ateş yapmayabiliyor.ağrı baskın oluyor genelde .acı değilde agrı tarzı.
Resimdekinin 1 tanesini düşün bu kadardı eni de boyu da kesilmemiş olandanİyi yaptın kuzum , gerçi büyükmüşte epey ama
Tabii bir kabak dediğin nasıl bir 1 kabak o da önemli
Geçmiş olsun canım çocuklar hep hasta sanırım geçiş dönemi ondan oluyorKarnım ağrıyor diyor ara ara ... yemek faslı bitince geçti diyor .. bilemiyorum ki yememek için de yapıyor olabilir :)
Ölçüleri alalim
Valla bnimkilerle dayak atarsin, o kaa
Bir yere.sigmiyorlar
yok yok bu enfeksiyon karın ağrısıda yapıyor aman antibiyotiği tam doz kullan.Karnım ağrıyor diyor ara ara ... yemek faslı bitince geçti diyor .. bilemiyorum ki yememek için de yapıyor olabilir :)
Resimdekinin 1 tanesini düşün bu kadardı eni de boyu da kesilmemiş olandan
yok yok bu enfeksiyon karın ağrısıda yapıyor aman antibiyotiği tam doz kullan.
Ahahah bir görüşte anladın işte budurNerden baksannnnnnn 180 cal var burda
Bende güncel ölçümü alayim bari bi ara.Ölçüler yarınnnnn ...detoksun spor prog. bitiyor ya ... bakalım azıcık daha inceldim mi ? 95 cm falandı sanırım ... karıştırıyorum artık .
Ay karıştırıyrum dedim de ...eşim şimdi hayatında ilk kez bir diyet uyguladı ...maşallah hiç kaçamak yok ...
Neyse
Gece Yusufun ateşini ölçmüş ...sabah diyordu en son yatarken ölçtüm 75.7 çıktıkilosunu söylüyor ateş yerine .... habire tartılıyor çünkü
protein yiyorum bugün..pro artı dikkatle veriyorum bazen.birgünde -500 maşallah derim ben haftalık anca o kadar veriyommm
Valla kelebekim bendeki bu ara mevcut bulunan trip cidden tüm istanbula.yeter.Kedibochi tribin biterse bende bol bol var fazladan yollarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?