Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aleyküm selam canım
Gözün aydın geçmiş olsun sınavları n bitmesinin rahatlığı süper dir

Mende senin gibi geçmişe takılayım dedim gözüm kesmedi
İnşallah özel sorunlarında bitmiştir

Geçmiş olsun canım oglusuna 15 gun oldu bizimki daha atlatamadı onada da karın ağrısı vardı canım bu defa ki salgın karın ağrısı ve kusmada yapıyormuş doktorumuz öyle soylemisti

Sağol canım ya ...senin kuzu da ne zamandır hasta evet .
Öğretmen dedi zaten sınıfın yarısı yok yine diye .
İyileşsin kuzular bir an önce

@Dersaadet_ sana kaç pon pon lazım ? geçen haftadan sözün var unutma .. ikinizde bu kayıp kaçaklar şekerci de en az -800 ... saadette -1800 le halledilir ona göre zıplayın hoplayın bir şeyler yapın sabaha kadar .... tartının ayarlarını bozacak kadar inin çıkın

Sarayca canımmm nasıl gidiyorrrrr yarını heyecanla bekliyorum

ayyy masum bişey diyecemmm beni mangaldaki ette kabız yapıyor sende dikkat et canım
canım çok iyi gidiyor maşallah diyeyim kendime.

bu gün çok yoğundum toplantım vardı yeni bitti, Habire wc ye çıktım durdum,

bu gün spor yapmıycam, pro takılıyorum, öğlen çok oldu ama akşam daha az yer telafi ederim, sabah ki kilom kaç olacak acaba çok meraktayım

sence kaç olur hadi bi tahminde bulun

Bu arada yeni bir keşfim var

Tartıda sizden önce tartılan kilo sizden az size , tartı sizi 100-300 gr arası fazla .... önceki kilo sizden çok size 100-300 gr eksik gösteriyor

Hep siz tartılıyorsanız da , önce kıyafetle sonra kıyafetsiz tartılmanız yine sonucu eksi etkiler ....

Bu bilimsel çalışma için bu yıl Nobele adayım

Canımmmmm maşallah ta ...senin azmini , yol tutuşunu bende beğeniyorum çok .... tam listelik dedim ama bir baktım ki 59.7 ile izne ayrılmışsın

Nasıl yani önce kıyafetli tartılayım sonra pijamaları çıkarıp mı tartılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…