İlaç konusunu kaçırdım ben. Kanda enfeksiyon yakaladılarsa o yapabilir ama çok şiddetli yapmaz. Eğer soğuk algınlığı vs durumu varsa, onun için ilaç kullanıyorsan doğru onlar da yapar.
Sormayın, bi de gece gece arıyor biz İstanbul a geldik diye. Dedim kalmaya bari gelmesinler. Açık mutfak benim evim.. Rahat rahat ilk sahurumuzu bari kendi kendimize yapalım. Hayır bir de gelecekler saatlerce oturacaklar, ağırlasan dert ağırlamasan ayrı dert. Derin dondurucudaki böreklerden çıkarttım çözülsün diye bir de cupcake yaptım. Yalnız kek mi yaptım söylene söylene zehir mi yaptım bilmiyorum. Bütün negatif duygularımı yükledim adamlar çatlamasa bari yerken.

Baktım sinirim söylenmekle geçmiyor dedim bu enerjiyi hayrıma çevireyim, oturdum sporumu yaptım. Bi hayırlarıno oldu. Yani beni kızdıran aslında "ay oruç oruç ikram mı yapıcam misafir mi ağırlayacağım" durumu değil. Normalde de ramazan haricinde oruçlu günde denk gelen olsa hiç sesim çıkmaz misafir der açarım kapımı da, Ramazan gelmiş ilk günü, iftar diyoruz bir şey diyoruz adam tınmıyor. Bu tip saygısızlıklar delirtiyor beni. Eşimle sahura kadar otururuz dedik. E sahura kadar otur sabah kalk evin ötesini betesini topla, öğlen misafir ağırla. Ertesi akşama kaşım gözüm kaymış çıkarım herhalde.