Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha iki lokma kahvaltımı yeni yaptım betülümm.
Öğle möğle yok bana .

Sen ne yedin de hele ?
Niye öyle geç kaldın canım ? Ben daha yemedim, 13 gibi kıymalı brüksel ve yoğurt yiyeceğim inşallah...

Canımm yopurt aldım musli yerim herhalde
affiyet olsun delymmmm, yakın olaydık sana sebze yemeği gönderirdim

Niye öyle geç kaldın canım ? Ben daha yemedim, 13 gibi kıymalı brüksel ve yoğurt yiyeceğim inşallah...

affiyet olsun delymmmm, yakın olaydık sana sebze yemeği gönderirdim
Yaaa canımsınn güzelimm bu ara gene iştahsız moddayımm birde sabit kalmamm beni delii ediyor onca spora

duraklama dönemi doluydu ne ara yer buldunda sende girdin çık kız sıkışık bura zaten
Sagli sollu ilerleyin bacim.
Bahar yorgunu, kemiklerinin.icindeki ilik.bile.ağrıyan etleri dökülen sabitul arti sherry the lady.tesrif.buyurmakta..

Canım ya kızım sinava girce k ellerim terliyor diyo kalem elimde durmuyor diyo
Demin kkde okudum hametan pişik kremi gün boyu eli terletmiyormus anlık çözüm ama sınav için ne dersin
terkur var canım el terlemesi için sürekli değil ama kullanabilir.
Akşamları yatmadan önce gereken bölgelere sürülür. İlk 3-4 gün süresince, her gün ve daha sonra her 2-3 günde bir kullanılır.

Günaydın bacılar..

kuzularinannesi Elifim dünya mutfağı yemek yarışması kategorisi..yapsana bi azeri yemek..
Pazar günü azeri pilavı yapmıştım, etle beraber. Bugün de borş çorbası yapıcam. Ama uğraşamam fotoğraf vs falan şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…