- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
sagol masumumtebrkler şeriii
en yakın tuttran sensin zaten cnmm![]()
600.gr.vermissin.bende seni.tebrik ederim harikasin.
tutturam en.yakın ben miyim ?
aaa öyle mi ?!
çok sevindim bak buna.,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol masumumtebrkler şeriii
en yakın tuttran sensin zaten cnmm![]()
inşallahh güzelimm inşallahh hep birliktee musmutlu fit günlere cnaım benimsagol dolisim teşekkürler
bu.arada kumaş pantolon.bedenim de.senin.gibi 42 ama sıkıyor şimdi biraz.
siskinligimi atinca da.tam gelir.
inşallah bu yaza insani.bir.kiloda gireceğim sayenizde.canim![]()
aaa öyle mi ?!
çok sevindim bak buna.,
Olsun kuzum görmüşsün ya çok şükür tebrik ederim23 nisan hedefim 73 idi ben 73.8 geldim.
kusuratli da olsa bende.ulastim şükür
bu arada hamile kalmadan giydigim kirmizi ispanyol paça kotuma girdim
31 beden ama zor kapandi düğmesi.
hedefim icinde rahat edecek kiloya inmek
hamile kaldigim kiloya 1.8 kg kaldi.
ondan sonrasi extra incelmek inşallah.
nihai hedefim 58![]()
Harikasın canım çok hızlısın tebrik ederimSelamlarTartı beni gülümsetti darısı diğer haftalara
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 67.5
Bu Hafta: 66.3
Fark: -1.200
Yüzde: 1.77 (sanırım yüzde hesaplamayı unutmuşum )
Eki Görüntüle 1985329
Şekerim geçmiş olsun daha da iyi olacaksın inşallahSelam kızlar hepinizde güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ediyorum eve çıktım ama ağrılarım çok fazla gecicek insallah...istediğiniz kilolari vermissinizdir hepinizde insallah opuyorum herkesi
rahat giremiyorum oram buram pirtlio cok dar.bi pantolonda1. 8 ne kiiii ayy az kalmsssss. Supersinn. Benim de 38 beDen pantolonum olmuştu ama sıkı sıkı doldurark geliodüm okula . Simdj üzerimde ve gayet rahat .. bundan güzel keyif mi var. Ha ben 2 3 haftaya belinden dolayı giyemem ama olsun![]()
Tam kavrulmamış al badem, ceviz tüket bir şey olmaz kavrulmamış bademin zararı yok etten de kalori alıyorsun tatlıdan da hangisi zararlı meselaAma onlar daha kalori li değil mi. Hep korkmuşmdur kuruyemiş ten
Günaydın göremedim 63 u
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23
@Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorumo kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2
Günaydın
Geçen hafta :67.6
Bu hafta :67.0
Giden :600 gr
Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey
@Ausencia
Kaptanım dün ki menüm
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon kıymalı patlıcan musakka + 1 kase salata
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı makarna + 1 kase salata (misafir ağırlayınca böyle geç ve az zararlı oldu)
Geçen hafta ki kilom 53.2
Bu hafta ki kilom 52.8
Aradaki fark 0,4
Yüzde 0,75
Şükürler olsun hedefime ulaştım belki tam 52 değil ama zaten baştan da belirttiğim gibi 52-53 arası yerlerde hep dolanıp duracağım korumamı böyle seçtim 52 rakamına da inebilirim 1 ay içinde bir görelimTeşekkürler ederim kaptanım öncelikle sana en içtenliğine yardımcı olduğun için sonra da arkadaşlarıma beni aralarına aldıkları için
Veda konuşması gibi oldu ama inşallah bundan sonrada buradayım beraber koruyacağız
![]()
73.7 kızlar
75 ti herhalde
GOnaydjn kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.3
Fark 300 gr
günaydın kızlar
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36
şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim![]()
Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...
Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için![]()
Hepinizi tebrik ederim yine düperbir cuma olacak hadi gelsin yine 1. Lik
Günaydın ,hayırlı cumalar tatliş hatunlar
Bir sürü iş beni bekler , ay sınavada bişi kalmadı daha hiç bakmadıgım 4 ders var of ki of.
Kilo bildirip kaçayım
Geçen hafta 68.7
Bu hafta 68
Giden 700 gr .
67 ucundan görem dedim ama olmadı , hayırlısı bakalım .
Merhaba şekerler kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler de üzülmesin vücut kendini korumaya alıyor bazı dönemlerde, bırakmak yok devam
Bende de durumlar şöyle ki;
Geçen Hafta: 63
Bu Hafta: 61.9
Fark: 1.1
Yüzde: 1.75
@Ausencia kaptanım ♡♡♡
Günaydın kkızlar hayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 81,10
Bu hafta 80,80
Giden 0,300
Yüzde 0,37
Sporum 320 dakika davul gibi şişim pekte sağlıklı da beslenmedimm dengesizdim![]()
Günaydın güzellikler hayırlı cumalar
Kızlar maalesef
Geçen hafta 72.3
Bu hafta. 71.9
Fark 400 Gr
Yüzde 0.55
Aslında bu geçen haftaki sonuçtan sonra benim için başarı ama listede olunca öyle olmuyor öyle hissedilmiyor muş
Listede olmasaydım kesin artıydım
Bu arada elimden geleni yaptım dün akşamki ogundeki portakalı bile yemedim şeker almayayım diye sporda yaptım elimden geldiğince artık haftaya İnşaallah
Bu arada törenler hava muhalefeti nedeniyle haftaya güzel bir güne ertelendi
Günaydın
Gecen.hafta 74.1
Bu.hafta 73.8
Giden. 300.gr.
Yuzde 0.40
bu.hafta arti bekliyordum acik soyliyim
Kac gundur.arti 1 kilolardaydim. Pazartesi gördüğüm eksiye ulaşmışim bunada şükür![]()
Günaydınnn canlarrrr herkes ne güzel kilolar vermiş böyle çok tebrik ederimmm
Bende 23 Nisa'n hedefime ve kendime koyduğum haftalık hedefe ulaşamadım ama kaptanımın hedefini geçtim
Geçen hafta: 69.9
Bu hafta: 69.0
Giden 900 gr
Yüzde: %1.28
68 i göremedim bu hafta defalarca çıktım tartıya hadi düşsün diye düşmedi 100 gr cık
geleli bana
geçen hafta :69,300
buhafta :69,500
gelen +200
yüzde : -0,28
üzgünüm bari sabit çıkaydım iyiydi.. bu hafta konsantre olamadım açıkcasııı farkındayım izine ayrılma vaktiiii kaptanım emeğinize sağlık ...bugünkü sonuç için üzgünüm hiç konsatre olmadım kendimi temizliğe ayırdım kendime özel yemekler pek yapamadımmmm ....inşallah aranıza daha doğrusu listeye çok eksiyle dönerim....
![]()
Teşekkür ederim canım benim sende mezun oldun mu inşallahhh
demek oranın soğuğu buraya vuruyo burdada kar soğuğu var resmen,dondudududukk![]()
Günaydın canım arkadasimGunaydimnnnnnnn
Tebrikler canım çok güzel vermissin
Canim ortağı m Tebrikler süper vermiş sin Kutlarım canim
Tebrikler cani
va v maşallah kardeşime süper vermissin çok güzel yüzde Süpersiniz canim
Tebrikler canım bizde seni enerjinin çok sevdik iyiki gelmissin
maşallah arkadaşıma çok güzel harikasin
Kutlarım canim
Güzel kilo güzel yüzde Tebrikler canim
Ayy AYNURA m Süpersiniz maşallah canim
Ne kalmış aeben 67 Tebrikler canım maşallah
Ayy canım çok güzel vermissin mezuniyet yakindir
Bu hafta bendende gr gitti haftaya daha iyi oluruz inşallah canim
Günaydın hayırlı cumalar canim
Canim bu hafta vermen bile başarı iki hafta çok iyiydi çünkü haftaya inşallah daha fazla verirsin
artıran iyi toparlamissin canım laf aramızda bendede öyle oldu Tebrikler canim
Maşallah manke imiz e çok iyi gidiyor sun daha ne kadar gideceksin Kutlarım canim
Canim misafiri gönder temizliği bitir bomba gibi döner sin sporun ve diyetinle
nerdesin canım merak ettim buralar iyi çok şükür
Günaydın canım arkadasim
Yazdım yazdım AYNURA m
Bende sizi çok seviyorumTebrikler canım bizde seni enerjinin çok sevdik iyiki gelmissin![]()
Regl + antibiyotik kaçınılmaz son
sabitim kızlar ama bence bi yerlerde eksim var sadece görünmüyor sporumdaki intervallerde çok iyiydi ama işte.bu ara hep cumayı etkileyecek şekilde denk geldi regl erken olsamda düzen değişse
Valla süperr olur kuzummm neden olmasınnn vallahi olurrDelyDoly bu hafta seninle rakip olan mı söz veriyorum dely öğlene ne yiyorsun diye sorarım çokça da durterim senide yenerim
Kaptan ben şu telliogullari yarışmasına bayılıyorum bizde yapak mı bu hafta birşeyler yapalim