Gelirler birazdan.. şimdi su içiyolar detoks suyu içiyolar ne habeeeerrrsenin enerjin çook yüksek maşallahtaaa ekipten pek ses yok gibiii
bunu diyeceğini varya yemin ederim biliyordum resmen tanıyorum seni
aaaa niye öyle diyorsun geçen gün bim de kinoa arıyordumay çok komik bi mevzu oldu girip sorduk kız dedi ki kino? böyle bylgur gibi bişi dedik çıktık
Ay çok erken 6 da olur :)
Burdayım bir keremmmsenin enerjin çook yüksek maşallahtaaa ekipten pek ses yok gibiii
teşekkürler canım daha iyiyim çok az boğazımda bir ağrı var ama sürekli değil su içerken hissediyorum... ilaçlarımı bıraktım çünkü midem yanıyor onları içince.. öksürüğümde gittikçe azaldı sadece arada tutuyor o kadar....ada81 nasıl oldun
içmeyin maydanoz tansiyonuz düşer mazallah düşersiniz ben içerim sizin yerinizeeeeAy çok erken 6 da olur :)
Burdayım bir keremmmmaydonoz idrar söktürüyor ayıptır söylemesi yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum falan filan
Ayyy bilemiyorum benim durumu aus cum kızacak ama bu hafta hicc tartilamadimbu hafta kimler mezun olacak acaba ?
he hee canım yarın görürsün detoksların sonucunu hahahahGelirler birazdan.. şimdi su içiyolar detoks suyu içiyolar ne habeeeerrr
bende az tartıldım çünkü moralim bozulduuu çünkü bu pazar regli günüm ...onun şişliği çok fazla hayırlısı diyorum yarın için.Ayyy bilemiyorum benim durumu aus cum kızacak ama bu hafta hicc tartilamadim
Yok yok mis mis içelim seferoğullarıiçmeyin maydanoz tansiyonuz düşer mazallah düşersiniz ben içerim sizin yerinizeeee
he hee canım yarın görürsün detoksların sonucunu hahahah
bana ne oluyorsa yine yürek yedim herhal en umutsuz vaka benim bu haftaaa birde sataşıyom sağa solaaaa
Senin hedef kactiayyy sporsuz geçirdim neredeyse bir ayı çok az spor yapabildim..... inşallah ramzandan sorna iyice asılırım spora ramazanda sadece ailece dışarda yürüyüş yaparız o kadar....
Benimde niyetim yürüyüş inşaallah bakalımayyy sporsuz geçirdim neredeyse bir ayı çok az spor yapabildim..... inşallah ramzandan sorna iyice asılırım spora ramazanda sadece ailece dışarda yürüyüş yaparız o kadar....
Kolay gelsin canım :)ben burdayımyoğunluktan uğrayamıyorum
hedefim 60 ama ben 58 olmak istiyorumSenin hedef kacti
teşekkür ederim ortimBenimde niyetim yürüyüş inşaallah bakalım
Kolay gelsin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?