Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

emret babamm:cool::KK52:

:KK48:
sarp melek öldü diyo ama ben inanmıyorum :KK12::63:

yoook ölmemiştir.olmaz ... the end mutlu olmalı :)

şu anda verilen kilolar kötü değil ama... güzel bi ritim yakaladık...

çook güzel ritimler yakalanmış bu hafta bazı takımlarda .....:KK66: biz önümüze bakacağız bu hafta belli oldu .

Bundan sonra ipin ucunu salman kaptan diyetisyen işini eşimle görüştüm yeşil ışık yaktı bakalım başka sağlık sorunlarımda var onlarda egilmem lazım ama biri deseydin 400 Gr verecek üzüleceksin gulerdim
Eşim sordu evlendiğimizde kaç kiloydun
Ben 57
Eşim o zaman 60 olsan yeter
Ben:KK57:

:KK70::KK70::KK70: hedef koyulmuş ece .... biz 65 e razıydık ama eş 60 der :KK70:

vero bende hamileyken çok aşırı iştahlı değildim ama ne olduysa sonra oldu sanırım beyinde bitiyo bazı şeyler,ama senin şuan hamilelikte hormonal olabilir ona bişey diyemem paketli olmadıktan sonra diğerlerinden ayıla bayıla pek bişey yemiyosun o yüzden sorun olmaz,bide evde kendin kek börek yap en azından daha masum

bugün son bende gidip tekrar alıcam fındık,hurmayada bakarım teşekkür ederim:KK60:
Tamamdir begosum . Aslında çok güzel tarifler var diyet atistirmalik. Onlari arastiriyim bi

yoook ölmemiştir.olmaz ... the end mutlu olmalı :)

çook güzel ritimler yakalanmış bu hafta bazı takımlarda .....:KK66: biz önümüze bakacağız bu hafta belli oldu .

:KK70::KK70::KK70: hedef koyulmuş ece .... biz 65 e razıydık ama eş 60 der :KK70:

kaptanımmm ben mesela 68.9 olsaydım daha çok sevinecektim bu benimle ilgili bi durum tabi ama benim bünyemi biliyorsun her hafta eksi görmek bu haftada 900 gr. gitmesi hem de wc siz benim için çok büyük bir durum :)

ama ne olursa olsun ben 67 ye kitlenöiş vaziyetteyim şu an :) haftaya 4 günlük mü yapsam diyorum hahahaha :D umay ablamdan ya da 3 gün detoxu yapacağımmm

Tamam. HaKlisin canım. Onlarında miktarını ayarlasam bu iş tamamdır
Abur cuburun ne sana ne bebişine gram faydası yok kuzu boşa kilo almış oluyorsun :KK51:Kaptanın dediği gibi bari sütlü tatlı ye güllaç, sütlaç, muhallebi gibi onların en azından süt oranından az faydasını görürsün şekersiz yapmaya çalış:KK68:
Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi yapıyorum
Gecen hafta 106.6
Bu hafta 106.2
Fark 400
Yüzde 0.37
Hayırlı günler

Tebrikler canım hayırlı cumalar :KK68::KK9:

23 nisan hedefim 73 idi ben 73.8 geldim.
kusuratli da olsa bende.ulastim şükür
bu arada hamile kalmadan giydigim kirmizi ispanyol paça kotuma girdim
31 beden ama zor kapandi düğmesi.
hedefim icinde rahat edecek kiloya inmek
hamile kaldigim kiloya 1.8 kg kaldi.
ondan sonrasi extra incelmek inşallah.
nihai hedefim 58 ;)

Abur cuburun ne sana ne bebişine gram faydası yok kuzu boşa kilo almış oluyorsun :KK51:Kaptanın dediği gibi bari sütlü tatlı ye güllaç, sütlaç, muhallebi gibi onların en azından süt oranından az faydasını görürsün şekersiz yapmaya çalış:KK68:

Tebrikler canım hayırlı cumalar :KK68::KK9:
Çok haklilar haklısın canım . Kafada bitirmek lazımm . SÖZ dikkat etcem . Ay sütlü tatlı çekti canın ;)

nihai hedefim 58 :KK66:

tebrkler şeriii
en yakın tuttran sensin zaten cnmm:nazar::nazar::nazar:

1. 8 ne kiiii ayy az kalmsssss. Supersinn. Benim de 38 beDen pantolonum olmuştu ama sıkı sıkı doldurark geliodüm okula . Simdj üzerimde ve gayet rahat .. bundan güzel keyif mi var. Ha ben 2 3 haftaya belinden dolayı giyemem ama olsun ;)

Selamlar :KK66: Tartı beni gülümsetti darısı diğer haftalara :KK200: Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :KK60:

Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 67.5
Bu Hafta: 66.3
Fark: -1.200 :KK200::nazar:
Yüzde: 1.77 (sanırım yüzde hesaplamayı unutmuşum )
IMG_6098.webp

Ooooo süper kızz sarı şekerimmm kapanr kapanr azimli hatunn şimdiden tebrik ediyorumm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok haklilar haklısın canım . Kafada bitirmek lazımm . SÖZ dikkat etcem . Ay sütlü tatlı çekti canın :KK66:
İlla yiyeceksen tatlı böyle yap ben hamile olursam öyle yaparım mesela hepsinden daha iyi en azından :deli:tabi sağlıklı beslenmeyi ihmal etmemek gerek bir de illa canın kek ya da kurabiye mi çekti al fındık fıstık abur cubur yerine çerez ye nasıl sağlıklı ceviz ye bol bol ohh miss :KK16:

İlla yiyeceksen tatlı böyle yap ben hamile olursam öyle yaparım mesela hepsinden daha iyi en azından :deli:tabi sağlıklı beslenmeyi ihmal etmemek gerek bir de illa canın kek ya da kurabiye mi çekti al fındık fıstık abur cubur yerine çerez ye nasıl sağlıklı ceviz ye bol bol ohh miss :KK16:
Ama onlar daha kalori li değil mi. Hep korkmuşmdur kuruyemiş ten

Selam kızlar hepinizde güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum eve çıktım ama ağrılarım çok fazla gecicek insallah...istediğiniz kilolari vermissinizdir hepinizde insallah opuyorum herkesi
Geçmiş olsun şekerim allah şifasını acilen versin

Ben eve gider. Sabah sıkı kahvalti yaptım k. Valideyle . Şimdi gidip saldirmam hiç değilse ;)

Ooooo süper kızz sarı şekerimmm kapanr kapanr azimli hatunn şimdiden tebrik ediyorumm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sagol dolisim teşekkürler
bu.arada kumaş pantolon.bedenim de.senin.gibi 42 ama sıkıyor şimdi biraz.
siskinligimi atinca da.tam gelir.
inşallah bu yaza insani.bir.kiloda gireceğim sayenizde.canim :D

Back
X