Evlimisin bekarmısın kaç yaşındasın çoluk çocuk varmı de bakem90 + gurubundayim cok guzel kilo veren arkadaşlarim var benim bunyem cok gevşek cok cabuk birakiyorum.
Takim kurallari zor geliyo yani.
Keske bi duasi falan olsaydi gevsek yerleri diri tutmak icin.
Bilip soylemeyen varsa cok kırılırım
Aha aha hakket kaportası dağınık şahin gibi.ama eşofman gibi idare ediyoz işteAhu060812 bende ucuz yollu bişiler düşündüm ama lcw kalıpları da kaportası dağınık şahin gibi hissetiriyor
Çok dışarı çıkmıyorum ya bu avantaj tabi.
Asker uniforması gibi giyinirim olmadı aynı şeyleri.
İsviçredeki eltim ve kocasıyla gelio kv. Favori gelinin peşine takıldı hanfendü.
Evropalı gelini varya hatunun he heey sen kimsin bee şeriiii
Kızda o kadar mutevazi ki. Seviom aslında kızı..
benim kv nasıl biri biliyormusun görsen pamukkk şeker tatlı dilli. kafa dengi .... yani şöyle bir film izlersin ama filimin sonuna kadar katilin kim olduğunu bilmezsin ama iyi birinede konduramazsın yaaa sonunda dersinn aaaaa katil bu muuuu dersin inanmazsınnnişte benim kv öyle biri.... hahahah
Ekleme yaparsan toplam saati tekrar yazarsın.geçmiş olsun azimli aplaaaAhu060812 sabah 40 dk tempolu yürüyüş aslında sağ topuğun üstüne basınca acıyor sanırım topuk dikeni yinede yürüdüm
Evlimisin bekarmısın kaç yaşındasın çoluk çocuk varmı de bakem
çok şekersin Gerçekten öyle çok zor .. ben de gevşekler grubundanım.. Ama bence yemekte bana yarıyor, yani hiç affı yok
Allah bağışlasın bonus,çalışıyomusun evdemisin?Evliyim. 32 yas ettim uç çocuk :) 13 yasinda oglum 2 ve 4,5 yasinda kizlarim var.
Allah bağışlasın bonus,çalışıyomusun evdemisin?
bende öyleyim canım eskiden çalışıyordum 4 yıldır işi bırakınca gün olaylarını pek beceremedim bide tayin çıkıp yer değiştirince hepten çevre değişince zor oluyor yeni insanları tanımak güvenmek... evde kızımla sporumla zaman geçiriyorummmAmin hepsini inş. Calismiyorum evdeyim.
Ev hanimliginda da aktif degilim.
Bir gun bilmem ki bir kadin gunune gitmisim ya da bir kahveye
walla o tam bi nimet nimet.ben boşuna mı kızım olur olmaz adını ablamın adı koydum.kızım diyorki biliyorum benim adımı neden ablanın adı koydun cok seviyon dimi diyor.ayyy akaraya ucasım geldi.Daktırım aplan ne diyo kız
Bugunlerde ablayı. her yorumuna bitiyorum
Keşke beninde aplam olsaydı ...
aaaaaaa demek kuma ettin ablamı peki öyle olsunben bi kaptan olarak ecenin enerjisine hayranımmm ..dokunmayın eceme
bende didişmedim pek ... lafı koydum oraya :)) tam ortaya ... baktımmm hhhooo höööö celalleniyor ... bu şartlar altında konuşmam dedim çıktım gittim odadan arkamdan şartınaaa...... dediyse günahı boynuna
canım hacamat nedeniyle böyle olduÖncesi ve sonarsı aç olmam gerekiyordu
Canım mimu jetlag yaşıyor şu an ... uçaktan indi ..ödem kovuyor .. hafta sonu iş seyahatindeydi ..İyidir ablam, @mimu88 pampamı görsem daha iyi olacağım. Benimle orti olduğunu öğrenip kaçtı zannımca
Ayynen ruh halim ya :)) disipline girmisken bi tükür banada yada elini sür falan
Ben anlamiyorum buDelyDoly nin disiplini niye hic etkilenmiyo biseyden.
Cani burnunda olsada yemiyo arkadas yemiyo
benim kv nasıl biri biliyormusun görsen pamukkk şeker tatlı dilli. kafa dengi .... yani şöyle bir film izlersin ama filimin sonuna kadar katilin kim olduğunu bilmezsin ama iyi birinede konduramazsın yaaa sonunda dersinn aaaaa katil bu muuuu dersin inanmazsınnnişte benim kv öyle biri.... hahahah
Ahanda çıktım gelince laf yetiştiririm size.kaptan gelir şimdi evi süpürdüm yerleri sildim işleri yaptım diye biz hala
Atı alan Üsküdar'ı geçmeden bende biraz yol alayım
bende öyleyim canım eskiden çalışıyordum 4 yıldır işi bırakınca gün olaylarını pek beceremedim bide tayin çıkıp yer değiştirince hepten çevre değişince zor oluyor yeni insanları tanımak güvenmek... evde kızımla sporumla zaman geçiriyorummm)
Sen mi ben mi, hangimiz en gevşek merak ettim şimdiGevşeklerin lideri falan olurum.
Ne yapacük?
Gozumden kacmadi hacamat olmussun bende persembe gunu olduydum sifa olsun ins.
sen erken evlenmişsin ya seninle oyun hamuru gibi oynamıştır.ece bayrama nasipse bi kot almayı istiyorum,üzerime de beğenirsem bide üzerime bişey alırım
tabi oruç oruç hal bulupta alışverişe çıkabilirsem
ada benim kv ile 17 sene mücadelem bitmedi,yazın bir eltim oldu sağolsun bikaç ayda ayarı verdi kv ye,şimdi eltimi çok seviyorum
Ahu060812 spor kaptanım,gazaan mübarek olsun sonu bol eskili olsun
enerjini takımada dağıtda aramızda ki bezgin bedevilere can olsunKedibochi gibi
öğle içli köfte akşama künefe gömecen.Şimdi bu dörtgünlükte ne yapmayacağım bi deyin hele
Bildiklerim 5 saat ara ile yiycem
Liste dışı bişey yemiycem
Kahve içmiycem
3 lt su içicem yeşilçay içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?