Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fırtına olacakta saraycam ... ponponlu mu olacak ausu bayıltmalı mı inan bilmiyorum .
3 kez üst üstte 1. olabilecek bir takımın içindeyiz ama ... ama bu hafta ciddi bir gaz eksik aramızda .

İkili yarışlar defteri iki haftadan fazla sürmüyor zaten ... bakarız önümüzdeki hafta neler yaparız ... ama bence bu haftaki en büyük motivemiz dediğim gibi 3. kez gelebilecek 1.lik olmalıydı !
Evet kimsede ses cikmiyor benim rakibim eğitimde ben temizlige giristim ...diger rakipler ne yapiyolar..

Fırtına olacakta saraycam ... ponponlu mu olacak ausu bayıltmalı mı inan bilmiyorum .
3 kez üst üstte 1. olabilecek bir takımın içindeyiz ama ... ama bu hafta ciddi bir gaz eksik aramızda .

İkili yarışlar defteri iki haftadan fazla sürmüyor zaten ... bakarız önümüzdeki hafta neler yaparız ... ama bence bu haftaki en büyük motivemiz dediğim gibi 3. kez gelebilecek 1.lik olmalıydı !
Ablacim birazda herkes kendinden sorumlu olmalı, 3 te 3 yapmak takımın ne kadar azimli ve ne kadar öz verili üyelere sahip olduğunu gösterir. Ben kendimden eminim umarım başkaları da kendinden emindir de bu hafta da takım hak ettiği birinciliği alır :KK200:

Ama cok kizdim kendime kullanmadigim o kadar cooook tabak takimlari varki bir kiz çeyizi cikar :))) halada gozum yemek takimlarinda Allah beni islah etsin bu huyum cok kotuuu:((

Evet kimsede ses cikmiyor benim rakibim eğitimde ben temizlige giristim ...diger rakipler ne yapiyolar..

:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu: uykudalar .... aman diyetleri de uykuda olmasın da duası bu .. :confused:

Sagol cancagizim evet gidip surekli dolaplari acip acip bakiyorum mis gibi oldu :KK66:)

:süslü::süslü::süslü::süslü: bende açar bakarım o zamanlar :KK70:

Ablacim birazda herkes kendinden sorumlu olmalı, 3 te 3 yapmak takımın ne kadar azimli ve ne kadar öz verili üyelere sahip olduğunu gösterir. Ben kendimden eminim umarım başkaları da kendinden emindir de bu hafta da takım hak ettiği birinciliği alır :KK200:

Yani bu her zaman gelen fırsat değil ... açıkcası hiç bir kazancım yok ama beni heyecanlandırıyor ... daha öncede bir kez yakaladık ...3.de de %1 üzeri yüzde yaptık hatta ama nasip değildi olmadı ...

Ya motive tam olsun da ... herkes kendin emin olsun da ... hep diyorum ... iyi bir yüzde ile sonucu olalım da kötü bir yüzde ile birinci olmayalım :KK19::KK19:

Ama cok kizdim kendime kullanmadigim o kadar cooook tabak takimlari varki bir kiz çeyizi cikar :))) halada gozum yemek takimlarinda Allah beni islah etsin bu huyum cok kotuuu:KK43:(

Canım kaldırsaydın keşke ...kıyamıyorsun elin gitmiyor ama ihtiyacı olan birine versen inan bana iyi ki çıkarmışın elden dersin

Ama cok kizdim kendime kullanmadigim o kadar cooook tabak takimlari varki bir kiz çeyizi cikar :))) halada gozum yemek takimlarinda Allah beni islah etsin bu huyum cok kotuuu:KK43:(
benim tek yemek takımım var oda 58 parça kullaniyorum.bende bardak çok.her çeşit her desen oda zaten kırılıp tukeniyor

Ben bi ada ya yaramadim ne zaman rakip olsak pert oluyoruz
Dun aksamda benim aklima geldi canim bence bende seninle ne zaman rakip olsam o hafta bana bisey oluyor bende zorlaniyorummm..biz bundan sonra kanka olalim ezecek baska birileri bulalim kıyamıyoruz herhal birbirimize :KK70:

Üzerimde regl öküzü var auscuum.sanirim halam gümbür gümbür baskın verdi bugün.eve koşuyorum.

Ben salı günü gelen halaları çok severim :cool:

Dun aksamda benim aklima geldi canim bence bende seninle ne zaman rakip olsam o hafta bana bisey oluyor bende zorlaniyorummm..biz bundan sonra kanka olalim ezecek baska birileri bulalim kıyamıyoruz herhal birbirimize :KK70:

Yok kanka iken de cortladınız ... sizi bundan sonra takımın iki ayrı uç noktasına koyacağım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Herkese merhaba :) bugün o kadar yoruldum ki eve gelince atmışım kendimi yatağa uyumuşum 1 saat önce uyandım ve şimdi tekrar yatacağım dersim erken saatte. Bi uğramadan uyumayayım dedim :)
Menümü de yazayım.
Sabah
2 kk beyaz peynir 2 dilim ekmekle tost

Öğlen
Tavuk şinitzel
Ayran

Akşam
Pirzola 3 tane

Su:2 lt
Spor yarım saat yürüyüş

Yarın gelirim inşallah takıma da katılırım.
İyi geceler herkese :))

Birden buna yorum yazmadığım geldi aklıma :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu hafta iki rakibin var unutma ... hani taciz hani kışkırtma ...

Menü bol pro güzel ... şnitzel kızartmadır da senin bünye yakar .akşamda salata olmalıymış

benim tek yemek takımım var oda 58 parça kullaniyorum.bende bardak çok.her çeşit her desen oda zaten kırılıp tukeniyor
Ayyy bardak desen hirlaaa kendime yazik etmisim kirmamda oyle pek kizim iki tane kirdi bu sene..Allahtan ablam geliyor masallah o her öğün bi tane kirar ;))) bi gun misafir var bizde ablam mutfakta sak suk kiriyor ama be ben ne annem ne babam kimse kalkmıyor yerinden misafir kadin ayyy bisey oluyor mutfakta dedi ;))) annem yok yok bisey kizim cay hazirliyirda o kiriyordur dedi...kadin saskin bize bakiyor :KK57::KK57:biz alisigiz ;)):KK70:

Back
X