- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Kuzummm Rabbim şifa versin hayırlısı ile tez elden olup çıkarsın inşallahh dualarımızdasınGünaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzummm Rabbim şifa versin hayırlısı ile tez elden olup çıkarsın inşallahh dualarımızdasınGünaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
Bu pon pon lar ne ? Salı salı demeyin :)
Yarın için enerji pon ponlarınız ...
Ben çıktım güzeller![]()
Araba işini erteliyorum , biraz araç bakayım hele ... varsa eşinizde dostunuzda 2010 ve üstü mümkünse hasar kayıtsız:) sahibinden araç talibim efenimbayandan
![]()
Hayy maşallah tatlımm boğazların nasıl oldu iyi misin birazGünaydınnnnnnnn
1 saat yürüdum geldim
Şimdi hazırlanmam lazimmm
Allah yardımcın olsun bitanem ♡♡ Ya Şafi, Rabbim tez vakitte şifalar versin kuzumGünaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
Dualarımız seninle canim...Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
Günaydınnnnnnnn
1 saat yürüdum geldim
Şimdi hazırlanmam lazimmm
GünaydınlarGünaydın kizlarrr hayirli musmutlu sabahlarr
Rabbim şifa versin hayırlısıyla çabucak çıkarsın inşallah şekerimGünaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
Hayırlı sabahlar hanımlar
Bugun yogun gün yine sabah kursa sonra sohbete akşama görüşürüz inşallah![]()
Günaydınlaaar hepinizeeee
Sekercikiz canımmm dualarımız seninle güzelim
Rabbim kolaylıklar versin .
@masumm iyisin biraz daha herhalde
.. yürüyüş diyince
Hadi ben kaçtım şimdilik ...
Günaydın şekerler ♡♡♡ güzel çarşambalarımız olsun inşaAllah![]()
Gunaydin herkeseee)
Günaydın arkadaşlarSekercikiz Allah yardımcın olsun Can'ım kaptanım
Ausencia sabah tartıldım Cuma'ya göre -200 gitmiş ama geçen haftadan kalan 100 gram var Hale'n Cuma'ya kadar verecek inşallah
günaydın kızlar![]()
GünaydınlarMasumum nasıl oldun kuzum
![]()
Rabbim şifa versin hayırlısıyla çabucak çıkarsın inşallah şekerim
Günaydın çıtırlar bizim Müdür yok hazır yokken geleyim dedim öğlene doğru gelecek onun yanında çatır çutur yazamıyorum![]()
Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah
Evet Begüş az geç oldu abır cubur yiyeceğime meyve yiyeyim dedim sanırım ton balığıyla doymadım
nil dün elma ve muz yemişsinama biraz geç bi saat olmuş azcık daha erken olsaymış daha iyiymiş
Harika şuanda toplam 700 gramGünaydın kızlar, sabah yoğurdumu ve 1 adet küçük muzumu yedim ohhh misss
1. gün -300
2. gün -400
Günaydınlar kızlaaar...son 2günnn...ben bu muhteşem tabakla başladım güne...inşallah günümüz de böyle rengarenk olurrr...saat geç olmadan tabağımı bitirip geliyom
teşekkürler canım, evet -700 grEvet Begüş az geç oldu abır cubur yiyeceğime meyve yiyeyim dedim sanırım ton balığıyla doymadım
Harika şuanda toplam 700 gram
Oh afiyet olsun canım ağzımın suyu aktı vallahi ne mis bir kahvaltı![]()
Cumaya kadar 1500 garanti gibi sanki bir de hafta sonu verdiysen harika bir sonuçla geliyorsun demektirteşekkürler canım, evet -700 gr![]()
haftasonunu sabitleyerek atlattım canım, eğer ctesi dikkat etseydim süper bir sonuç gelirdiCumaya kadar 1500 garanti gibi sanki bir de hafta sonu verdiysen harika bir sonuçla geliyorsun demektir![]()