Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bide buraya koyalım -20 hatırası
IMG_0634.webp

Diyetisyenimle konuştuk bu konuyu ben sahur yapamıyorum iftardan sonra arda yapamıyorum dedim o da metadan zayıflar dedi mutlak yemelisin yemeye calışacagim :işsiz:
Bu metadan metaya değişir canim.. mesala ben sahursuz tutarim her yil normal diyet gunlerimde veremedigim kiloyu veririm benim normalde 1 ayda 4 kilo verdigim gorulmez ...ama ramazanda veriyom ;)))

benimkini teyzesine sorun.inadı var ya öküzü öldürür.
O ne inatttt
bu atıp tutuyo yok kaçırırım yok bilmem ney.
ozaman viyanadaydık,ben mezun olmustum esyları toplamıs dönüyordum.oda uzak bi yerde yaz kampındaydı.belkide bir daha göremiycektik birbirimizi zira ailem onaylamıyordu.
ulen dedim bunun gelip beni yolcu edecegi yok atladım trene akşamın bi vakti kampın yapıldıgı binanın altından aradım in laz uşağı aşağıdayım diye.anam bi baktım yalın ayak koşarak inmiş bu vakitte buraya nasıl geldin diye.
abla sen bunları okuma emio_O
Vayyy neler görüyorum okuyorum

Coook fark etmis kizlarla cekildigin fotoyla kiyaslarsak wawww yanii :KK66:)

Ahu çok iyi görünüyorsun tebrikler cnm

Çok iyi görünüyorsun harika :KK66:
Çok teşekkürler kızlar masumun dediği gibi beni sizler varettiniz
Ben sistemi tam bilmediğim için kusura bakma, perşembe akşamının sporları eklenmiyor mu puanlamaya?
Enson senin 95 dk sporunu ekledim sanırım toplamda eksik mi var

Çok teşekkürler kızlar masumun dediği gibi beni sizler varettiniz

Enson senin 95 dk sporunu ekledim sanırım toplamda eksik mi var
Dün akşamki sanırım cümlenin çokluğundan karışmış bir saat yürüyüş de vardı sanırım günlerden birisi de arada kaynamış galiba etiket hatası yaptım o da sıkıntı değil.

Bu arada fotoğrafı da şimdi gördüm, mükemmel. Daha da güzelleri gelri inşallah ağustos a varmadan, beremezsin diyenlere inat.:KK24:

Çok haber gelmezse konyaaltından babamı yollarım konum at hülya bacım :rolleyes:

Artınında eksi olacağı günlere diyelim ...ne diyelim
Depo bir ki depo bir ki..ayyy neleri saklamisim eski verdigim esyalarin bile kullanim klavuzlari duruyordu...10 koca cop poseti diyeyim :deli::deli:

canımmm verseydin yaaaa şimdiye kadar niye tuttun ?? ben kızımın herşeyini verdim anında işim bitti hemen birini buldum ihtiyaç sahibine verdim... bir bebeğe verince nasıl mutlu oluyorum anlatamam çünkü biliyorum ki annesideeee çok mutlu oluyor....kızımın herşeyini veriyorum ammaaa kendime ait eşyaları istifliyorum :KK70::KK70:

herkes verme bir daha doğurursun dediler dedimmm oooo ozamana kadar tutamammm bunları evde
Kiyafetlerinin tamamini heryil kuculdukce veriyorum..sadece ilk dogdugunda giydikleri duruyor..kendiminkileri de veriyorum her yil..sadece mama sandalyesi araba koltugu ve kangurusu duruyordu..Ata cok mutlu kuzeni kullanacagi için..

Bu metadan metaya değişir canim.. mesala ben sahursuz tutarim her yil normal diyet gunlerimde veremedigim kiloyu veririm benim normalde 1 ayda 4 kilo verdigim gorulmez ...ama ramazanda veriyom :KK66:))
Banada öyle geliyor ama benim diyetisyeni inandıramadım gitti durup durup nasil yanı yemiyormusun diyip durdu deniyecegim ama kendimi biliyorum ilk günler hazırlar yerim sona doğru sadece eşime hazırlar yatarım :işsiz:

Son düzenleme:
SPOR ÇETELESİ 23.HAFTA
@kelebekolacam20
@DelyDoly20+10+15+25+15+10
Nego Nego 10+15+20
Efser Efser 0+ 15 +15+15
saydin78 saydin78 20+15+10
irmae irmae 20 +20+25+20
@Sherrysherrylady 0+0+15+15+15
D Dilekiyi 0+10+0+10+15
ecemavi ecemavi 0+15+25+20
Nare83 Nare83 0+20+0+20+15
_AYNURA_ _AYNURA_ 15+0+0+10+15+20
exmadon exmadon 10
mimu88 mimu88 20
ErSeSi ErSeSi 10+10
Sonuçları açıklayacam eksiği olan söylesin

Canım benim bir günüm daha vardı yarım saat cardio yarım saat yer hareketleri şeklinde

Bu arada sanaaa wowww diyorummmm mükemmel

Back
X