Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu günkü menüm
Sabah 1 yumurta 1yumurtanın beyazı
1k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Kırmizı piber domates yeşil cay
Ara yok
Öğlen
1 tabak çok az yağda fasülye kavurması
2 kaşık yoğurt 1 salatalık
Ara bir soda
Akşam üzeri dışarı kızımla çıkacaktık ama çıkamatık
Ciha tohumlu 5 kaşık yoğurt cok şişkinim canım bir sey istemedi
Şimdi maydanoz suyunu limon ve sodayla karıştırdım bakalım iyi gelecek mi?

Menümü vereyim
Sabah
Çeyrek simit
Biraz peynir 2 zeytin
Domates 2-3 ceviz 1 ç.k. nutella
Çay
Öğlen
1 küçük tuzlu kurabiye, 2 küçük dilim kek
Çay
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte, 1 t.k. bol salata
Su: 2lt. yeşil çay, kayısılı çay
Spor: yok, annemin evini temizledik
Ausencia Ausencia menüm kötü biliyorum Ramazan'da daha güzel olacak menülerim

Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .:KK49:

Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmış :deli: onun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...

Takımımız 2. Oldu bu arada ... :halay:
Resmi olarak açıklanmadı sadece .

Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .:KK200:

Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .

Ilerleyen saatlerde görüşürüz :KK15:

Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.

Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmış :deli: onun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...

Geçmiş olsun tatlım çabucak iyileşirsin inşallah ♡♡♡

Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.

Geçmiş olsun cnm , bence Umay ablanın sporundan olmuş olabilir, o dönem çok yuklendin bence kendine

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1 salatalık
1 cherry domates
Kuzu kulağı ve roka
1 dilim siyez buğdayı ekmek
1 fincan beyaz çay

Ara: 1 fincan Türk Kahvesi

Öğlen:
Haşlanmış karabuğday + tonbalığı
1 kase salata

Akşam:

3 yk közlenmiş patlıcan ile salata

2,5 lt su.

Ay bu ev işi ne nankör bişi yarabbim. Hastalık araya girmeden önce miss gibi olan ev şimdi savaştan çıkmış gibi. Bazen, temizlik olayını ben beceremiyormuşum da ondan dolayı daha hızlı kirlenip dağılıyor gibi geliyor. Sinirlerimi bozuyor.

Neyse yine de ev işine kapılıp gitmeden sporumu da yaptım. Vücut esnemeyi özlemiş resmen.:KK6:

Sabah kahvaltım;
1 dlm çavdar ekmeği
1 yumurta
2 dilim kk kadar peynir
4 zeytin

Ara:
1 fincan türk kahvesi
2 hurma

Öğlen:
1 porsiyon tavuk ızgara
Kırmızı lahana salatası

Akşam:
(Öğlenden kalanın akşama yemek olması) 1 porsiyon ızgara tavuk
1 kase yoğurt

Bugün karbonhidrattan proteine dönüş yaptım.

Bir saat de yürüyüş yaptım. 15 dakika kol çalışması 20 dakika da yoga. Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

Spor defterini de kapattım bu akşam için.

1 saatlik sabah yürüyüşü+ 45 dakika pilates. Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

Günlük sporumu bitirdim, sürünerek yatağa geçmeden bildirimimi yapayım dedim. Bugün 1 saat yürüyüş, 40 dakika cardio, 25 dakika pilates. 15 dakikalık da esneme yogası ile günü kapattım. Çalışmayan metama söyleye söylene emekleyerek odaya gideyim o zaman. :ukala:
Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

45 dakikalık yürüyüşe ek olarak misafirleri gönderip 20 dk kol çalıştım. Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

Bu arada geçmişe dalmadan, unutmadan spor bildirimlerimi yapayım. Bugün tartı güldürmeyince spora verdim bugün. Yarına şişirse de uzun vadede işlevsel olur dedim. Sabah kahvaltı öncesi 1 saatlik yürüyüşümü yaptım. Akşam sporları: 65 dakika kardio, 15 dakika ağırlıkla kol çalışması, 15 dakika yoga. Nasıl bir perişanlık arsızı olduysa artık vücut hala devam etmek istiyorum ama sabah kas ağrısıyla uyanıp yürüyüşü aksatmamak için oturdum artık. Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812
Canım bütün hafta eklediğin sporlar bunlar şimdi toplayıp bakacam.hadtane işleriniz olduğu gün cuma ctesi yok sanki

7 ayda 20 kg dimi asalinda
senin metanında maşallahı var ahu
masum tam olarak 6 ay 10 gün

bu atıp tutuyo yok kaçırırım yok bilmem ney.
ozaman viyanadaydık,ben mezun olmustum esyları toplamıs dönüyordum.oda uzak bi yerde yaz kampındaydı.belkide bir daha göremiycektik birbirimizi zira ailem onaylamıyordu.
ulen dedim bunun gelip beni yolcu edecegi yok atladım trene akşamın bi vakti kampın yapıldıgı binanın altından aradım in laz uşağı aşağıdayım diye.anam bi baktım yalın ayak koşarak inmiş bu vakitte buraya nasıl geldin diye.
abla sen bunları okuma emio_O

okudu kiiii okuduuu ki :deli: hatta misafir kardeş bile okumuştur bence :halay:

eyyyy aşk diyorum bende

benim evde olmam 6 yı buluyor.

seni bekleriz 6 sorun değil .... olası bir durumda da benim evde olmamam .. listeyi paylaşacak birini buluruz burdan ya da kardeş takımdan

Kasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar
:KK73::KK73::KK73::KK73:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

:KK70: :KK70: :KK70: anaammm mıçtıkkk

Mıçcan tabiii .. mıça mıça gitti o 20 kilo :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bence de başımız olmadığından kaldık böyle ben kişileri bile tam bilmiyordum :KK70:

Evet tellioğullarına duyrulur .. Bir tellibaşı aranıyooooooooooooooooooor herkesi evirip çevirecekkkkkkkkk :confused::confused::confused::confused:

upppss işte büyük sıkıntı ben 7:30 8 e doğru evde olabiliyorum malum çok uzaklardayım :/

sonra koşarak nikah masasına mı gittiniiiizzzz :KK70: :KK70: ay çok tatlı

sana da bir formül bulacağız canım ... olmadı perşembe bildirimi yaparız .. dur hele düşüneyim :KK64::KK64::KK64:

:kk77::kk77::kk77::kk77:

kahvaltı
1 kk peynir
kahve
2 sunta

öglen
6 mercimek köfte
3 dlm börek ( toplamı 1 dlm eder 2 parmak kalınlıgındaa)

1 lt su
eve gidince bantta yürüycem dışarda yürümedim bugün
yagmur çok yagıyordu :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Öğleni görünce benim gözler :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Merhabalar herkeslere :KK200: Yaklaşik 2 haftadir sinavlarim vardi yoktum o yüzden ... Bugün itibariyle sınavlarım bitti ben de geri geldiiiim :KK49:
Ausencia Ausencia Ablacım hedefim en az 10 kilo vermek yaz dönemi boyunca .. Belki ilerde sen de uygun görürsen listeye girip mezun olmak da istiyorum..

Sınav haftası boyunca gerçekten kötü beslendim.. Ama şimdi gidip tartıma pil alıcam ve yarın sabahtan itibaren başlıyorum hayırlısıyla :KK73:

Veee ablacım Ahu060812 Ahu060812 ben spor listesine de girmek istiyorum... Spor yapabileceğim zamanım olucak çünkü :KK68::p
Ay ne çok konuştum neyse yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zamanla tanişiz :KK74:
Bence şimdi biraz geçmişe gideyim görüşmek üzere :KK25:

canım biz burdayız ... sende gel seve seve eritiriz :KK68:

Kilonu yaz yarın mutlaka .

Bide buraya koyalım -20 hatırası
Eki Görüntüle 2000648

wooooooooooooooooooooooooooooooooooooow:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bu metadan metaya değişir canim.. mesala ben sahursuz tutarim her yil normal diyet gunlerimde veremedigim kiloyu veririm benim normalde 1 ayda 4 kilo verdigim gorulmez ...ama ramazanda veriyom :KK66:))

aynı performansı bu ramazanda da bekleyen kaptandan sevgiler saygılar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Ausencia Ausencia özür dilerim kaptanım
Giremedim internet yok
Yeni eve geldim
72.2 sabit

Not alıyorum .. dilek kopma e mi buralardan ? kopma sinyalleri alıyorum da ... o_O

Bu günkü menüm
Sabah 1 yumurta 1yumurtanın beyazı
1k.k peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
Kırmizı piber domates yeşil cay
Ara yok
Öğlen
1 tabak çok az yağda fasülye kavurması
2 kaşık yoğurt 1 salatalık
Ara bir soda
Akşam üzeri dışarı kızımla çıkacaktık ama çıkamatık
Ciha tohumlu 5 kaşık yoğurt cok şişkinim canım bir sey istemedi
Şimdi maydanoz suyunu limon ve sodayla karıştırdım bakalım iyi gelecek mi?

:super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Menümü vereyim
Sabah
Çeyrek simit
Biraz peynir 2 zeytin
Domates 2-3 ceviz 1 ç.k. nutella
Çay
Öğlen
1 küçük tuzlu kurabiye, 2 küçük dilim kek
Çay
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte, 1 t.k. bol salata
Su: 2lt. yeşil çay, kayısılı çay
Spor: yok, annemin evini temizledik
Ausencia Ausencia menüm kötü biliyorum Ramazan'da daha güzel olacak menülerim

:KK12::KK12::KK12:

Geçmiş olsun tatlım çabucak iyileşirsin inşallah ♡♡♡

Sağolasın saydıncım ... güzel menülerle daha iyi olacakmış bacağım öyle dedi daktır :KK51:

Geçmiş olsun cnm , bence Umay ablanın sporundan olmuş olabilir, o dönem çok yuklendin bence kendine

eveeeeeeeeeeeeeeeeet bence de katil umay :halay::halay:

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
1 yumurta
1 kk keçi peyniri
4 zeytin
1 salatalık
1 cherry domates
Kuzu kulağı ve roka
1 dilim siyez buğdayı ekmek
1 fincan beyaz çay

Ara: 1 fincan Türk Kahvesi

Öğlen:
Haşlanmış karabuğday + tonbalığı
1 kase salata

Akşam:

3 yk közlenmiş patlıcan ile salata

2,5 lt su.

:super::super::super::super::super::super::super:

güzel bir örnek listedeki kişi menüsü :KK70:

Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...

Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..

Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm

Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...

Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..

Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm

Allah Allah geçmiş olsun Ada kansızlıkta çarpıntı yaparda durup dururken olması enteresan tabi.

Bugun menu
Sabah 10.20
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
12 kiraz

Aksam 17.00
2 lahmacun
Yesillik
1 kase yogurt

2lt su icildi Ausencia Ausencia 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm 10 dakika da eliptik bisiklet yaptim.... sonrada acillik oldum :KK70:

Kansizlik bu kadar yapar mi bilmiyorum kan degerime bakildi 12 idi aralik ise 12.3 -15.3 yanii cok düşük degilki....

Kandaki enfeksiyon yapar mi ki ? kelebekolacam kelebekolacam ve irmae irmae
Kandaki enfeksiyon çok nadir de olsa yapabilir çarpıntı, sepsis durumunda taşikardi görülebilir ama senin durumun daha sakin. Zaten gerekli müdahale de yapılmış telaşlanma. Çok geçmiş olsun.

Kandaki enfeksiyon çok nadir de olsa yapabilir çarpıntı, sepsis durumunda taşikardi görülebilir ama senin durumun daha sakin. Zaten gerekli müdahale de yapılmış telaşlanma. Çok geçmiş olsun.
Cook tesekkurler canim insallah gece tekrarlamaz...

Back
X