Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

DelyDoly DelyDoly takıldım kaldım yazdığına ... ümit yok diye 2 gün mü geçireceksin ? toparla lütfen kafanı ...haftayı çöpe atma .

Ahu060812 Ahu060812 sende o iki horozun arasında dövüşür müsün ne edersin bilmiyorum da ... o aldığın tatları tartıyı etkilemeden sevk et vücudundan Cumaya ...

Cozutmayın gözünü seveyim yaaa ..

haftasonunu sabitleyerek atlattım canım, eğer ctesi dikkat etseydim süper bir sonuç gelirdi
Olsun canım sonuçta eksileri görüyorsun arada kaçamaklarda motiveyi tutuyor :halay:
Kolay gelsin kuzum. Ofis bilgisayar ve klavyeleri de telefon gibi sessize alınabilse keşke :KK48::KK48:
Aynen ya çaktırmadan yazacağım diye anam ağlıyor hep kısa kısa bitirmek zorunda kalıyorum:KK70:
Sagol bitanem...ohhh doydum miss gibi.. akşma ne yapsam ne yesem bilemedim şimdi...et yok tavuk yok:KK43::KK43::KK43:protein yemem gerekkk...bi de bu benim sırrım oldu sanki.yeyeceyim şeyleri tabağıma dolduruyorum oturuyorum.yoksa yediyimin miktarını bilmiyorum...dün öylen öyle oldu mesela...ondan bundan yiyetim derken ekmekleri salamları hüplettim...aslında en iyisi böyle...tavsiye ederim herkese...kaç gündür sende fazla katılmıyorsun sanki?ya da sen gündüz ben gece kuşu olduğumdan göremedim:-)
Ben gündüzleri yazıyorum canım akşamları gelemiyorum ben:KK53:İş yerinde Müdür varsa pek yazamıyorum çatır çutur klavye ses çıkarıyor :KK70:Bende sayılı alırım tabağıma dediğin çok mantıklı :21:
Muzu akşam akşam yemeyeydin iyiydi tabiii :KK49:

Dolapta bana çok fena baktı kaptanım :KK8::110::rolleyes:

Kv yine gözleme yapmaya karar verdi:skandal:
Sıkıldım yaaaa...yeter şu karbon günleri sağlıksız günler:KK53:
Ahahah yemeyeceksin değil mi bugün çarşamba ekin ekeceğiz yarın sulayacağız:KK70:
hayırlı sabahlar iradeli hatunlar :KK25::KK25::KK25::KK25:

Beklenen gün geldi, regl oldum. Sütü sağılmamış inek gibiyim :KK70: İnşallah akşama kadar tüm şişliğim ve acılarım gider...
Asusum senin dediğin gibi Cumaya -600 olabilir :süslü: Öyle görünüyor :KK71:
Hayırlı sabahlar canım çok iradeliyiz :süslü:

Geçmiş olsun bence iyi olmuş cumaya kalmaz o şişlik:KK28:
Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Bu horozlar kağıtı çekince birbirine kafa atıyo :KK70:
Eki Görüntüle 1984327
Harika canım ya bayıldım:KK37:Ellerinize sağlık çok güzel:KK73:
Yumurtalar ve yeşil çay midede :KK66: gelsin ütü masası :KK70::KK70:bir sürü ütüm var:confused: sonra kalan birkaç yer var tozu alınacak :temizlik:sonra da alışveriş yapılıp yemek pişirilecek :ıslık:

Afiyet olsun canım bende dün akşam yaptım ev işi bir de çorba bu akşam yemek yapacağım annemleri ağırlayacağım:KK60:

Ahahah yemeyeceksin değil mi bugün çarşamba ekin ekeceğiz yarın sulayacağız:KK70:

Hayırlı sabahlar canım çok iradeliyiz :süslü:

Geçmiş olsun bence iyi olmuş cumaya kalmaz o şişlik:KK28:

Harika canım ya bayıldım:KK37:Ellerinize sağlık çok güzel:KK73:

Afiyet olsun canım bende dün akşam yaptım ev işi bir de çorba bu akşam yemek yapacağım annemleri ağırlayacağım:KK60:
Evet Nehirim Nil'im.. ben de sevindim.. İnşallah iyi sonuç olur Cuma günü:KK6::KK73:

Olsun canım sonuçta eksileri görüyorsun arada kaçamaklarda motiveyi tutuyor :halay:

Aynen ya çaktırmadan yazacağım diye anam ağlıyor hep kısa kısa bitirmek zorunda kalıyorum:KK70:

Ben gündüzleri yazıyorum canım akşamları gelemiyorum ben:KK53:İş yerinde Müdür varsa pek yazamıyorum çatır çutur klavye ses çıkarıyor :KK70:Bende sayılı alırım tabağıma dediğin çok mantıklı :21:

Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar :cool:

Ausencia Ausencia ay ben hiç sevmiyorum avokadooo :KK51::KK51:

Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil .. :KK58:

Bakaaarlaaar niiiil bakaaarlaaar :cool:

Bende sevmem de ... işe yarıyor .. zehir de değil .. :KK58:
Bende acımadım :KK70::KK70:Sabah tartım iyiydi kaptanım cumaya ucundan bile görsem göbek atacağım hedefimi tutturmuş olacağım artık aşağı yukarı yapacağukk hayatımız korumaya girecek :KK31::KK71:

Bende acımadım :KK70::KK70:Sabah tartım iyiydi kaptanım cumaya ucundan bile görsem göbek atacağım hedefimi tutturmuş olacağım artık aşağı yukarı yapacağukk hayatımız korumaya girecek :KK31::KK71:

Gel yanımıza ..yamacımıza ..koruma güzelleri olarak çoğalıyoruz giderek :halay:

2 gün sonra 23 Nisan Hedefleri Yarışı Son Bulacaktır ... Hedefler ... ( listede olmayan arkadaşlar takıma daha sonradan katılmıştır , bu yarış Mart ayının başında başlamıştı :KK200: )

:KK49::KK49:23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ? :KK49::KK49:

:sampiyon:OLACAĞIIIZZZZZ ... :sampiyon:

HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...

Betulina Betulina 69
T tuba52 78
Nare83 Nare83 63
DelyDoly DelyDoly 79
Ahu060812 Ahu060812 72
kelebekolacam kelebekolacam 68
Sekercikiz Sekercikiz 56
Antepia27 Antepia27 98
ada81 ada81 66
mimu88 mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
cydnz_1 cydnz_1 71
A arselka 63
@daydream- 69
MuMu85 MuMu85 74
ecemavi ecemavi 71
D Dilekiyi 69
aeben aeben 66
N Neshve 94
pamukskr pamukskr 58
begum75 begum75 56

nehirnil111 nehirnil111 52
saydin78 saydin78 61
@_SARAYCA_ 63

2 gün sonra 23 Nisan Hedefleri Yarışı Son Bulacaktır ... Hedefler ... ( listede olmayan arkadaşlar takıma daha sonradan katılmıştır , bu yarış Mart ayının başında başlamıştı :KK200: )

:KK49::KK49:23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ? :KK49::KK49:

:sampiyon:OLACAĞIIIZZZZZ ... :sampiyon:

HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...

Betulina Betulina 69
T tuba52 78
Nare83 Nare83 63
DelyDoly DelyDoly 79
Ahu060812 Ahu060812 72
kelebekolacam kelebekolacam 68
Sekercikiz Sekercikiz 56
Antepia27 Antepia27 98
ada81 ada81 66
mimu88 mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
cydnz_1 cydnz_1 71
A arselka 63
@daydream- 69
MuMu85 MuMu85 74
ecemavi ecemavi 71
D Dilekiyi 69
aeben aeben 66
N Neshve 94
pamukskr pamukskr 58
begum75 begum75 56

nehirnil111 nehirnil111 52
saydin78 saydin78 61
@_SARAYCA_ 63
52.9 bile görsem mezun edeceksin değil mi korumaya alacaksın beni :KK37::KK37::KK8::rolleyes:

Size yaptığımız ödevi göstereyim olmuş mu hocalarım.bir çöplükte iki horoz ötmez atasözü
Eki Görüntüle 1984327

ay çok güzel olmuş elinize sağlık ahuu

Yumurtalar ve yeşil çay midede :KK66: gelsin ütü masası :KK70::KK70:bir sürü ütüm var:confused: sonra kalan birkaç yer var tozu alınacak :temizlik:sonra da alışveriş yapılıp yemek pişirilecek :ıslık:

ayyy okurken boğazıma sarılmışlarda sıkıyolar gibi hisse kapıldım,kolay gelsin,bitmeyen iş yapmışlar:işsiz:

kaçamaklar motiveyi tutuyor,made in nehir nil:mapus:sevdim bu lafı:halay:

Ausencia Ausencia ay ben hiç sevmiyorum avokadooo :KK51::KK51:

ben hiç yemedim avakado,neye benziyo tadı:dondurma:merak ettim acıcık:KK45:

Günaydın kizlarrr birazdan ameliyata gidicem dualarınızı eksin etmeyin lutfen öpüyorum hepinizi çıkınca görüşürüz insallah

Gecmis olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Günaydın :KK66: Bugün çok yoğunum okulu temsilen bir genel kültür yarışmasına katılıyorum :KK24: Bana şans dileyin görüşmek üzere :KK68:

Vaay maşallah kızımıza elinden geleni yaparsın canım başarılar

Eki Görüntüle 1984327
Eski bi öpretmen olarak 100aferim çok güzel olmuş canım elinize sağlık

ay çok güzel olmuş elinize sağlık ahuu

ayyy okurken boğazıma sarılmışlarda sıkıyolar gibi hisse kapıldım,kolay gelsin,bitmeyen iş yapmışlar:işsiz:

kaçamaklar motiveyi tutuyor,made in nehir nil:mapus:sevdim bu lafı:halay:

ben hiç yemedim avakado,neye benziyo tadı:dondurma:merak ettim acıcık:KK45:
Beni tutuyor bu sebeple hiç diyet modunda olmuyorum koruyorum en azından saldırmıyorum devam etmiyorum kaldığım yerden devam ediyorum sadece diyete :halay::rolleyes:

Back
X