egzama için kına yakanlar oluyomuş eline gerçi denemişsinizdir eminim ama bi hatırlatıyım dedimGelir gelmez jet optik gözlerimle taradım sayfaları ... burdaysam her daim yazarım sesszi duramam ki
Pamuk canım benim , çok geçmiş olsun .
Egzema bende de var ... delirirdim kaşıntısından yaralarından sadece ellerimde ... bizde genetik ... anne tarafından ... stres kesinlikle tetikler . bende 1 senedir yok .
Sen nasıl istersen kuzum ... gitmeyeceğini , 58 i beraber göreceğimizi .. 58 den sonra da gitmeyeceğini çok iyi biliyorummmo yüzden içim rahat ...
Bulurum seni , koparsan
İstanbul canım sen neredesin ben yazında gidiyorum beyaz tenliyim kışı yazı yoktur herhalde sadece yazın iğneliye gitmeden önce yanmamaya dikkat ediyorumsen hangi şehirdesin canım
iğneli düşünüyorum ama kışın gitmek gerekir herhalde dimi
Evet öyle yapacağım bir yüzü bitireyim depamuk iğneliye git
bende onda çare buldum
şimdi 3-4 ayda bi gidip 10 dakikalık bi işlemle bitiyo işim varla yok arası
oooo o zaman fena
geri kalan lazer yapmak lazım
Hoşgeldin kaptanım biz kıllı bacılarKıl tüy muhabbetine kaptandan da selam olsun ... bi mağdurda benim
1 kase dügün çorbası içtim yarma+et+azcık un oluyor içinde
1 tabakta çoban salata yag ekledim
makarana yemeyecegşm için , ikinci kaseyi alırım dedimm
oda nesi ,amanda aman benim mini mini migdem doymuşşşşşş
bende domates çorbası çok azda musakka yedim makarna vardı ama almıyorum evden bol yeşillik getirdim salata yaptım yedim ama 1 dilimde ekmeğim var
tabakların dibini sünnetledimyoksaki yemem yani
diş için mi gittin delyy geçmiş olsunHastahaneden geliyorumm dayanamadim. 2 igne yamukk yumuk kafasii guzell benn genee hahaha
pamuk sen ne iş yapıyosun
bu kadar neden stres oldun canım yapma bu kadar az rahat olmaya çalış izin al biraz olmaz mı
hatta bak 1 mayısta 3 gün tatil var biraz moral depola
çiğer miiİstanbul canım sen neredesin ben yazında gidiyorum beyaz tenliyim kışı yazı yoktur herhalde sadece yazın iğneliye gitmeden önce yanmamaya dikkat ediyorum
Evet öyle yapacağım bir yüzü bitireyim de
Hoşgeldin kaptanım biz kıllı bacılar
Afiyet olsun yemeyin makarnaları tabüBende arnavut cigeriyle yoğurt çorbası içtim ki
ayy evet senin öyle bi şansın var ne güzelvallahi ne iş yaptığımı bende şaşırdım artık
izin alıp gitmek istiyorum hatta işi bırakmak istiyorum ama
olmuyor 1 mayıs için plan yaptım canım tarlaya gideceğim ordada işler var ama
orası beni motive ediyor.
Gelir gelmez jet optik gözlerimle taradım sayfaları ... burdaysam her daim yazarım sesszi duramam ki
Pamuk canım benim , çok geçmiş olsun .
Egzema bende de var ... delirirdim kaşıntısından yaralarından sadece ellerimde ... bizde genetik ... anne tarafından ... stres kesinlikle tetikler . bende 1 senedir yok .
Sen nasıl istersen kuzum ... gitmeyeceğini , 58 i beraber göreceğimizi .. 58 den sonra da gitmeyeceğini çok iyi biliyorummmo yüzden içim rahat ...
Bulurum seni , koparsan
Bizde her cuma sanırım var 3 cumadır aynı olunca dikkatimi çektiçiğer mii
ama çok severim kiiibizde hiç yapmıyolar neyse daha fazla konuşmıyım şimdi kapıdan aus böle gelecek
İstanbul canım sen neredesin ben yazında gidiyorum beyaz tenliyim kışı yazı yoktur herhalde sadece yazın iğneliye gitmeden önce yanmamaya dikkat ediyorum
Evet öyle yapacağım bir yüzü bitireyim de
Hoşgeldin kaptanım biz kıllı bacılar
Afiyet olsun yemeyin makarnaları tabüBende arnavut cigeriyle yoğurt çorbası içtim ki
Pamuksekerim cook gecmis olsun canim..kaptanım az evvel yazdım daktırıma ama henüz görmedi
bu aralar stresli günler geçiriyorum
bi egzema atağı yaklaşıyor diye düşünüyorum ve
hipertansiyondan şüphe diyorum
stres kaldıramayacak noktaya geldim ve
sen beni mezun et ben burada kalayım listesiz devam edeyim
arkadaşlara yer açılsın olurmu
kızma ama bana lütfen
şuan yazarken bile boynumve başım ağrıyor geriliyorum
allah yardımcım olsun
Ben Nişantaşında gidiyorum canım öneririm gittiğim kadınıistanbul sarıyer canım
araştırıp deneyeceğim.
Bunu bende cok merak ediyorum madem kilo veriyor listeye ne gerek var...çelişkili sorular...motive olacak baska birinin yerini aliyor....aramizda olsun ama listede olmasi anlamsiz geliyor bana...klasiklittlecoffeedoc cuması :)
takıma asla katılmadan nasıl liste motive ediyor sırrını açıklasın :)
Hastahaneden geliyorumm dayanamadim. 2 igne yamukk yumuk kafasii guzell benn genee hahaha
egzama için kına yakanlar oluyomuş eline gerçi denemişsinizdir eminim ama bi hatırlatıyım dedim
anlayışın için teşekkür ederim
gitmem hep burdayım inşallah
egzema genetik değil bizde sadece
bende var ve çok fazla
gene antidepresanlık olmak istemiyorum
ama şuan yazarken bile
elim titriyor durumlar kötüye gidiyor neyse.
yaaaaBizde her cuma sanırım var 3 cumadır aynı olunca dikkatimi çektiBugün yarın tavuk yiyeceğim gibi biri fırında biri mangalda gel çok seversin
Kuzummmm geçmez tabii öyle salıya dek ..
Oyy oyyy kuzum ya
Denediklerimi duymak bile istemezsinnnnn
Canım ama stres körüklüyor işte ...
Çok yoğunsun bu yoruyor seni ..hem bedenen hem beynen hem ruhen ..
sinirlenince kasılan kaslar sinirleri sıkıştırıp ağrıya sebep olabilir.bahar artı stres egzamayı alevlendirir.çok tatlısın daktır
neyse sana önemli birşey sormam lazım
son 1 aydır her sinirlendiğimde boynuma ağrı saplanıp
kulaklarıma doluyor
kulaklarım uyuşuyor
ve sanki geçen sene bu günler di sanırım
egzemam azdı bir atak geçirmekten korkuyorum
bu bonumdaki ağrı neden olur
nette baktım hipertansiyon diyor ne yapsam tavsiyen varmıdır?
Evettt canımm hallettirdim geldimm salıyaa kadar dayanamazdımdiş için mi gittin delyy geçmiş olsun
Geçen hafta 69.5Liste miiis kokuyor miisssss ... pon pon kokusu her yere yayıldı
Tabii ki de listedelittlecoffeedoc kaldı ...bu şahane tabloyu bozmayacaktır ...
Liste dışı da @saydin78 (görüştüm, kilo bildirimi gelecek ) .. @arselka ve @mirjam kaldı ...
Piknikte cigeri nereden bulayım kızyaaaa
ama canımı çektirmeyiyemiyom ben
sende yeme antiyobatikli onlar (oğlum küçükken öyle derdi)
ciğer ye sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?