Aynen kuzucumKilolar yakın. Büyük bi kapışma olacak
Yastik kilifi da mi utuluyorsunuz anammmm ben hic utu bilmem esim gomlek ve pantolonlarida utucuye veriyom nadir gomlek ütulerim ama pantalon 3 -5 cizgi yaparimOh şükür canım gözün aydınsaydım 27 parça ütü yapmışım bugün pantolon gömlek örtü yastık kılıfı falan sayarken de bikaç kalori gitmiştir herhalde
Bende ütü yaparken aklıma geldin, ben saymadım ama 15 parça kadar olmalı
Kızzzz ben nettimOhooo herkes toplanmış...bende geldim ama çok uykum var...iyi geceler diyip uyuycam...cuma ya da cuma akşamı bir arkadaşımız daha pizzaya çağırıyo.2 kez gidicem onlara.yememek olmaz yesem hiç olmazzz...oy anam oy...sanki bu defa dietimde biri bana "sürün"diye beddua etti...kız vero senin ahına düştüm kuşum...vorones her gün işgence hergün eziyet
Ohhh misss afiyet olsun canım
Yogurtla oh misssssss
Yiyecek ayırt etmem rabbımın verdiği her nigmete hamdolsun yerim . Ama sevemedim bu brokoliyi
Bu huzurla uykuya gidebilirim artık ...her şey bir tencere sebze yemeği ile ne kadar hooş bir hal aldııı ... canım sıkkın olunca bana bunları gösterin
+1Yiyecek ayırt etmem rabbımın verdiği her nigmete hamdolsun yerim . Ama sevemedim bu brokoliyi.
senin parça adedin azmış Allahtan kuzum
Yarın ödem atıcı özel iksirimi de atarım sana.pammuk gibi olursunBu huzurla uykuya gidebilirim artık ...her şey bir tencere sebze yemeği ile ne kadar hooş bir hal aldııı ... canım sıkkın olunca bana bunları gösterin
Yastik kilifi da mi utuluyorsunuz anammmm ben hic utu bilmem esim gomlek ve pantolonlarida utucuye veriyom nadir gomlek ütulerim ama pantalon 3 -5 cizgi yaparim)))) niye bu kadar eziyet ediyirsunuz kendinize valla kizim dogdu 1 hafta annem utuledi herseyini sonra dedim ayyyy yemişim utuyu nereye kadar dedim ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?