Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

daha iyiyim kızlar sirke iyi geldi birazz
diger ilaçlarda uyku yapıyor diye içmiycemm
yürüşüş arkadaşım zorla götürdü vallaa

birde dün 9 dan 23:30 a kadar uyudum
sonraa 1 de yattım tekrar uyudum 5:30 da uyanmıştımm

Sarayca Sarayca cnmmm çok güzel gitmiş tebriklerrrr
seni yalnız bıraktım kusura bakmaaa

Teşekkür ederim:) tanışalım öyleyse. Ben 22 yaşındayım boyum 171-172 kilom cuma 68 di. Tıp okuyorum İstanbulda. Bundan bir iki ay öncesine kadar bazı sebeplerden dolayı aşırı depresif mutsuz kendine güvenini yitirmiş biriydim şimdi ise çok uyumlu mutlu özgüvenli yaşam enerjisiyle dolu bir kız oldum buradakiler belki bu değişimi fark etmişlerdir ;) tatlıyı çok severim ve ya hep ya hiç kuralım vardır :( mayısta kongre galası temmuzda arkadaşımın düğünü var. Hazırlıklarım son hız devam ediyor. Böylee :)))

Ooo olaaayyyy :Dd ama ablan star bebeğim :rapci:

Aboo neler oliyy burda pozitif ayrımcılık :skandal: @Ausencia bana sahip çık :D:D
Canım enerjin çok güzel,sevdim...ben de öyle 28yaşlnda evli bi çocuklu bi anneyim...ev hanımıyım...senin daha iyi sonuçlar alıp burdan mezun olacağına eminim kuzum...hadi tam gaz devam..

Günaydınlar :KK68:Masumum nasıl oldun kuzum:KK16:

Rabbim şifa versin hayırlısıyla çabucak çıkarsın inşallah şekerim :KK68:

Günaydın çıtırlar bizim Müdür yok hazır yokken geleyim dedim öğlene doğru gelecek onun yanında çatır çutur yazamıyorum:KK70:
Kolay gelsin kuzum. Ofis bilgisayar ve klavyeleri de telefon gibi sessize alınabilse keşke :KK48::KK48:

Evet Begüş az geç oldu abır cubur yiyeceğime meyve yiyeyim dedim sanırım ton balığıyla doymadım:KK70:

Harika şuanda toplam 700 gram :KK9::KK9:

Oh afiyet olsun canım ağzımın suyu aktı vallahi ne mis bir kahvaltı :KK37:
Sagol bitanem...ohhh doydum miss gibi.. akşma ne yapsam ne yesem bilemedim şimdi...et yok tavuk yok:(:(:(protein yemem gerekkk...bi de bu benim sırrım oldu sanki.yeyeceyim şeyleri tabağıma dolduruyorum oturuyorum.yoksa yediyimin miktarını bilmiyorum...dün öylen öyle oldu mesela...ondan bundan yiyetim derken ekmekleri salamları hüplettim...aslında en iyisi böyle...tavsiye ederim herkese...kaç gündür sende fazla katılmıyorsun sanki?ya da sen gündüz ben gece kuşu olduğumdan göremedim:-)

canım dinlenmişsin iyi olmuş,

evet ya ada ve sen beni yalnız bıraktınız, ama geçerli sebepleriniz var, her zaman önce sağlık diyorum. tekrar geçmiş olsun

Sagol bitanem...ohhh doydum miss gibi.. akşma ne yapsam ne yesem bilemedim şimdi...et yok tavuk yok:KK43::KK43::KK43:protein yemem gerekkk...bi de bu benim sırrım oldu sanki.yeyeceyim şeyleri tabağıma dolduruyorum oturuyorum.yoksa yediyimin miktarını bilmiyorum...dün öylen öyle oldu mesela...ondan bundan yiyetim derken ekmekleri salamları hüplettim...aslında en iyisi böyle...tavsiye ederim herkese...kaç gündür sende fazla katılmıyorsun sanki?ya da sen gündüz ben gece kuşu olduğumdan göremedim:-)
aynuracım bende tabağıma alıp yiyorum yoksa aşırıya kaçıyor,

Canımmm iyi olmana sevindim...daha da iyi olacaksın...

Back
X