- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Yani gözlerim doldu inan.ponponların için teşekkürler...kendim zamanında kaptan olmuş,ne ettiyini bilen bi kadınım ama kaptanın takdirini almak çok farklı bi duygu burada.sanki içimde küçük bi çocuk var(hiss ediyorsundur kesin) ve annesinden taktir bekliyor...garip bi şeymiş...kendi zamanımda bilirdim görürdüm ama anlayamazdım...şimdi çok iyi anlıyorum...kaptan demek kendinden büyük küçük demeden tüm üyelerime diyet anneliyi yapan fedakar kadın demek...bu kadar hedefe kitlenmende senin rolün çok büyük...iyiki tanımışım seni...0 zaman 57 düzsün demek mücverimtebrikler canım ... şu 58 e geri çıkmadan bir süre 57.9 da kal ben razıyım . 58 zamklı oldu üzerine çünkü .
Canım takım gerçekten sohbet , birliktelik anlamında 10 numara . Ama burada asıl olan senin azmin .
Artık seni kısa sürede mezun edip , korumaya yanımıza alacağıma eminim
Eki Görüntüle 1985295 ayyyyy küçük oldu idare etismine özel pon ponların canım ...
gerçekten teşekkür ederim ... kiloyu kendine veriyorsun evet ama öyle değil işte biliyorsun![]()
ne yapar ne ederim de cumya 200 gr daha eksik çıkarım diye hesap kitap yapıyorsun resmen ... çok tebrik ederim canım
Bu arada misafirlik planlarını okudum ... gayet mantıklı geldi .. kepekli ekmek köfte , minicik bir dilim pizza ... anneni de başarı ile atlattın mı ? tamamdır bu iş ..
Aynen canım ... bende artık bu son dedim ... kendime + / - 2 kilo hakkı verdim ... 57-61 arası nerede olursam başım üzerine ... ondan gayrısında patlatırım bi 4 günlük
Bende cidden merak ediyorum ... böyle bakınca hafta içinin sana yaramadığı çıkıyor aslında ortaya ... iş yeri yemeklerine ne koyuyorlar banu
çok güldüm yaaaa .... @ada81 ince işleri bitirdi ... bir de iki kişi gelecekmiş ... eeee öğleden sonra giderler artık
Ucunu değil kökünü de haftaya görürüz aebenim
Hayırlı cumalar güzelliğim ...öpüyorum ve tebrik ediyorummmmmpon ponlarını almadan çıkma
Canımmmm teşekkürler ... kötü bir iki gün olmuştu ... açıkcası üzülmüştüm biliyorsun ...ama toparlamak için elinden geleni yaptıngerçekten teşekkürler ... bu şekilde olunca emeklerimizin bir karşılığı olduğu görüyorum .
pon ponlarını da şöyle bırakayım
haftaya amaaaaan demek yok ... aynen devam ...
Ohmmmm ohmmmmmmm ohmmmmmmmm
Günaydın pamuğummm ... ilk haftalar koruma da cidden biraz sıkıntılı . önce elin gitmiyor yemeğe ... sonra eee yeter hep mi diyet diyip yiyorsun hoop + :)) falan falan derken ...kotaracağız bu işi . hafta içi bende +300 gördüm ... şimdi sabit .. toparlayacağız bir şekilde .
Dengesizdin evet .
O kadar dediğim halde ... sen istemediğin zaman ben ne desem bi kulağından girip bi kulağından çıkıyor dely . bakalım bu hafta az vermeyi mi isteyeceksin çok vermeyi mi ? çünkü isteyince veriyorsun ... o yüzden kızıyorum sana.
no sugar sokmuşsun hayatına .. hayırlı olsun güzelim ... seni sıkmayacak bir sistem .
Hadi bakalım
Hayırlı cumalar ...
eee kilo azalınca 500-600 ler artık ideal ... hele de senin için .
tebrikler o yüzden
Ne yapalım ? biliyorsun mezun olabiliyorsun artık , hedefin %80 i tuttu ... tamam mı devam mı betül?
Canım elinden geleni yaptın evet .. portakal diyeti seni sevmedi diyeceğiz :)
Tebrikler yine de geçen haftadan sonra bu gidişte iyi . Evet keşke daha iyi olsaydı .
Bu hafta normal beslenme demiştin . ev yemeklerinin yağına tuzuna dikkat edip karbondan uzak durursan olur bence güzel sonuçlar
eeee bende şükür diyeyim o zaman. hafta başından beri ovulasyon dedin ..artı dedin ... zaten pon ponsuz olacağı belli idi .... ama bunun önümüzdeki cuması var .
tebrikler güzelliğimmm benim . fazla da in çık yapma ..bazen ilk çıktığından 100 200 fazla çıkıyor bu seferde ve inmiyor kaknem tartı
Çok güzel sonuç ..daha ne olsun .... ki bu hafta stres yüklüydün .
Not:hiss etdiklerimi hiç gocunmadan söyleyen biriyimdir