aaaaaaa demek kuma ettin ablamı peki öyle olsun
kız ne çıkacan odadan çıkar adamı. ay bu adamlar neden hep odada kalıp rahat yatan taraf oluyor
evet tek çocuk ama inan zorlanıyorumKiloda biraz engelliyo sosyalleşmeyi orasida gercek. Ozguven sifir oluyor.
Herkes ayni degil tabi.
Allah bagislasin seninkinide tek cocuk daha basedilebilir hele 2.leri edin görim sizi
kilo kesinlikle özgüveni alıyor yere atıyor.. özgüven bırakmıyoır insan daKiloda biraz engelliyo sosyalleşmeyi orasida gercek. Ozguven sifir oluyor.
Herkes ayni degil tabi.
Allah bagislasin seninkinide tek cocuk daha basedilebilir hele 2.leri edin görim sizi
biz 8 yıllık evliliğimizde 1 gün olsun küste olsak yatak ayırmadıkkk... bir kere 7 gün hiçç konuşmadık daha evliliğimizin ilk yılları idi.. onda bile yatak ayırmadık ....ayy rahatımı bozamanaaaaaaa demek kuma ettin ablamı peki öyle olsun
kız ne çıkacan odadan çıkar adamı. ay bu adamlar neden hep odada kalıp rahat yatan taraf oluyor
kilo kesinlikle özgüveni alıyor yere atıyor.. özgüven bırakmıyoır insan da
Şifa olsun inşallah ...
Canım mimu jetlag yaşıyor şu an ... uçaktan indi ..ödem kovuyor .. hafta sonu iş seyahatindeydi ..
gelir bugün
dely mii yemiyooor?
bence iyi yiyor deli ... sen onu az buluyorsannnn
yok be mutfak topladım yatak topladım çamaşır katladım o kadarcıkkk daha silme süpürme yok .... 73.8 el sıkıştıkkkk
beni kimse sıkmadı tv karşısında geometri çözerdim.bulmaca niyetine.babam beni çook sıkardııı o sıktıkça ben kitap okudum gelirdi odama kapı arasından bakıyordu ben de gençlik gıcık oluyordum ona... o yaptıkça ben deli kitap okumuştum türk klasikleri dünya klasikleri normal gençlik kitapları be varsa okudum)))) türkçe sorusu ozamanlar 45 soru idi 44 doğru bir yanlış yapmıştım hahahahah )))) zaten benim sözelim çook iyidi sayısal kafası yok bende ....
sen erken evlenmişsin ya seninle oyun hamuru gibi oynamıştır.
şimdikiler kendinden programlı geliyorlar koca evine
Senin de canımAda'm nice yıllarınız olsun inşallah
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar
Pardon kaptan senin amacin ne
Dely cokmu yiyo allasen yaaa napak ölekmi
Bi cok aksak bisey yemiyo mesela.
100 kiloluk bunyeler bir dalla doyarmi acaba? Kendimizle kiyaslayinca tabiki dely az yiyo
Sağol canımSenin de canım
bana da ödev dahi yaptırmazlardı, gel bulaşık yıka derdi annembeni kimse sıkmadı tv karşısında geometri çözerdim.bulmaca niyetine.
hatta annem istersen okuma dedi
benim kv nasıl biri biliyormusun görsen pamukkk şeker tatlı dilli. kafa dengi .... yani şöyle bir film izlersin ama filimin sonuna kadar katilin kim olduğunu bilmezsin ama iyi birinede konduramazsın yaaa sonunda dersinn aaaaa katil bu muuuu dersin inanmazsınnnişte benim kv öyle biri.... hahahah
Çocuklar yok iş çok ama ben geldin uzandım onların odasında. Kayınvalidem de aşkı memnu izliyor salonda. Hiç iş yapasım yok
Hah işte suçlu bulunduAmin hepsini inş. Calismiyorum evdeyim.
Ev hanimliginda da aktif degilim.
Bir gun bilmem ki bir kadin gunune gitmisim ya da bir kahveye
cmt iki lahmacun gömmüş hala aklımda
İlk izleyişidir herhalde kaptanımKaçıncı izleyişi
işte sıkınca ters tepiyor babam test çöz diyordu ben kitap okuyordumbeni kimse sıkmadı tv karşısında geometri çözerdim.bulmaca niyetine.
hatta annem istersen okuma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?