Fark ettimya takımı takip etmek biraz zor. Çünkü muhabbetler beni kapsamıyor bi de bazen bi şey yazıyorum kimse cevap vermeyince diyorum ki beni zaten gözden çıkarmışlar
Anladım haklısın her gün uğramak lazım aslında. Bugünden itibaren yeni muhabbetler başlatsak ben de katılsamya da geçmişi okuyayım
Ben yarışırım seninleeSelamlarKilo veren, veremese de vermeye gayret eden herkesi tebrik ederim Okulda olduğum için alıntalara dönemiyorum akşam bakıcam :)
Veee bu arada bu hafta kendime ben de eş arıyorumTatlı bir yarış istiyorum var mıı benle yarışıcak
Aaaa olur mu öyle ailecek nasıl giymiyim
Anladım haklısın her gün uğramak lazım aslında. Bugünden itibaren yeni muhabbetler başlatsak ben de katılsamya da geçmişi okuyayım
Önce şu konuya netlik getireyim .
Saadete benim kadar kızan hatta gıcık olan yoktur herhalde .. şaka değil .. yoruyor beni .
Ama o bana diyor ki ..abla listede olmak beni motive ediyor , buraya bildrim yapacağım diye tutuyorum kendimi..
Yani bir şekilde burda bildirim yapmak onda işe yarıyor ... kendi iddiası ..
Bu durumda , verdiği kilolarda listeye olumsuz etki etmeyip , aksine destek oldukça .. evet listede duruyor .
O yüzden , kilo vermesi durmadığı sürece saadet için bende lste işe yarıyor demektir . Ha durur .. derim ki saadet bak listede motive etmiyor seni .. Listesiz devam edelim ...
Yaaa saadet olmayacak duaya amin demek gibi buAnladım haklısın her gün uğramak lazım aslında. Bugünden itibaren yeni muhabbetler başlatsak ben de katılsamya da geçmişi okuyayım
Ablacım evet teşekkür ederim beni cidden anlamışsın çünkü hesap vereceğim bi yer olmayınca bende bi gevşeklik başlıyor bu konuda malesefÖnce şu konuya netlik getireyim .
Saadete benim kadar kızan hatta gıcık olan yoktur herhalde .. şaka değil .. yoruyor beni .
Ama o bana diyor ki ..abla listede olmak beni motive ediyor , buraya bildrim yapacağım diye tutuyorum kendimi..
Yani bir şekilde burda bildirim yapmak onda işe yarıyor ... kendi iddiası ..
Bu durumda , verdiği kilolarda listeye olumsuz etki etmeyip , aksine destek oldukça .. evet listede duruyor .
O yüzden , kilo vermesi durmadığı sürece saadet için bende lste işe yarıyor demektir . Ha durur .. derim ki saadet bak listede motive etmiyor seni .. Listesiz devam edelim ...
Girelim mi iddiayaYaaa saadet olmayacak duaya amin demek gibi bu))
hımm.. günllük paylaşım veee mesaj sayısı önemli degil ozman kilo vermek yeterli listede kalmak için ?
Bende oyle anladim simdiiihımm.. günllük paylaşım veee mesaj sayısı önemli degil ozman kilo vermek yeterli listede kalmak için ?
özele gel dostumdaktırım
15 çıktı d vitamini
günde 6 damla ekmeğe damlatıpta damlayı yiyiyorum
sen bana gel birlikte yapalım piknik
burda heryer yemyeşil otlarız senlen
saadet zorlama istersen geçmişi okumak mıinan tıp okumaktan daha zor öyle diyim sana
bak ben liste dışıyım hiçte bişey olmuyo böylede devam edebilirsin
Acikcasi ben bizimlesohbete katilan elinden geleni yapan biri artida ciksa onun gitmesini istemem...tabii kaptan olmak hesaplar ayri bu benim fikrim...Hayır . Bu takım kuralı ... ama kurala uymayan arkadaşlarımız var .. ellerinden geldikçe giren .. 3-4 günlük menü toplu bildiren ... bazı şeyler inisiyatif gerektirir .
Ama karar sizin . Burda tüm kararları ben almıyorum .
Onu motive ediyor diye çıkaramıyorum ben .. bak açık açıkta yazıyorum . beni en çok yoran isim. mezun olsa da bitse bu çile de diyorum ...
Ama ben buradan güç alıp kilo verdiğini söyleyen birine , hem de nerdeyse kızım olacak yaşta birine .. hadi güle güle diyemiyorum .
Öhümm öhümmm...
Sevgili takım yoldaşlarım; 4.sü düzenlenen nana-Fatma abla yarışması sonucu 4.kez benim kazanmam ile sona ermiştir. Bütün halk Fatma ablayı desteklesede aslında bu sonuç beklenmeyen bir şey değildi. Ben Fatma ablayı yendim. Tüm halka karşı direnerek kazandım, iç yağlarımdan feragat ederek kazandım. Gitmek istemediler ama zorlada olsa gönderdim pis kiloları. Yani sonuç olarak yendim. Ama sekiz sakınAntepia27 ablamın yenildiğini yüzüne vurmayın Destek olmaya çalışın, yenilgisini unutturmaya çalışın. Neyse fazla uzatmak istemiyorum konuşmamı ,Fatma ablam daha fazla yenildim psikolojisine girmesin.
Fatma ablamı yenerek hak ettiğim bu balkon konuşmasını , bana bu sevinci yaşatan ablama sevgilerimi sunarak bitiriyorumm..
Ve gelsin parti gelsin dans
Teşekkür ederim canımay süpersin çok güldümmmbaşarılarının devamını dilerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?