Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

he ne sandım ana baba bir ablam.gerçi benim bi boy küçüğüm ve altı üstü 1.5 yaş var aramızda ama ben ona abla diyorum
Vallahh ikinizden de tırstımm hee vallahh kuruttunuzz beniii Allahh razıı olsunnn 42 beden kumaş pantolonumlaa bugünn öz güven tavannn mutluluktan uçuyoreeeeeee benn

MENÜ 23.04.2017
kahvaltı
1 kase yoğurt
biraz fıstık
ögle
sahanda yumurta
süzme peynir
az kıvırcık
2 dilim ekmek
az bal - tereyagı
akşam bol salata
3 yk bulgur ile kısır
az çekirdek
su : 1500 ml

Ooooo şerinin en kısa menüsü olarak tarihe geçecek ... yavrummm iç şu suyu ... geceden limon kabuk tarçın karanfil taze zencefil at 2lt su içine ... en azından sevmiyorsan böyle güzel içiliyor

o cevizli sucuk olmayaydı ne güzel ne ala olacakmışşşş ... hmmmm ıhmmm :))

Kaptan bu nisan ayında verenler listesini yüzdeleri mı hesap etsek ne dersin

Olur canım öyle de hesaplar sıralarım ... gerçi ben sıralamadan çok yandaki emojilerle fikrimi beyan ediyorum .. mesela x 2 kilo vermiş alıyor ... diğeri 1.5 kiloda

Hadi bakalım aynura ... bu leptin seni frenliyor . emeklerinin karşılığını alacaksın eminim canım ... kuzucukta iyileşmiş ...

Ece eve gidemedim daha kv de deyiz, maç bitince gidicez
Çay iccez şimdide kuruyemiş koydu simdilik bakisiyoruz

ev nasıl begüm ev

Gayet güzel olmuş niyetli iken canım .
su evet az ... yatana kadar içseydin .

Ne var bende bi hurma su demiştim ....ondan hallice yemişsin

Lunyaaaaam naber gülüm güzelim

bak listede olmama farkı ... saçma sapan menü yazınca tüylerim tiken tiken olurdu şimdi benim

Allah kabul etsin .
Ucundan kıyısından tatlı kandil simidi ..bizim kadar az kiloda ters etki gösterebilir ... 80 kilolarda arada kaynar da ..
sende suyu tamamladın umarım yatana kadar .

ooooo hedef büyük . kaç kilo iken görmüşlerdi seni en son tatlım ?

Merhaba :) Menümü yazayım
Sabah
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
Çay

Öğlen
Tavuk döner
Ayran

Akşam 1 tabak kıymalı bezelye

Su:2 lt
Spor yok

Nasıl oldun ablacım ? hastaydın biraz .
Menün güzel .. net :) öğle ve akşam ekmeği kaldırdığın için teşekkürler

Beyaz ekmek olmasaymış gayet şahane bir menü olacakmış mirjam ...

spor var su güzel... böyle gereksiz cızlarla yazık bu güzelliği gölgeleme .

Güzel ... yine de ekmek 3 dlm ıı ıhhh da ... bu hafta güzel şeyler duymalıyız senden ..geçen hafta sabitin acısı çıkmalı :))

Biliyorum senin tankını şekerim ... böyle değil canım .. fıstık yeşilimi desem ne desem ... çok ben burdayım diyordu .
Ben yine siyah aldım ... arabada siyah takıntım var .

canım benim cuma vardı , dönüp baktım şimdi 1.45 bildirim yapmışım .
cumartesi yok ..tüm gün dışarda perttim .
pazar gecede 1 saat interval kardiyo var .

sade net menü arselka ... tabii ki güne simitle başlamayı tavsiye etmem ... akşam ki patatesi de ..
ama kötü değil ...hele de sen yeniden tekrar adapte olurken .

Ahu spor yapmayanlar kaptan yardımcı tim gönderiyor ha benden söylemesi istersen Begüme sor

Yataktan kalkamıyorum heryerim agriyor ((

Bugunde evlilik yıl dönümumuz ayyy 8 bitti 9 a basliyoruz :)))

Bizimde ... :)))
Düğünüm 24 Eylülde oldu ama nikah ve nişan 24 Nisanda ... 12 bitti bizde de

Köpek timi o ..istediğine emin misin

Kızzz kuzumm bu if ne demekk ben cahil bir bayanım biri bana anlatsınn

Delly Ahu spor yapmamış cızcoz da yemiş yazmamış hadi yine iyisin ikincilik garanti kelebektede tık yok
Anaaammm şuna bak kıııı sen veremezsin bu hafta kilo çok verdin benim geçen haftadan Gül gibi sabitim var naber

bugün 30 puanlık spor yaptır bana yarabbiiiii

Ahu060812 asm nin borcları bitmiyooooooo.
bu arada benim bi tek cuma sporum var oda 1 saat yürüyüş .
Hayırlısı olsun olur Birgün inşallah.

Yahu ben baktım giysi stokuöa kotlara fikan
2011 de kısa bir sure58 - 62 bandında gezerken aldıgıö 29 -31 beden kotlarım var.
Peki şimdi can alıcı soru geldi.
Bu kilolara inene kadar ben ne giyeceğimmm.
Ayrıca bugün 4 günlüke baslıyıö dedim ne haslanmş yumurta yiyesim geldi ne de ogleyin hazırda karnabaharım varken ton balıklı salataya atlayasım.
Aceba yarından itibaren baslasam olur mu.
Bu kilolar nasıl gidicek ya.

bak yaaaaaa.alırım havanı.

ben bi kaptan olarak ecenin enerjisine hayranımmm ..dokunmayın eceme

Ausencia bende didişmek istedim bi baktım adam çoktan 2.80
bide sabah diyorki erkenden uyumak ne iyi geldi.

bende didişmedim pek ... lafı koydum oraya :)) tam ortaya ... baktımmm hhhooo höööö celalleniyor ... bu şartlar altında konuşmam dedim çıktım gittim odadan arkamdan şartınaaa...... dediyse günahı boynuna

Son düzenleme:
Yataktan kalkamıyorum heryerim agriyor ((

Bugunde evlilik yıl dönümumuz ayyy 8 bitti 9 a basliyoruz :)))
Ada'm nice yıllarınız olsun inşallah
günaydın kızlar
mutlu haftalar dilerim

günaydın hanımlar

günaydınnnnnn.pc me odama kavustum.

günaydınnnnn kızlar iyi haftalar

adacım mutlu yıllarınız olsun birlikte inşalahh

Günaydın kızlar yeni haftanız huzur ve mutlulukla geçsin cumaya bol eksiler gelsin

kızlar günaydın
herkese hayırlı mutlu huzurlu bol güneşli haftalar dilerim

Günaydınlaaar ...
akşam maç ... baktım sıkıcı izlerken spor ... sonra biraz didişme :)) erkenden yatış ve istiklal marşı kapanış

günaydınn canlarımm mutlu sabahlar

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar

Kaptanım gec kalktım ya dun. O yuzden suya gec basladım.
Bugun erken kalktık
Ecem gece guzel uyudu sukur guzel kalktık.
Aksama kadar insaallah guzel ıcerım bugun.
Bende mutlu degilim bu durumdan

Olur tatlım niye olmasın ... sonuçta cumartesi alınan sonuçta senden gidecek :))

Ya kıyafette ben kışa denk geldim o yüzden iyi idare ettim ... bol salaş .. mont kaban .. kaynadı .

1 tane pantalon al ya da mevcutu daralt ..forma gibi onu giy dışarda

hep kv yüzünden şerii .
Canım benim kv tepkilisin biliyorum haklısında ama salmasını ögrenmelisin . Onu öyle kabul et he de gül geç inan bunu yapmazsan kendine zarar

4 günlüğede yarın başlarsın . Bende sabah ekmek yemeyin dedim ama baktım çok açım yemessem gün boyu saldırıcam ekmekli kahvaltı yaptım . Bende öyle diyetde plan yapıp uygulayanam o anıma bakar .

Kot bedeni olayına gelirsek herkesin kemik yapısı kas yapısı farklı o yüzden kilo ve beden kişiden kişiye değişiyor .

Sherry lcw den 20-30 tl arası pantolonlar var ben ondan almıştım 82 kiloyken 76 olana kadar idare etti şimdi şimdi bollaştı ama hala idare eder ablamdanda hamile pantolonları almıştım o şimdi 36 beden hamileyken Bile benim şimdiki halim kadarmış ordanda var 2-3 pantolon ama hiiiç üstüme olacak yok bi bakacam ucuz yollu bişiyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…