Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar ne yoğun bi hafta sonuydu hiç gelemedim spor yapamadım spor yapamayınca çok sinir oluyorum ya neyse inşallah 3 gün eksiksiz yaparım

Cuma'yı nasıl atladım ekran resmî de almıştım.
Araba için sağol Bu eşimin favorisi eski meraklısı bana kalsa şöyle büyük jip severim ama ona yetecek vergisini ödeyecek para yok Birgün çalışırsam alacam kendime inşallah
kelebekolacam sende büyük araba istiyodun bi ara ne oldu rafa mı kalktı
bir saat yürüdümm , jet hazırlık sonra işşş
şimdi yeşil çayımı demledim içiyorummm
Cuma ve haftasonu spor varmıydı banuş

Günaydın güzellikler iyi haftala

_AYNURA_

22 nisan
Sabah 2 dl peynir, domates(z.yağlı), salatalık, 3 dl sucuk, 10 zeytin, yeşil nane, maydanoz, çay, 1 günkurusu kayısı
Ara 5 karadut, 3 çilek, 1 orta kahve
Öğle yoğurtlu semizotu, köz biber,tavuk salatası, biraz lor ve 5 çeri domates
Ara 2 avuç kuruyemiş
Akşam 3 fırında közlenmiş patates, semizotlı tavuk salatası, 2 dl peynir
Ara 5-6 karadut

Gece acayip acıktım ve sabah 6da uyandığımda sanki açlıktan ölüyordum, hemen yola çıktık arabada yemek için bişeyler aldım

23 nisan pazar

07:00 1 kumru(domates, peynirli sandviç), 100 ml kakaolu süt
11:00 1 simit, 2 dl beyaz peynir, cevizli salça, domates, salatalık, zeytin, çay
Ara türk kahvesi, 2 lokma anne pastası
17:00 tavuk göğsü, 3 ızgara köfte ve iskenderden oluşan bir tabak (bikaç pide ve yoğurdunu da yedim) yanına 300 ml kola
20:30 kabak çekirdeği

Kumru,kola,pasta,simit korkunç bir pazar oldu tek tesellim dün gece 78,5 görmüşken bu sabah 77 olmuş olmam

hayır cnm yapmadımm bugünden itibaren inş
kız ahu perşembeyede point versene yahu
yapan yapar yapmayan yapmazz
niye pointsiz olsunki

Hayırlı sabahlar benim en güzel takımım
Haftasonu gelemedim ama bu hafta ya sabah, ya öğle sonrası burdayım inşallah. Bir aydır dizlerimden çok ağrım vardı, dün sülük taktırdım.. Eve geldim sızmışım.. Bugünde işe geldim, inşallah çok güzel bir sekilde çok çabuk biten bir gün olur

selam betülll
masıll yani sülk ordamı duruyorr

Yataktan kalkamıyorum heryerim agriyor ((

Bugunde evlilik yıl dönümumuz ayyy 8 bitti 9 a basliyoruz :)))

Nice sağlıklı mutlu yıllar olsun canlarinla

Bizimde Arabistan'da bir böyle birde kedi gözünden olmuştu ne sağlam arabalar özellikle eskileri yenileme taşçıkarir

bu ıf beni mafetti
sabah baş ağrısıyla uyandım ve hala ağrıyo,kahvaltımı yedim doymadım,becerebilirsem bikaç gün daha yapıcam olmadı bırakıyorum bana göre deil mişzaten dünden beri nasıl şekerim oynamadı tittremem gelmedi hayret ettim,dönem dönem değişiyo zaten her zaman öyle olmuyodu ama yinede gelir sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…