Dogru bide o var demi ama en azindan listeye zararim olmazneyse ozaman arkadaslara zararim olmasın katilmayayim ne olacagini kestiremiyorum
Evet Sarp Mert birbirini bulmalı ve Melekle Sarp evlenmeli ya da birleşmelievet bu dizide herşey oluyo
kaptanımın dediği gibi son mutlu olmalı sevenler kavuşmalı hasretler bitmeliaksini düşünemem hayal kırıklığı olur
Daha acıkmadımm amaa güzelimm sanırım sulu yemek tarzı yerim canım çekiyor
Sana baka baka ne oldu adamaEşime ne zamana yemeği hazır edeyim diyorum şimdi yemeyeceğim leptin olayı diyor
Tamam kız restini görüyorum ve artırıyorum 4 günlük yapcam ptesi
Tebrikler aebenim
maşallah canım çok iyi tebrikler
bende korumayı hiç beceremedim, çok zor, kilo vermek daha kolay inan ki benim için
hoşgeldin canım
4 günlükten sonra yinede iyi vermişsin tebrikler
inşallah canımuçarak geleyim
dün bende fındık çok istedim, sabah yedim.
üzülme canım haftaya toparlarsın
Kaptanım ben menümü yazayım heyecanlı ve planlıyım
İlk gün koruma menüsü
Sabah; 07:45 - 1 ad.haşlanmış yumurta + 1 kibrit kutusu beyaz peynir + 3 ad.yeşil zeytin
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay + 1 kupa şekersiz siyah çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase yayla çorbası + 1 porsiyon arnavut ciğeri + 1 kase çoban salata (bol maydanozlu)
Ara; 13:30 - 1 kupa nescafe şekersiz sade
Akşam; 18:45 - 1 büyük tabak mevsim salata (dünden kaldı) + 2-3 çtl makarna(bu belki salata doyurursa yemem)
Ausencia
Ben panik yaptımKız dur bi cuma telaşı geçeydi
Soyleki kaptanim sporla cook dikkat ederek bile benim metami biliyirsunuz cook az gidiyor...eee bir hafta sifir spor olacak dikkat edecem ama kendime cok ozel seyler hazirlayamam firin yemegim mutlaka olur onlardan yerim pilav ekmek asla yemem yemek saatim ne olur bilemem yani ne olacagini kestiremiyorum yoksa misafir var diye diyetimi birakmayacam ....Katıl yahu ... ben diyet yapabileceksen listeden çıkmanı anlamaya çalışıyorum hala :)
Ya ben gidip şu filmi bi izleyim küçük enişte kim ne oluyo ona anlamıyorum hep Fransız kalıyorum
Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?