Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

0 zaman 57 düzsün demek mücverim :deli: tebrikler canım ... şu 58 e geri çıkmadan bir süre 57.9 da kal ben razıyım . 58 zamklı oldu üzerine çünkü .

:KK200::KK200::KK200:

Canım takım gerçekten sohbet , birliktelik anlamında 10 numara . Ama burada asıl olan senin azmin .
Artık seni kısa sürede mezun edip , korumaya yanımıza alacağıma eminim :halay:

Eki Görüntüle 1985295 ayyyyy küçük oldu idare et :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: ismine özel pon ponların canım ...

gerçekten teşekkür ederim ... kiloyu kendine veriyorsun evet ama öyle değil işte biliyorsun :KK66:
ne yapar ne ederim de cumya 200 gr daha eksik çıkarım diye hesap kitap yapıyorsun resmen ... çok tebrik ederim canım :KK19:

Bu arada misafirlik planlarını okudum ... gayet mantıklı geldi .. kepekli ekmek köfte , minicik bir dilim pizza ... anneni de başarı ile atlattın mı ? tamamdır bu iş ..:super:

Aynen canım ... bende artık bu son dedim ... kendime + / - 2 kilo hakkı verdim ... 57-61 arası nerede olursam başım üzerine ... ondan gayrısında patlatırım bi 4 günlük :KK71::KK71:

Bende cidden merak ediyorum ... böyle bakınca hafta içinin sana yaramadığı çıkıyor aslında ortaya ... iş yeri yemeklerine ne koyuyorlar banu :confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: çok güldüm yaaaa .... @ada81 ince işleri bitirdi ... bir de iki kişi gelecekmiş ... eeee öğleden sonra giderler artık :süslü:

Ucunu değil kökünü de haftaya görürüz aebenim :KK19:

Hayırlı cumalar güzelliğim ...öpüyorum ve tebrik ediyorummmmm :KK73::KK73::KK73::KK73: pon ponlarını almadan çıkma :KK70:

Canımmmm teşekkürler ... kötü bir iki gün olmuştu ... açıkcası üzülmüştüm biliyorsun ...ama toparlamak için elinden geleni yaptın :KK19: gerçekten teşekkürler ... bu şekilde olunca emeklerimizin bir karşılığı olduğu görüyorum .

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: pon ponlarını da şöyle bırakayım :KK200: haftaya amaaaaan demek yok ... aynen devam ...

Ohmmmm ohmmmmmmm ohmmmmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın pamuğummm ... ilk haftalar koruma da cidden biraz sıkıntılı . önce elin gitmiyor yemeğe ... sonra eee yeter hep mi diyet diyip yiyorsun hoop + :)) falan falan derken ...kotaracağız bu işi . hafta içi bende +300 gördüm ... şimdi sabit .. toparlayacağız bir şekilde .

Dengesizdin evet .
O kadar dediğim halde ... sen istemediğin zaman ben ne desem bi kulağından girip bi kulağından çıkıyor dely . bakalım bu hafta az vermeyi mi isteyeceksin çok vermeyi mi ? çünkü isteyince veriyorsun ... o yüzden kızıyorum sana.

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: no sugar sokmuşsun hayatına .. hayırlı olsun güzelim ... seni sıkmayacak bir sistem .
Hadi bakalım

Hayırlı cumalar ... :KK200:
eee kilo azalınca 500-600 ler artık ideal ... hele de senin için .
tebrikler o yüzden :super:

Ne yapalım ? biliyorsun mezun olabiliyorsun artık , hedefin %80 i tuttu ... tamam mı devam mı betül?

Canım elinden geleni yaptın evet .. portakal diyeti seni sevmedi diyeceğiz :)
Tebrikler yine de geçen haftadan sonra bu gidişte iyi . Evet keşke daha iyi olsaydı .
Bu hafta normal beslenme demiştin . ev yemeklerinin yağına tuzuna dikkat edip karbondan uzak durursan olur bence güzel sonuçlar

eeee bende şükür diyeyim o zaman :dua:. hafta başından beri ovulasyon dedin ..artı dedin ... zaten pon ponsuz olacağı belli idi .... ama bunun önümüzdeki cuması var .

:KK73::KK73::KK73::KK73: tebrikler güzelliğimmm benim . fazla da in çık yapma ..bazen ilk çıktığından 100 200 fazla çıkıyor bu seferde ve inmiyor kaknem tartı :confused::confused::confused:

Çok güzel sonuç ..daha ne olsun .... ki bu hafta stres yüklüydün .
Yani gözlerim doldu inan.ponponların için teşekkürler...kendim zamanında kaptan olmuş,ne ettiyini bilen bi kadınım ama kaptanın takdirini almak çok farklı bi duygu burada.sanki içimde küçük bi çocuk var(hiss ediyorsundur kesin) ve annesinden taktir bekliyor...garip bi şeymiş...kendi zamanımda bilirdim görürdüm ama anlayamazdım...şimdi çok iyi anlıyorum...kaptan demek kendinden büyük küçük demeden tüm üyelerime diyet anneliyi yapan fedakar kadın demek...bu kadar hedefe kitlenmende senin rolün çok büyük...iyiki tanımışım seni...

Not:hiss etdiklerimi hiç gocunmadan söyleyen biriyimdir;)

Elifim canım benim...geldiyimde sormuştum seni ana etiketimi görmedin her halde...karar vermişsin gördüm.hadi bakalım kilonu bildirde başlayalım bitanem...
Hiç bildirmiyim canım takıma dahil olcak yüz kalmadı bende. Tam 1 sene önce diyet günlüğü açmışım ordan devam ediyim

Ausencia Ausencia
ÇARŞAMBA MENÜSÜ
Sabah
tam tahıl 2 dl ekmek
peynir, avakado
domates

ÖĞLEN
közlenmiş kabak, biber, patlıcan
3 sunta
yoğurt

ARA
bir portakal

AKŞAM
Melemen
1 dl tb ekmek

PERŞEMBE MENÜSÜ
SABAH
bir dl tb ekmek
yumurta
zeytin
salatalık

ÖĞLEN
iki kaşık kısır
bir sarma
bir kaşık irmik tatlısı

ARA
meyveli yoğurt

AKŞAM
tavuk haşlama minnak bir patates ile

GECE
yarım bardak tarçınlı süt

2şer lt su.

İyi bir perşembe menüsü de olmamış betül .
500 gr a razı olunca ... perşembe irmik tatlısı kısır ... akşam patates yeniyor demek .
çarşamba çok daha iyi .

Yani gözlerim doldu inan.ponponların için teşekkürler...kendim zamanında kaptan olmuş,ne ettiyini bilen bi kadınım ama kaptanın takdirini almak çok farklı bi duygu burada.sanki içimde küçük bi çocuk var(hiss ediyorsundur kesin) ve annesinden taktir bekliyor...garip bi şeymiş...kendi zamanımda bilirdim görürdüm ama anlayamazdım...şimdi çok iyi anlıyorum...kaptan demek kendinden büyük küçük demeden tüm üyelerime diyet anneliyi yapan fedakar kadın demek...bu kadar hedefe kitlenmende senin rolün çok büyük...iyiki tanımışım seni...

Not:hiss etdiklerimi hiç gocunmadan söyleyen biriyimdir:KK66:
Aynuramm hatirlion dimi. Hickira hickira aglamistım kaptan bu hafta da listeye almadı beni Die. Sen de benim için öyleydin. Tabi ausum da öyle oldu. Kaptanlık size çok yakisio. Su anda da bana özel kaptanlik yapio olman da ayrı keyif

Artı hiç beklemiyordum ada ...
Klasik ada menüleri idi ... tek fark bütün gün ayakta durman vs..
bunun üzerine daha da artı olacağına inanmıyorum haftaya ama tabii son karar senin .. misafiler vs demesen ısrar edeceğim de ... açıkcası onlar varken ne kadar diyete uyabilirsin bilemedim .

Şimdilik

Geeeeel evlaaat geeeeel ... o 57 leri koruyalım yeter bence .:KK200:

Yaaaaaa aklında kalınca sabah köfte yiyen de olur çorba içende :)) kahvaltı da güzel tartı da :)

yok canım 1.lik gelmez ... derece de artılar olmasa gelirdi .
sekercikız telden bildirim yapıyor bana ...
ahu da içimi şişirdi zaten . @Ahu060812 1 den vazgeçtimmmmm 500 ver ....

hesap yapa yapa geliyorum ancak oluyor ..
Şimdilik bi tek ada artı kaptanım...ahudan konuşma ya dövücem artı derse gerçekten...şekerkız ne durumda?saadet artıyla gelmeyecek eminim

Hayırlı cumalar ... :KK200:
eee kilo azalınca 500-600 ler artık ideal ... hele de senin için .
tebrikler o yüzden :super:

Ne yapalım ? biliyorsun mezun olabiliyorsun artık , hedefin %80 i tuttu ... tamam mı devam mı betül?

iki kilocuk kaldı, görünen o ki ben bunu en en en erken 3 haftada verebilirim :olamaz: Listeye girmek için bekleyen kimse yoksa 72 ile mezun olayım, varsa yandan yandan mezun olayım sorun olmaz :KK66:

Hiç bildirmiyim canım takıma dahil olcak yüz kalmadı bende. Tam 1 sene önce diyet günlüğü açmışım ordan devam ediyim
Bak canım yüzüm kalmadı falan deme bence...istediyinde çok iyi kilolar verdiyini ben bilirim...hadi bir kez daha dene...olmazsa tamam.diyet günlüyü ile olmaz bu iş...her menünde de etiketle beni...hadi bildir kilonu yanındayım ben

Not:hiss etdiklerimi hiç gocunmadan söyleyen biriyimdir:KK66:

Sizin enerjiniz bana yansımaz olur mu ? :KK200:
Şuraya girip ..şu sohbet muhabbet .. şu inanç olmasa ... şu sabah akşam ne yesem hangi diyeti uygulasam diye tırmalayıp durun dostlar olmasa ...inan uğraşılacak şey değil ...
sizin hevesiniz , azminiz , hedefe ulaşma istediğiniz beni motive eden ... benim sopam :) kızmalarım , gerçekten başarıyı çok istemem sizi motive eden ...
ne mutlu iki tarafa da :KK68::KK68::KK68:

Ben de kilo bildireyim. Emziren hamile mezun anne :anneadayı::anne::deli::nazar:
Geçen hafta
58.6
Buhafta 59.2
:dua: umarım bu yeme düzenim iyice cortlamaz. 6 li lar hemen gelmez:bicak:

Haftalık 600 gr .. biraz fazla ilk aylar için .. bu hafta sağlıklı sebze , protein ile kilonu buralarda tutmaya bak . bebeğinin abur cubura ihtiyacı yok biliyorsun

Aynuramm hatirlion dimi. Hickira hickira aglamistım kaptan bu hafta da listeye almadı beni Die. Sen de benim için öyleydin. Tabi ausum da öyle oldu. Kaptanlık size çok yakisio. Su anda da bana özel kaptanlik yapio olman da ayrı keyif
Evet canım hatırlıyorum tabiki...bak o menülerin sana artı getirecyini biliyorduk zaten verom...sen kendini strese sokmadan dikkat et...miktarlara dikkat ede bilirsin ama...hadi gelecek hafta iner bu kilo...bi de hergün tartıl bence .yediklerinin sonucu gör

Ausencia Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum :KK43: o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff:KK43:

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2
tebrik ederim :KK9:
canım ya ne yiyon ne içiyon beni de etiketle de göreyım. Belki senden tüyo alırım da ben de senin gibi bir kilo verme şerefine ulaşırım :110:

Şimdilik bi tek ada artı kaptanım...ahudan konuşma ya dövücem artı derse gerçekten...şekerkız ne durumda?saadet artıyla gelmeyecek eminim
biliyorum bir tek ada şu anda .. başka kişide biliyorum ... neyse ...
Olduğu kadar artık .
saadet iyi bildirim yapacak bence de . ama ben baktım ... 1.lik gelmez canım . daha önce de olmuştu ... şurdan gitmeden şu 3 hafta üst üste rekorunu kırmayı beceremedik

iki kilocuk kaldı, görünen o ki ben bunu en en en erken 3 haftada verebilirim :olamaz: Listeye girmek için bekleyen kimse yoksa 72 ile mezun olayım, varsa yandan yandan mezun olayım sorun olmaz :KK66:

Betül liste sorun değil...izinler var bu hafta bu zaten . ama en eeeen eennn erken dersen olmaz . 600-700 hedefini koy . öyle perşembe günü kısırlı tatlılı patatesli menü ile gelme.
Bu bir söz ..bu bir sorumluluk diye düşün .
O zaman 72 ile 3 haftada mezun ol .

Saat olucak 12 benim mutfak ortada hala...akşama da arkadaşlar gelecek...hadi işlerimi yapayım...ara ara bakarım zaten duramam...

Evet canım hatırlıyorum tabiki...bak o menülerin sana artı getirecyini biliyorduk zaten verom...sen kendini strese sokmadan dikkat et...miktarlara dikkat ede bilirsin ama...hadi gelecek hafta iner bu kilo...bi de hergün tartıl bence .yediklerinin sonucu gör
Tartiliodum aslında aynram. 59 ü gordukce yüz buldum .biraz. Bakalım inşallah sağlık olsun dà. Miktarlarim arttı benim. Kendimı kaybediorum geceden acikiorum çok. Ogluş gece çok emiyor . Sabah da ekmekli falan kahvaltı yaptım mesela . Bu hafta boyle takiliyim bi. Baktım 60 geldi . Sonra gene sıkıp dikkat edecem..
Ama var ya kıyafetlerim hani 38 beDen olanlar falann hepsi çok güzel oluo. Henüz tehlike yok ;)

Hepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik :halay:

Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar :KK68:

Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of :KK43:.

Kilo bildirip kaçayım

Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .

67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .

Tebrikler aebenim:nazar::KK200:

Merhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam :KK66:

Bende de durumlar şöyle ki;

Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75 :KK66:
Ausencia Ausencia kaptanım ♡♡♡

maşallah canım çok iyi tebrikler:nazar::KK200:

günaydınlar
maşallah herkes çok güzel kg vermiş
ben aynıyım maşallah
yani şükür sabit tutmak da çok zormuş.
bu karışık bir durum
yiyebilirsin ama
aslında yiyemezsin
yesem olur dersin
peşpeşe 3 kez yesen hoooop
1 belki 2 kg yani bende öyle keşke olmasa
:işsiz::işsiz::işsiz:

bende korumayı hiç beceremedim, çok zor, kilo vermek daha kolay inan ki benim için:KK51:

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
hoşgeldin canım:KK200:
Kızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Aslında bu geçen haftaki sonuçtan sonra benim için başarı ama listede olunca öyle olmuyor öyle hissedilmiyor muş
Listede olmasaydım kesin artıydım
Bu arada elimden geleni yaptım dün akşamki ogundeki portakalı bile yemedim şeker almayayım diye sporda yaptım elimden geldiğince artık haftaya İnşaallah
Bu arada törenler hava muhalefeti nedeniyle haftaya güzel bir güne ertelendi
4 günlükten sonra yinede iyi vermişsin tebrikler:nazar::KK200:
Güzel canım tebrik ederim 58 ler göz kırpmış:KK39::KK73::KK9:

Yok Kaptanım buradayım aynen Begüşle koruma adına savaşacağız daha :KK70:Bende bu takımdan çok memnunum çok güzel sohbetlerimiz daim olsun inşallah:KK200::nazar:

Sağol canım benim darısı size arkamdan koşarak geliyorsunuz:KK200::KK37::KK36:

Diyet menülerimi koruyacağım Begüş sabah aynı kahvaltımı yaptım kutlamayı pazar günü yapacağım bazen azıtırım bazen aç kalırım korumaya devam :KK70:

Olsun 57 ler gelmiş hoşgelmiş:KK9::KK9::KK73::KK73:Hadi gel de koruyak :KK71::KK70:

Harika canım bayıldım tebrik ederim:KK9::KK9::KK73::KK73:

Sağol Masumum sende çok iyisin:KK37:

Çok güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallah:KK75:Tebrik ederim canım seninde oran çok iyi yarın gelsin 67 :KK9::KK9::KK73::KK73:

Tebrik ederim canım çok çok iyi 5li rakamlar mı geliyor ne :rolleyes:
:KK9::KK73:

Olsun canım haftaya daha da fazlasıyla verirsin inşallah:KK37:

Yine de vermişsin ya canım tebrik ederim :KK9::KK73:

inşallah canım:KK55: uçarak geleyim:rolleyes:

Bu sonuçla bile peynir yiyeceğim diye seviniyorum
Şu insan psikolojisi ne garip:KK22:

dün bende fındık çok istedim, sabah yedim.

geleli bana

geçen hafta :69,300
buhafta :69,500
gelen +200
yüzde : -0,28

üzgünüm bari sabit çıkaydım iyiydi.. bu hafta konsantre olamadım açıkcasııı farkındayım izine ayrılma vaktiiii kaptanım emeğinize sağlık ...:KK200: bugünkü sonuç için üzgünüm hiç konsatre olmadım kendimi temizliğe ayırdım kendime özel yemekler pek yapamadımmmm ....inşallah aranıza daha doğrusu listeye çok eksiyle dönerim.... :KK61::KK61::KK61::KK61:

üzülme canım haftaya toparlarsın

Bugün Baküde soğuk ya...güzel kahvaltımı yaptım geldim...durun kilomu bi de kahvaltımı koycam...kahvaltıda küçük fincandakı dün aklıma fena takılan yoğurt çorbası gülmeyin haaa:KK70:

Gel bacım gel başım üstüne:KK15:

Aynen.bizde yatarken öyle oluyoruz biri sağımda biri solumda en küçüğe yer kalmıyo oda üstümde :KK70: :KK70:

Gortlak ilk kez duydum kaptaniçem hmm demek kızamadın onu görünce :-):-)

çok iyisin maşallah bu hafta herkesin regl zamanı

Süper masum 69 69 diyodun bak baya uzaklaştın hafi şimdi 59 59 diyelim

Tebrikler ablam fırtına gibisin

Olur böyle vakalar Aus seni kovalar :KK15:

Çok iyi yaptın Elif burdan kopmak iyi gelmiyo zaten.

Beş yüz beş yüz hedefe ulaşacan hadi yine iyisin maşallah

İki hafta üst üste büyük eksi zor zaten ablam bence gayret iyi geçen haftadan Sonra bu eksi başımız üstüne

Benimde regl ye son 4 gün yani maksimum şişlik bide üstüne antibiyotik korkuyoree

Süpersin Mimu valla şu Umay'a geçtin son hız gidiyorsun
bas gaza aşkım bas gaza :KK15:

Ada eminmisin kaptanımla senin kararın gerçi ama izne ayrılsanda aynı şekilde gel sakın kopma

Ben de kilo bildireyim. Emziren hamile mezun anne :anneadayı::anne::deli::nazar:
Geçen hafta
58.6
Buhafta 59.2
:dua: umarım bu yeme düzenim iyice cortlamaz. 6 li lar hemen gelmez:bicak:

Tebrikler aebenim:nazar::KK200:

maşallah canım çok iyi tebrikler:nazar::KK200:

bende korumayı hiç beceremedim, çok zor, kilo vermek daha kolay inan ki benim için:KK51:

hoşgeldin canım:KK200:

4 günlükten sonra yinede iyi vermişsin tebrikler:nazar::KK200:

inşallah canım:KK55: uçarak geleyim:rolleyes:

dün bende fındık çok istedim, sabah yedim.

üzülme canım haftaya toparlarsın
Uç uç hadi bekliyorum:KK55::rolleyes:

Back
X