Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu hep aklımda bazen bölgesel hareket yaparken 3 kg luk ağırlığımla çalışıyorum ama sanırım yetersiz kalıyo bide doğru bir çalışma planım yok,üzerinde daha fazla durmalıyım:işsiz:

canım akşamları vaktin olursa jillian nmtz videosu var onu yapmanı tavsiye ederim. 2-3 gün sonra farkı kendin göreceksin

Ahahah yemeyeceksin değil mi bugün çarşamba ekin ekeceğiz yarın sulayacağız:KK70:

Hayırlı sabahlar canım çok iradeliyiz :süslü:

Geçmiş olsun bence iyi olmuş cumaya kalmaz o şişlik:KK28:

Harika canım ya bayıldım:KK37:Ellerinize sağlık çok güzel:KK73:

Afiyet olsun canım bende dün akşam yaptım ev işi bir de çorba bu akşam yemek yapacağım annemleri ağırlayacağım:KK60:
Ohh misss afiyet olsun tatlım ;)

Sarayca Sarayca :KK200:

Kedibochi Kedibochi :KK200:

hedefi tutturacak gibi ... nehirnil111 nehirnil111 ve @pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir
Sarayca Sarayca :KK200:

Kedibochi Kedibochi :KK200:

hedefi tutturacak gibi ... nehirnil111 nehirnil111 ve @pamukskr ucundan da olsa o rakamı görebilir

Sanki biraz ucundan bende

bu sabah oğlum bana anne sen hala yağlısın dedi :KK57::KK57::KK57:

hadi yaa en sonki diyetisyen raporuna bakalım dedim:ukala:
*olması gereken yağ yüzde aralığı %20-28 arası diyodu,benim sonucum %24,küsürdü (ağırlık olarakta 14,400 kg)
*olması gereken kilom 60,1 diyo ben o gün 58,2 çıkmışım ( obezite oranım -3,2 gibi bişeydi)

şimdi bu rapora göre söyle nasılım dedim:KK8:
ooooo sen iyiymişsin dedi

ama aklımda deli sorular:deli:önemli olan diyetisyen raporumu:deli::confused:görüntümü:confused::KK42:

Bakma sen ona iskeletmi olacaksın

canım akşamları vaktin olursa jillian nmtz videosu var onu yapmanı tavsiye ederim. 2-3 gün sonra farkı kendin göreceksin
ben hiç vakit bulup yapamıyorum ama çok istiyorum :(

neyse ben yüzmeye gideyim, sonra kıyma ve salatamı yiyeyim inşallah. görüşürüz

Önemli olan oğlun dermişim:KK45:kemiklerinide vermenin yolunu bulman gerek:KK53:
Bu çoçuklar bi alem 40kilo nasıl giderdeki ecede oğlu oyun çadırına sen girme sığmazssın çok yer kaplarsın gibi bişey demiş kadın bunun üzerine 40kilo verdi oğluyla cadıra giriyor çoçuk hala şişmansın gibi biley diyor
Yanii çoçklar bi alemm:anne:
ilk cümleni okuyunca bi an içime cızzda bişeyler oldu :bicak:sonrasını okudukça rahatladım:KK49:anlık hissiyat geçişleri yaşattın bana:KK70::KK60:
değişiklik yapabiliyor muyuz acaba son anda :KK70:

neden olmasın büyüklerimizden öyle gördük bildik biz:ukala:

ay çok güzel olmuş elinize sağlık ahuu

ayyy okurken boğazıma sarılmışlarda sıkıyolar gibi hisse kapıldım,kolay gelsin,bitmeyen iş yapmışlar:işsiz:

kaçamaklar motiveyi tutuyor,made in nehir nil:mapus:sevdim bu lafı:halay:

ben hiç yemedim avakado,neye benziyo tadı:dondurma:merak ettim acıcık:KK45:
Sağol tatlım, aynen, hele evde olunca hiç bitmiyor işler :confused::confused:

bende öyle umuyorum, regl olamadım olsaydım daha fazla giderdi belki, ama cumaya çok var daha :)

ellerinize sağlık canım

kolay gelsin canım, ben hafta sonu ütü yapmadım ve hala yapamadım, dağ gibi ütü ne ara yapacağım bilmiyorum

benim hedefime çok çok az kaldı

ayneeeen

hayırlı günler fatmam
Teşekkürler tatlım :KK66: bizim evde ütü hergün olur yapsam, şu an yığılan Everest dağını eritmeye çalışıyorum bildiğin :confused:sayasım geldi utulediklerimi :pbirkaç kalori daha gider belki :-):-):-)

dene bence
dün internetteki araştırmamda kullanılan soğanların kırmızı yada beyaz kabuklu olanlarını kullanın diyodu,yani yemek için aldığımız şu standart bildiğimiz soğan olmayacakmış

Şimdi hazırlıyorum canım kırmızıdan ve sarıdan var kırmızıyı kaynatayım
Eki Görüntüle 1984343
yani burdaki beyaz ve mor gibi olanı kullanın diyo
kahverengi olanı kullanmıycaz

ayrıca başka yerde şunuda okudum
beyaz soğan kuru fasulye,nohut gibi bakliyatlara
kırmızı soğanda salatalarda daha güzel oluyomuş
diğer yemekler için kahverengi soğanı kullanın diyo çünkü kırmızı daha sertmiş mesela kolay yumuşamıyomuş beyaz olanda sanırım biraz acıymış
buda dipnot olsun :KK70:belki bilenler vardır ama ben yeni öğrendim:-)demekki öğrenmenin yaşı yokmuş:KK9:

ilk cümleni okuyunca bi an içime cızzda bişeyler oldu :bicak:sonrasını okudukça rahatladım:KK49:anlık hissiyat geçişleri yaşattın bana:KK70::KK60:

neden olmasın büyüklerimizden öyle gördük bildik biz:ukala:

Canımmm yapıp gereğide espri yaparken hiç gülmem karşımdaki şok sonra gülmeye başlar

Hocalarımdan aldım 100 oh inşallah okulda kızımda alır ama bence alır

Gelelim kaptaniçeme kıyamam özür dilerim hep o ödevi yaparken oldu okadarda kötü değil sadece herşeyin tadına baktım menümü yazayım yazmamıştım
Sabah
Bi dl ekmek
2 kalık kıymalı menemen
Az peynir
Zeytin
Öğlen
Salatalıklı yoğurt
Akşam
Bi kase çorba
3-4 küçük serçe parmak kadar yaprak
Pişmesini kontrol ederken oda
Avuç içi kadar lavaşla 2 çiğ köfte