Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben biraz çıktım canlar ...
gelince ulusa sesleniş konuşmamı ... önümüzdeki hafta planlarını konuşuruz .
@Dersaadet_ listede .... liste dışında daha çok bildirim gelecek ... ona göre enleri de yazarım .

artılar olmasa idi yine iyi bir yüzde yakalamıştık .. böyle bile güzel ... biraz daha dikkat .

Emek veriyoruz değil mi ? sizler canınızın istediğini yemeyerek ... bende her boş vaktimi burada sizlerle geçirerek ... hepsi bir emek ... karşılığını almaktan güzel şey yok .

Kilo veren arkadaşları tek tek tebrik ederim ...
gönlünce veremeyenler sebeplerini biliyor zaten ... sebepsiz olanların bile bir sebebi var ... bulmak umudu ile ..
Seviyorummmm senii çılgın sevimli kovacan güzel mükemmel ve sevgi dolu kalbi olan kaptaniçemm ben haftaya şimdiden vermeyi çok kg vermeyii hedefledimm

Affeirmmm kizzz.

Harikasın canım çok hızlısın tebrik ederim
Teşekkür ederim canım Ben de seni çook tebrik ederim korumadasın artık

Canım bende sen, tebrik ediyorumm
Arada küçük kaçamakları telafi eden metan var bunu anladık :) yaşın çok genç ..hızlı çalışıyor demek ..

Ausencia Teşekkür ederim ablacım Evet ben de şaşırdım diyete ilk başladım zamanlar bile veremiyodum böyle ama galiba kendimi tanımaya başladım yardımlarınızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…