Kız ben emojilerin de kodlarını ezberledim onları da ezberden kodluyom kiivarya kafa zehir gibi zehir.maşallah...
Kahvaltı da napdin begumcan ni yidin
Bende giremedim kız 5 dkkahvaltı ekleyim dedim hemen netim gitti.bu kaptaniçe var ya eli ayagı heryerde hemen beni kısıtladı.
duraklama dönemi doluydu ne ara yer buldunda sende girdin çık kız sıkışık bura zatenKızlar ben duraklama dönemine girdim sakin sakin çıkmayı bekliyorum vücutum diyet yaptığını yeni anlamış
anammm siber saldırı felan mı oldu ülkemizeBende giremedim kız 5 dk
Ay Allah korusun zaten sabah rüyamda bizim buradaki camiyi bombalamışlar babam falan oradaymış ama bişey olmuyomuş patlama anı falan korkunçtu yani iyice psikolojimiz bozulduanammm siber saldırı felan mı oldu ülkemize
Son 2 hafta toplamda 500 gr verdim regl sonu hızlanmam gerekiyordu hala sabitim ama bunun arkasını biliyom ben sabırsızlıkla o günleri bekliyorumduraklama dönemi doluydu ne ara yer buldunda sende girdin çık kız sıkışık bura zaten
Sezeryanla göbeği derdine dermanı olan varsa benle paylaşsın vücudum yürümeye almışsın egzersiz yapacağım help help 3sezeryan bir normal gerisini siz düşünün
huuuu kimler öğlene ne yiyor bakayım
günaydın kraliçe hazretleri kahvaltınızda ne istersinzi yatagınıza mı getirelim.
amannn arada birde uyu yaaaa nee olcakkk
hoşgeldinnnnn
Estağfurullahbiz de uyumak isterdik vala günaydın
duraklama dönemi doluydu ne ara yer buldunda sende girdin çık kız sıkışık bura zaten
Canımm yopurt aldım musli yerim herhaldeDelyDoly hakkat sen ne yiycen bakıyım söyle bi salata da motivasyona gel beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?