Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evlimisin bekarmısın kaç yaşındasın çoluk çocuk varmı de bakem

Aha aha hakket kaportası dağınık şahin gibi.ama eşofman gibi idare ediyoz işte

ada çok hoşsun
benimkinide her gören aaa ne genç kv var ne şanslısın diyo,kendine genç yaşta arkadaşlar bulup onlarla takılmayı pek sever,benimlede yıllarca takıldı gezdi tozdu,aynını eltimde de denedi sepet havası aldı

Amin hepsini inş. Calismiyorum evdeyim.
Ev hanimliginda da aktif degilim.
Bir gun bilmem ki bir kadin gunune gitmisim ya da bir kahveye
bende öyleyim canım eskiden çalışıyordum 4 yıldır işi bırakınca gün olaylarını pek beceremedim bide tayin çıkıp yer değiştirince hepten çevre değişince zor oluyor yeni insanları tanımak güvenmek... evde kızımla sporumla zaman geçiriyorummm )

Daktırım aplan ne diyo kız
Bugunlerde ablayı. her yorumuna bitiyorum
Keşke beninde aplam olsaydı ...
walla o tam bi nimet nimet.ben boşuna mı kızım olur olmaz adını ablamın adı koydum.kızım diyorki biliyorum benim adımı neden ablanın adı koydun cok seviyon dimi diyor.ayyy akaraya ucasım geldi.

aaaaaaa demek kuma ettin ablamı peki öyle olsun
kız ne çıkacan odadan çıkar adamı. ay bu adamlar neden hep odada kalıp rahat yatan taraf oluyor

işlerde bitti boşluğa düşmüş gibi hissediyorum kendimi böyle oturunca garip hissettim kendimi yemeğimde var )) bellim ağrımasa spor yapacam ama bugün belimi dinlendirmek istiyorum...

canım hacamat nedeniyle böyle oldu Öncesi ve sonarsı aç olmam gerekiyordu

Şifa olsun inşallah ...

İyidir ablam, @mimu88 pampamı görsem daha iyi olacağım. Benimle orti olduğunu öğrenip kaçtı zannımca
Canım mimu jetlag yaşıyor şu an ... uçaktan indi ..ödem kovuyor .. hafta sonu iş seyahatindeydi ..
gelir bugün

Ayynen ruh halim ya :)) disipline girmisken bi tükür banada yada elini sür falan

Ben anlamiyorum bu DelyDoly nin disiplini niye hic etkilenmiyo biseyden.
Cani burnunda olsada yemiyo arkadas yemiyo

dely mii yemiyooor?
bence iyi yiyor deli ... sen onu az buluyorsannnn

Ahanda çıktım gelince laf yetiştiririm size.kaptan gelir şimdi evi süpürdüm yerleri sildim işleri yaptım diye biz hala
Atı alan Üsküdar'ı geçmeden bende biraz yol alayım

yok be mutfak topladım yatak topladım çamaşır katladım o kadarcıkkk daha silme süpürme yok .... 73.8 el sıkıştıkkkk

Kiloda biraz engelliyo sosyalleşmeyi orasida gercek. Ozguven sifir oluyor.
Herkes ayni degil tabi.
Allah bagislasin seninkinide tek cocuk daha basedilebilir hele 2.leri edin görim sizi

sen erken evlenmişsin ya seninle oyun hamuru gibi oynamıştır.
şimdikiler kendinden programlı geliyorlar koca evine

Şimdi bu dörtgünlükte ne yapmayacağım bi deyin hele
Bildiklerim 5 saat ara ile yiycem
Liste dışı bişey yemiycem
Kahve içmiycem
3 lt su içicem yeşilçay içicem
öğle içli köfte akşama künefe gömecen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…