Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayır normal börek içini pişir hazırla normal cam saklama kabına koy dolaba yarın çıkar böreğin içi hazır )) heçç bozulmazzzz
Sağol kuzum merak ettim soğanı eklemeyeyim değil mi kokar belki sence ? onu yarın akşam kavurur içine eklerim dedim ama öyle de bütünleşmez mi acaba en azından akşama onu haşlamakla zaman kaybetmek istemedim direk sarar fırına veririm Çıtır bir börek 1 gün önceden yapınca çıtırlığı kalmıyor çünkü Hem çalışmak hem ev hanımı olup hafta içi misafir ağırlamak ne zor

Canım kokmaz kavurma koy

Kokmaz canim koy soganida

kim geliyor

Benim sisko bir kuzenim vardi iki cocuk annesi... annem bugun diyor ki gorsen taniyamazsin incecik olmus .... sezeyan gobegini ne yapmis dedim... annem diyor ki gobekten eser kalmamis... diyetisyen kontrolunde 1 senede vermis..

Anneme ziyaretine gitmis tabagindaki bir kucuk kurabiyeye bile dokunmadi dedi cook israr etmis olmaz kizim ye gibilerinden hayatta olmaz hala bunu yersem benim 1 haftam bosa gecer demis.....

Ayyy o vermis simdi ben siskoyummmm

Çıktım mr dan ...
Herkes sevmez ... ben tövbe yarabbim bi huzur buluyorum mr ın içinde :)
Ölmüşüm falan diye düşünüyorum .

Normal olmadığımı demiştim di mi :)))

Ha çıktım da dr ameliyattaymış .
5 e kadar burdayım yine çığlıııık smiley :)

töbe töbe
sonucuda iyi çıkar inşallah kaptanım neyin vardı acaba merak ettim
o sese nasıl dayanıyosun,bide o dar yer bana nefes alamıyomuşum hissi yaratıyo,Yüce Rabbim birdaha mecbur bırakmasın AMİN

Benn geldimmmm

Teee sabah alintilamistim ancak yazabildimm..

Canım ben yapıyorum yani yapmaya özen gösteriyorum...
Şimdi en öz şekilde anlatirsam..
Gerçekten oruç gibi düşün.
Sadece su ve şekersiz şeyler içebiliyorsun..
Yani niyetlenmiş gibi kendini motive edersen çok kolay oluyor

Ayyy ne biçim anlatmisim yarım yamalak.
Örnek veriyorum.
Sabah 10 da kahvaltı yap mesela.
Akşam 4 gibi yiyip kapatiyorsun ağzını.
Sadece su yeşil çay vs.
Sabah kahcaltisina kadar aç kalacaksın.
Ama inan çok kolay oluyor.
Arada dış etkenler bozabilir onuda dengelersin.

Son düzenleme:
bacagıma çok kötü kramp girdi
gece
Masum nasıl oldunn sabah gördüm ancak yazabildim. Geçmiş olsun.

ayyy sporsuz geçirdim neredeyse bir ayı çok az spor yapabildim..... inşallah ramzandan sorna iyice asılırım spora ramazanda sadece ailece dışarda yürüyüş yaparız o kadar....
Ada iyilestin mi biraz bari. .
Boşver sporu iyice toparlannn yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…