabolik çay yapıp bi hafta içecem o benim bütün sıkıntılarımı belirtilerimi götürüyor tavsiye ederim
Nare83 Nare83 varmı sende belirti ne alemdesin

cnm karın agrım ve belim agrım var
benimde biraz kilo alayım günler uzuyor
3 aydır 28 de geliyordu bugün yarın gelmesi lazımm
ama eski düzenim 31 gündü ona da daha 5 gün var
ve evet 10 gün kala bende bi iştah patlaması oluyor dogru
Kedibochi Kedibochi dedigi gibide ovulasyonda şişiyorum

Akşam kaçta evde oluyosun çocuklar kaçta yatıyor sana 30 dklık bişey versem yapmazmısın sadece 30 dkcık

cnm 6 da çıkıyorum 6:20 de evdeym aama misal bugün amrket ugruycam 7 de evde olurum eve git
yedir içir topla yerleştir saat 8 , çocukalr anne bizle otursana vs
onalrı yatır saat 9:30 çay dmeliyorum eşim kızıyor bu kezde bi çay içelim öyle yap sonra
oturup çay içiyorum tabi 6 da kalktıgım içinde benim hışım çıkıyor benim için en iyisi sabah 5:45 te uyanıp yapmak
hava aydnlık oluyor yaa , daha iyi yaparım diye düşünüyorum artık

Vallaa aslında güzel fikir evde yapıp getirmek güzelimm bende yarın nasipse kreplerden yapıp getireceğim vee şu senin müthiş pohaçalarından yapacagım en kısa sürede :KK66:
krepten daha kolay canım poğaça yapması
evde yapmakta güzelde sabah öğle akşam eşime ayrı düşün kendime ayrı düşün çatlıycam artık :D
5.30 da kalkıyorum her gün :işsiz:

fırında yapıyorlar bazen
yaparlarsa fırında yerimm yoksa salata ton balıgı yerimm

yada azcık kızartma bir kase yogurt yerim

vorones vorones hep sen mi.fiyu eueee.yazacan kız
Hepimize bulaştıran sensin :deli:
Ahu060812 Ahu060812 benim seni keyifle okuduğum kadar sen.beni.keyifle okuyaman giii angara bebesi :halay:
kelebekolacam kelebekolacam ve ada81 ada81 sizin pastaniz mi geldi ahahahah ne güldüm taa.
Postane postane maasimi cekeyim.dediydim:KK45:

Neden o kadar erken:oha:
eşime kendime ayrı ayrı kahvaltı hazırlıyorum . ona öğle yemeği hazırlıyorıum.
ofiste bazen yiyebileceğim bişey olmuyor bazı günler kendime de öğle yemeği hazrlıyorum. hazırlaması , paketlemesi, mutfağı toparlayıp evden çıkması 1.5 saat oluyor :KK53:

eşime kendime ayrı ayrı kahvaltı hazırlıyorum . ona öğle yemeği hazırlıyorıum.
ofiste bazen yiyebileceğim bişey olmuyor bazı günler kendime de öğle yemeği hazrlıyorum. hazırlaması , paketlemesi, mutfağı toparlayıp evden çıkması 1.5 saat oluyor :KK53:
Allah kolaylık versin, zor muş işin

krepten daha kolay canım poğaça yapması
evde yapmakta güzelde sabah öğle akşam eşime ayrı düşün kendime ayrı düşün çatlıycam artık :KK70:
5.30 da kalkıyorum her gün :işsiz:
Anaaa sen benden de erken kalkıyorsun güzelim bende 6,30 kalkışş saygı duruşu kahvaltı derken hopp otobüs iş koşturmaca :D :D :D

Ne değişik yemekler var ben bunuda bilmiyomusum :işsiz:

bizim patronlar adanalı bende burda ögrendigim yemekler var
şıhıl manşe var meselaaa

kabakları kızartıyorsun dolmalık gibi
içine ceviz kıyma yapıyorsun kavurup
sonra domates sos ver fırına süper bir yemek

Ahu060812 Ahu060812 Nare83 Nare83 çok sasirdim kizlar
Regle 10 ~ 13 gün kala çılgın casina aç olan 1 benim sanirdim
Bende.bi.sorun.var.sanirdim.
Gerçi bende.bi.sorun.var evet.
Açlık,
Dayanamıyorum acliga.
Bugun.de.hava güzel ya,
Hep.yiyesim.var.ouwww.neler.geciyor.gönlümden
Korkuyorum...
Zaten pek başarılı bir.gün gecirmedim.diyet olarak bugun.
Sanirim sıkıldım
Keske.bazilariniz.gibi 3~4.ayda.bu.isi.biterip korumaya geçebilsem.
Bunaldim biraz, az.nefes almak.ıyi olurdu

bizim patronlar adanalı bende burda ögrendigim yemekler var
şıhıl manşe var meselaaa

kabakları kızartıyorsun dolmalık gibi
içine ceviz kıyma yapıyorsun kavurup
sonra domates sos ver fırına süper bir yemek
Aaa supermis ama kizartma yapam demistim bi an..

Back
X