- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ölçümü veriyoruz şimdide ben epeydir olmuyorum dur bende yarın bi ölceyim oramı burami hahaÖlçüleri alalim
Valla bnimkilerle dayak atarsin, o kaa
Bir yere.sigmiyorlar
Selamlar nasılsınız :) geçen bi geçmişe dalayım dedim çıkamadımsınavlarım bitti şükür uzun süre sınavım yok ddd
Çok mutluyum bugünden itibaren her gün 20 mesaj yazacam buraya
Menüleri de akşam eve gidince toplu atacağım kusuruma bakmayın lütfen :)
Geçmiş olsun canım oglusuna 15 gun oldu bizimki daha atlatamadı onada da karın ağrısı vardı canım bu defa ki salgın karın ağrısı ve kusmada yapıyormuş doktorumuz öyle soylemisti
kız hiç aç degilim ki
Benim kizimda genelde yazin hasta oluyor ates cikar bogaz siser ....kisin sadece burun akintisi oluyor..ilgincSağol canım ya ...senin kuzu da ne zamandır hasta evet .
Öğretmen dedi zaten sınıfın yarısı yok yine diye .
İyileşsin kuzular bir an önce
Ben önceden kullanıyodum çok pratikti yıka hemen kurut ütüle..kurutma makinesi kullanan var mı?
Olsun yeeee ...tam saati şimdi ... sütlü kahve ile bağırsakları uyutma ...ye mis gibi salatanı ...içersen de akşam sade türk kahvesi iç...dinle beniiii ...ooo lalalla diyorum ...pon pon diyorummm .67.5 diyorummmmmm
Aminnnnn aminnn canım inşallahSağol canım ya ...senin kuzu da ne zamandır hasta evet .
Öğretmen dedi zaten sınıfın yarısı yok yine diye .
İyileşsin kuzular bir an önce
Olsun yeeee ...tam saati şimdi ... sütlü kahve ile bağırsakları uyutma ...ye mis gibi salatanı ...içersen de akşam sade türk kahvesi iç...dinle beniiii ...ooo lalalla diyorum ...pon pon diyorummm .67.5 diyorummmmmm
kimine ye der yemez kimine yeme der yer.ne çektin be kaptaniçem...
mutfaga gidiyorummmmdiyorum
mutfaga gidiyorummmmdiyorum
canım çok iyi gidiyor maşallah diyeyim kendime.Sarayca canımmm nasıl gidiyorrrrr yarını heyecanla bekliyorum
ayyy masum bişey diyecemmm beni mangaldaki ette kabız yapıyorsende dikkat et canım
canım çok iyi gidiyor maşallah diyeyim kendime.
bu gün çok yoğundum toplantım vardı yeni bitti, Habire wc ye çıktım durdum,
bu gün spor yapmıycam, pro takılıyorum, öğlen çok oldu ama akşam daha az yer telafi ederim, sabah ki kilom kaç olacak acaba çok meraktayım
sence kaç olur hadi bi tahminde bulun
Nasıl yani önce kıyafetli tartılayım sonra pijamaları çıkarıp mı tartılayımBu arada yeni bir keşfim var
Tartıda sizden önce tartılan kilo sizden az size , tartı sizi 100-300 gr arası fazla .... önceki kilo sizden çok size 100-300 gr eksik gösteriyor
Hep siz tartılıyorsanız da , önce kıyafetle sonra kıyafetsiz tartılmanız yine sonucu eksi etkiler ....
Bu bilimsel çalışma için bu yıl Nobele adayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?