Canımm yopurt aldım musli yerim herhalde
huuuu kimler öğlene ne yiyor bakayım
Hahhaha tamam canımmm benim geeçen yaz hepp yogurt yulaf musli öyle geçirdimdii
Akşamda salata sebze ye ama ...
Için kurumasınnnnnnnnnn
Canım ya kızım sinava girce k ellerim terliyor diyo kalem elimde durmuyor diyoalerjiye saraçoğlu tere diyordu.
Niye öyle geç kaldın canım ? Ben daha yemedim, 13 gibi kıymalı brüksel ve yoğurt yiyeceğim inşallah...
Daha iki lokma kahvaltımı yeni yaptım betülümm.
Öğle möğle yok bana .
Sen ne yedin de hele ?
affiyet olsun delymmmm, yakın olaydık sana sebze yemeği gönderirdimCanımm yopurt aldım musli yerim herhalde
eski usul pudraCanım ya kızım sinava girce k ellerim terliyor diyo kalem elimde durmuyor diyo
Demin kkde okudum hametan pişik kremi gün boyu eli terletmiyormus anlık çözüm ama sınav için ne dersin
Yaaa canımsınn güzelimm bu ara gene iştahsız moddayımm birde sabit kalmamm beni delii ediyor onca sporaNiye öyle geç kaldın canım ? Ben daha yemedim, 13 gibi kıymalı brüksel ve yoğurt yiyeceğim inşallah...
affiyet olsun delymmmm, yakın olaydık sana sebze yemeği gönderirdim
ben şuan
*et sote
*2 kaşık bulgur pilavı
*yarım kase kadar cacık
*1 dilimde ekmek yiyiyorum
hatta yedim bitti
normalde 12-12,30 arası öğlen paydosubegüm ne kadar erken yiyorsunuz kaçta sizin ögle yemegi ?
Sagli sollu ilerleyin bacim.duraklama dönemi doluydu ne ara yer buldunda sende girdin çık kız sıkışık bura zaten
oyy oyy oyySagli sollu ilerleyin bacim.
Bahar yorgunu, kemiklerinin.icindeki ilik.bile.ağrıyan etleri dökülen sabitul arti sherry the lady.tesrif.buyurmakta..
terkur var canım el terlemesi için sürekli değil ama kullanabilir.Canım ya kızım sinava girce k ellerim terliyor diyo kalem elimde durmuyor diyo
Demin kkde okudum hametan pişik kremi gün boyu eli terletmiyormus anlık çözüm ama sınav için ne dersin
Dökülüyorum topla beni.begooyy oyy oyyçok geçmiş olsun, sen baya bi çarpılmışsın şeri leydii
Pazar günü azeri pilavı yapmıştım, etle beraber. Bugün de borş çorbası yapıcam. Ama uğraşamam fotoğraf vs falan şuanGünaydın bacılar..
kuzularinannesi Elifim dünya mutfağı yemek yarışması kategorisi..yapsana bi azeri yemek..
Kaptana diyelim de sana da bir motor göndersin, onun sırrı belli oldu, extern motor kullanıyormuşDökülüyorum topla beni.bego
bari bize borş çorbasının fotosunu atPazar günü azeri pilavı yapmıştım, etle beraber. Bugün de borş çorbası yapıcam. Ama uğraşamam fotoğraf vs falan şuan
Lahana yoğurt canım bugün dikkat edeyim az kaldi
Lahana yoğurt canım bugün dikkat edeyim az kaldi
Bakayım bi eczanede değil miterkur var canım el terlemesi için sürekli değil ama kullanabilir.
Akşamları yatmadan önce gereken bölgelere sürülür. İlk 3-4 gün süresince, her gün ve daha sonra her 2-3 günde bir kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?