Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumaları bildirimler kötü gelince dağa vuruyorum hep kendimi :KK70::KK70:

oyy adacım geçmiş olsun canım ya .:KK200:
Yavrum baktım da o iki lahmacun çarpıntı yapmıştır , bünye alışık değil ..sıkıntı yaptı sende.

okurken ben sinir oldum .
ben iptal ederdim herhalde .. sen yine sakinsin . akşamda buyur etmişssiniz ..oruçlu değilse de akşam yemeği yemiyor musun mübarek ?
neyse sabır ...

meraktayım .:KK17::KK17::KK17:

:super::super::super::super::super::super:

ediyorum kuzum , baldırlık vermişti geçen sefer takmadım doğru düzgün .. şimdi geçirdim bacağıma ..
Ben de ama korkunun ecele faydası yok artık tartılmak zorundayım :olamaz:

Haziran benim ayım Ne çok severim haziranları ❤️❤️

Bu akşam arkadaşlarla toplandık bi grubumuz var hepsi benden yaşça büyük 3 4 yaş kadar evli hepsi 6 kişiyiz tek bekar ben 4 tane de miniğimiz var. Bu gruptan bi arkadaşımı da kuzenimle tanıştırıp evlendirmiştim bu akşam onlara gittik

3 çocuk biri bebek ve ben :D :D

Spor pointim 50 falan olmalı öyle yoruldum ki ama çok güldüm çok eğlendim fakat tam bir tımarhane oldu benim için :)

Hayırlı bereketli ramazanlar ...

Cızsız :deli: sahurlar efenimmmm ...

Ausencia dan sahur menüsü

1 kupa hibiskus çayı
3 dlm kepekli etimek
1 haşlanmış yumurta
2 parça çeçil
1 kk beyaz peynir
Maydanoz / dere otu
Domates / salatalık
3 kuru kayısı

Şimdi kahve içiyorum ...
Biraz kiraz ve bol su ile de gecemi kapatacağım .

Ekstra olan her şeyi kaldırdık bu ramazan ... böreği çöreği ... gözlemesi illa olurdu sahurda .

Şu an 24 saat acıkmam sanki gibi şiştim :deli:

Sorma kaptanım bu ay annenlere gitmek ve bu tatil beni bozdu. Ben korumayı bile beceremiyorum:KK43:
Haziran ayı daha iyi olacak hissediyorum :)
Ya çok sıkıntı çekmeden kilo verebildiğin için bence sarayca ...
Gelen 3 ün 2 sini bi haftada postalayabilme rahatlığı bu .
Doğru mu değil tabi ki :)

Ben de ama korkunun ecele faydası yok artık tartılmak zorundayım :olamaz:

Hadi bakalım fıstık ... bugün yazarsın .
Sıfırdan başlayalım ...

Haziran benim ayım Ne çok severim haziranları ❤️❤️

Bu akşam arkadaşlarla toplandık bi grubumuz var hepsi benden yaşça büyük 3 4 yaş kadar evli hepsi 6 kişiyiz tek bekar ben 4 tane de miniğimiz var. Bu gruptan bi arkadaşımı da kuzenimle tanıştırıp evlendirmiştim bu akşam onlara gittik

3 çocuk biri bebek ve ben :KK70: :KK70:

Spor pointim 50 falan olmalı öyle yoruldum ki ama çok güldüm çok eğlendim fakat tam bir tımarhane oldu benim için :)

Çok eğlenceli bi gece olmuş :KK49:

Günaydın

oruçlarıNizi allah kabul etsin kızlar, hayırlı ramazanlar

1 saat yürüdum geldim , migdem çok kötü şişlik ağrı hepsi var , dokunuyor artık mercimek, bulgur 12_1 arası tek öğün yemeyi düşünüyorum bugün feci artı çıktım :KK57::KK57::KK57:

Eve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .:KK49:

Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmış :deli: onun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...

Takımımız 2. Oldu bu arada ... :halay:
Resmi olarak açıklanmadı sadece .

Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .:KK200:

Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .

Ilerleyen saatlerde görüşürüz :KK15:
gecmis olsun canim tekrar cok sukur

Kizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...

Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..

Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm
gecmis olsun ada

Back
X