- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
Bende mutfağı toplayıp yatayım iyi geceler hanımlar
İyi gecelerr canım

Evet psikolojik sanirim..28 yasinda kuzenimi kaybettim bir hafta boyunce kahvalti yaptim ciktik kv sonra gece 10 a kadar oyle oturmustum. Esim arada beni alip uzaklastirdi o arada biseyler yedim yoksa cok kotuydum...
Mekanı cennet olsun
Bazen bende sabrım taşıyor
Herkeslere hayırli geceler
İyi geceler canımmm

Biraz önce kıyma kavurdum 4 köfte büyüklüğünde, içine maydanoz kattim. Sağ orta parmağımı geçen kesmiştim hiç köfte yoguracak durumda değildi. Böylede olur sanırım... Sabah meyve olarak 1 küçük muz düşünüyorum bu ara bacağımda kramplar olmaya başladı çünkü.
Çok uykum var. Uyuyacağım birazdan. Hepinize iyi geceler
Sana da iyi geceler canım

ve olur tabii ki miktar belirtmek için 4 köfte kadar et zaten ... köfte olmak zorunda değil .
Teşekkür ederim:) tanışalım öyleyse. Ben 22 yaşındayım boyum 171-172 kilom cuma 68 di. Tıp okuyorum İstanbulda. Bundan bir iki ay öncesine kadar bazı sebeplerden dolayı aşırı depresif mutsuz kendine güvenini yitirmiş biriydim şimdi ise çok uyumlu mutlu özgüvenli yaşam enerjisiyle dolu bir kız oldum buradakiler belki bu değişimi fark etmişlerdirtatlıyı çok severim ve ya hep ya hiç kuralım vardır
mayısta kongre galası temmuzda arkadaşımın düğünü var. Hazırlıklarım son hız devam ediyor. Böylee :)))
Ooo olaaayyyyd ama ablan star bebeğim
Aboo neler oliyy burda pozitif ayrımcılık@Ausencia bana sahip çık
![]()
Tamam dedeye sahip çıkıyorum :) bir kaptan olarak taraf tutamam ama takımın 1.liği için önce liste diyorum