Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yine kim geldi

Eminim ağızları açık kalacaktır ...
Ne kadar zaman sonra 60 ları gördün ece ?
Bu sefer uykusuzluk vurdu Aus
Menümde dünkü gibi sahur peynirli salata bide iftara ek olarak ot yemeği bi kase.bahçedeki otlardan ebegümeci, ısırgan efelek sirken..

Anam simdiden kaybetmeyi goze aldin demek kaptanım.

Ne münasebet ....istersen günde 3 saat spor yap .... tartılar konuşacak nihayetinde ...hedefim tabii regl gelene kadar daha kaç olurum bilmiyorum

Senle yarışırken 1 kg kesin postalamak .
1 kilo da ece ile

Bu sahur hiç yiyesim yok ...
Kiraz yedim bi saat kadar önce .
Şimdi de kahve içesim var .
Uykum da var .
Aynen benimde kahve içesim vardı bide su o yüzden uyumadım ama midem yediklerimi hiç öğütmedi kahveyi içtim suyu içmeye çalışıcam ama sahur yemem zira aşağıdaki durumdayım şu an

Ayyy insallah..

irmae kahvene hangi yagi katiyorsun.

Ben hindistan cevizi yağı koymaya başladım. Kahveyi de damla sakızı aromalı yapıyorum en azından çok batmıyor o kahvedeki yağ aroması ama kahve kahvelikten çıkıyor maalesef.
Guya erken yatacaktim. Bu saat oldu. Bu gun ilk defa spordan sonra sorunlu bolgelere biberiye ve portakal yagi sürdüm. irmae canim sence bunlar zarar verir mi vücuduma bi Dr. Olarak bilgilerinden yararlanmak isterim
Yok bir sıkıntı olmaz rahatlıkla sürebilirsin. Ama fayda sağlamak için düzenli yapmaya çalış yağları. Spor yapmadığın günlerde de atlamadan kullan daha faydalı olur. :)

Ben bugünün menüsünü yazmamışım, kafa nasıl gittiyse sporla bir yazayım bari bende..

Sahur:
1 yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri (üzerine dere otu ve pul biber ekledim.)
1 cherry domates
1 dilim tb ekmeği
2 gün kurusu kayısı (probiyotik almadığım günlerde dahi wc düzenimi korumamı sağlıyor)

İftar:
2 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase ton balıklı salata
2 yemek kaşığı yoğurt

2 litre su + 1 litre maydonozlu su + 500 ml yeşil çay + 1 duble türk kahvesi içtim.
25 dakika kuvvet egzersizi + 15 dakika bacak ve karın çalışması + 40 dakika kardiyo yaptım. Ahu060812 Ausencia

Daha da atmazsa bu ödemi atmazsa bu vücut yeni yöntemler arayışına gireceğim. Ama şu an için ne yaparım bilmiyorum.

Gayet güzel irmae ... menüler güzelken no panic... bu menülerin karşılığı elbetgelecek .
Yarın iftara yakın tartıldığında bu dediklerimi hatırlat e mi :)

Kız 5 dk nın lafı mı olur Ramazan ramazan 50 dk ya 55 dk ya hep 15 point. jillian nmtz videosu yapanlara ekstra Ramazan bonusu ilk 2 sete 5 point hediyeli toplam da 20 point..spora niyet etmek bile 5 point
Ahu060812 1 saat yürüyüşü ve 56 dk Jillian nmtz videosu yaptim gelsin puanlar
Harbiden birinci belli oldu
Kıyamam sana. Ne zaman normale dönüyorsun. Ya da hic bir zaman mı
Hiç bi zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…