Hedef tarihimiz aynıhedefim 60 ama ben 58 olmak istiyorum) 10 eylülde benim 58-59 olmam lazım malum düğün var 23 eylülde kıyafet alacam daha ))
Yapma kötü mü durumben tek çareeeee yağğğ çöz modundayımmm
Sağol kuzum merak ettim soğanı eklemeyeyim değil mi kokar belki sence ? onu yarın akşam kavurur içine eklerim dedim ama öyle de bütünleşmez mi acabahayır normal börek içini pişir hazırla normal cam saklama kabına koy dolaba yarın çıkar böreğin içi hazır)) heçç bozulmazzzz
Canım kokmaz kavurma koySağol kuzum merak ettim soğanı eklemeyeyim değil mi kokar belki sence ? onu yarın akşam kavurur içine eklerim dedim ama öyle de bütünleşmez mi acabaen azından akşama onu haşlamakla zaman kaybetmek istemedim direk sarar fırına veririm Çıtır bir börek 1 gün önceden yapınca çıtırlığı kalmıyor çünkü Hem çalışmak hem ev hanımı olup hafta içi misafir ağırlamak ne zor
Sağol canımcım herşeyi ben en iyisi halledeyim bu akşamdan dolaba kaldırayım yarın bir tek pişirmesi çayı demlemesi kalırCanım kokmaz kavurma koy
Kokmaz canim koy soganidaSağol kuzum merak ettim soğanı eklemeyeyim değil mi kokar belki sence ? onu yarın akşam kavurur içine eklerim dedim ama öyle de bütünleşmez mi acabaen azından akşama onu haşlamakla zaman kaybetmek istemedim direk sarar fırına veririm Çıtır bir börek 1 gün önceden yapınca çıtırlığı kalmıyor çünkü Hem çalışmak hem ev hanımı olup hafta içi misafir ağırlamak ne zor
kim geliyorSağol kuzum merak ettim soğanı eklemeyeyim değil mi kokar belki sence ? onu yarın akşam kavurur içine eklerim dedim ama öyle de bütünleşmez mi acabaen azından akşama onu haşlamakla zaman kaybetmek istemedim direk sarar fırına veririm Çıtır bir börek 1 gün önceden yapınca çıtırlığı kalmıyor çünkü Hem çalışmak hem ev hanımı olup hafta içi misafir ağırlamak ne zor
Kapisalim bi hafta senle canimHedef tarihimiz aynı
Sağol kuzumKokmaz canim koy soganida
kim geliyor
Sağol kuzum
Biz çocuk görmeye gitmiştik ya eşimin iş yerindeki arkadaşına onlarda bize ilk ev görmeye geliyorlar işteHasta hasta yapacağım çay yanı bir şeyler
töbe töbeÇıktım mr dan ...
Herkes sevmez ... ben tövbe yarabbim bi huzur buluyorum mr ın içinde :)
Ölmüşüm falan diye düşünüyorum .
Normal olmadığımı demiştim di mi :)))
Ha çıktım da dr ameliyattaymış .
5 e kadar burdayım yine çığlıııık smiley :)
Canım ben yapıyorum yani yapmaya özen gösteriyorum...gunaydinlar herkese bir tatil gunu daha
burda hemelvaart dini bayram :) yani isanin goge yukselisini kutluyolar bu nedenden dolayi tatilim ve evdeyim
mubarek ramazan geldi catti herkese hayirli ramazanlar diliyorum simdiden
sizden rica etsem bana IF diyeti hakkinda biraz bilgi verirmisiniz?? ramazan ayinda bende if yapim biraz diyorum
buarada bilgi verirken benide etiketlerseniz cok sevinirimbugun benim esimin dogum gunu ama cissiz olucak merak etmeyin
simdi ona guzel bir kahvalti hazirliycam hala uyuyo kendileri
töbe töbe
sonucuda iyi çıkar inşallah kaptanım neyin vardı acaba merak ettim
Bacak yavrum bacak .... geçmez bi bacak sızısı içimde derin yara ...
Muayenede kas içi ödemden şüphelendi.
Bakalım mr da ne çıkacak
Masum nasıl oldunn sabah gördüm ancak yazabildim. Geçmiş olsun.bacagıma çok kötü kramp girdi
gece
Ada iyilestin mi biraz bari. .ayyy sporsuz geçirdim neredeyse bir ayı çok az spor yapabildim..... inşallah ramzandan sorna iyice asılırım spora ramazanda sadece ailece dışarda yürüyüş yaparız o kadar....
Bi iki gün yoğun yapmıştım zaten sonra daktırum kelebeğim kızdı bıraktım ...hımm
iyileşmeden spor yapmak yassak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?