Cuma'yı nasıl atladım ekran resmî de almıştım.Kız Ahu eksik olmuş benimkisi cuma sabah akşam yürüdüm hemide yağmurda
Cumartesi akşam yürüdüm
Pazar yine iki defa yürüdüm 35 dk 45 dk hemide intervialli pointimi bol bol ver
He sen yazma bu arada bol bol ye spor da yok cumanın galibi belli
Diyet dört günlük arkadaşım tam yaparsan sonuç alırsın
Cuma ve haftasonu spor varmıydı banuşbir saat yürüdümm , jet hazırlık sonra işşş
şimdi yeşil çayımı demledim içiyorummm
Günaydın kızlar ne yoğun bi hafta sonuydu hiç gelemedim spor yapamadım spor yapamayınca çok sinir oluyorum ya neyse inşallah 3 gün eksiksiz yaparım
Cuma'yı nasıl atladım ekran resmî de almıştım.
Araba için sağol Bu eşimin favorisi eski meraklısı bana kalsa şöyle büyük jip severim ama ona yetecek vergisini ödeyecek para yok Birgün çalışırsam alacam kendime inşallah
kelebekolacam sende büyük araba istiyodun bi ara ne oldu rafa mı kalktı
Cuma ve haftasonu spor varmıydı banuş
Hayırlı sabahlar benim en güzel takımım
Haftasonu gelemedim ama bu hafta ya sabah, ya öğle sonrası burdayım inşallah. Bir aydır dizlerimden çok ağrım vardı, dün sülük taktırdım.. Eve geldim sızmışım.. Bugünde işe geldim, inşallah çok güzel bir sekilde çok çabuk biten bir gün olur
Allah huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah eşinle birlikteYataktan kalkamıyorum heryerim agriyor((
Bugunde evlilik yıl dönümumuzayyy 8 bitti 9 a basliyoruz :)))
selam betülll
masıll yani sülk ordamı duruyorr
kızzz ciddiii ablan mııı abowwww protein diyetine başladımmDelyDoly ablamdan tırstın dimi.tabi ben size dememiştim ablam bi şeye karar verirse kimse onu tutamaz.
birde acayip kuvvetli hafızası vardır asla asla unutmaz
Yataktan kalkamıyorum heryerim agriyor((
Bugunde evlilik yıl dönümumuzayyy 8 bitti 9 a basliyoruz :)))
Günaydın kızlar ne yoğun bi hafta sonuydu hiç gelemedim spor yapamadım spor yapamayınca çok sinir oluyorum ya neyse inşallah 3 gün eksiksiz yaparım
Cuma'yı nasıl atladım ekran resmî de almıştım.
Araba için sağol Bu eşimin favorisi eski meraklısı bana kalsa şöyle büyük jip severim ama ona yetecek vergisini ödeyecek para yok Birgün çalışırsam alacam kendime inşallah
kelebekolacam sende büyük araba istiyodun bi ara ne oldu rafa mı kalktı
Cuma ve haftasonu spor varmıydı banuş
he ne sandım ana baba bir ablam.gerçi benim bi boy küçüğüm ve altı üstü 1.5 yaş var aramızda ama ben ona abla diyorumkızzz ciddiii ablan mııı abowwww protein diyetine başladımm
bak yaaaaaa.alırım havanı.Delly Ahu spor yapmamış cızcoz da yemiş yazmamış hadi yine iyisin ikincilik garanti kelebektede tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?