Bu sefer uykusuzluk vurdu Aus
Yine kim geldi
Eminim ağızları açık kalacaktır ...
Ne kadar zaman sonra 60 ları gördün ece ?
Kıyamam sana. Ne zaman normale dönüyorsun. Ya da hic bir zaman mıGazoz mod is on
onlar beni hic 60 larda görmedi
Yine kim geldi
Eminim ağızları açık kalacaktır ...
Ne kadar zaman sonra 60 ları gördün ece ?
Kaptan kaybederse ben kazanırımAnam simdiden kaybetmeyi goze aldin demek kaptanım.
Anam simdiden kaybetmeyi goze aldin demek kaptanım.
Kaptan kaybederse ben kazanırım
İste eger halamla sıkıntılarım olmazsa ama umutsuzluk yok
Umut demişken ne olacak bu umutun hali
Aynen benimde kahve içesim vardı bide su o yüzden uyumadım ama midem yediklerimi hiç öğütmedi kahveyi içtim suyu içmeye çalışıcam ama sahur yemem zira aşağıdaki durumdayım şu anBu sahur hiç yiyesim yok ...
Kiraz yedim bi saat kadar önce .
Şimdi de kahve içesim var .
Uykum da var .
10 dakika giyilse bile herseyi yikama hastaligim var..hergun makine dönüyor..kısır döngü iste..topla utule.Kolay gelsin senin ütü çok galiba.
Hepp ütü yapıyorsun yoksa herşeyi utuleyenlerden misin sende
Aynen benimde kahve içesim vardı bide su o yüzden uyumadım ama midem yediklerimi hiç öğütmedi kahveyi içtim suyu içmeye çalışıcam ama sahur yemem zira aşağıdaki durumdayım şu an
Eki Görüntüle 2005187
Ayyy insallah..Ben de yarın ya da çarşamba bekliyorum artık ve ramazan düzenine tam alışmıştım bir de ek olarak (ödem başlayana kadar) çok güzel kilo da gidiyordu. Şimdi yeniden başa sarmayız inşallah
Ben de spordan önce kahve içiyorum hatta bazen kahveme bir çay kaşığı yağ ekleyip blenderdan geçiriyorum. Daha tam etkisini görmedim ama yağ yakımını ekstra destekliyormuş yağlı kahve. (Tadı kötü evet ama yağ yakımında her yol mübah)
Mortim muhtemelen ufak birşeydir de sabah o sigara böreği de olmasaymış miss gibi menün varmış.
Ben de hiç izlemedim ama burada gördükçe merak ediyorum. :)
Bu arada benim bu haftaki mortim @eflalim nerelerde dünden beri göremedim hiç.
irmae kahvene hangi yagi katiyorsun.
Yok bir sıkıntı olmaz rahatlıkla sürebilirsin. Ama fayda sağlamak için düzenli yapmaya çalış yağları. Spor yapmadığın günlerde de atlamadan kullan daha faydalı olur. :)Guya erken yatacaktim. Bu saat oldu. Bu gun ilk defa spordan sonra sorunlu bolgelere biberiye ve portakal yagi sürdüm.irmae canim sence bunlar zarar verir mi vücuduma bi Dr. Olarak bilgilerinden yararlanmak isterim
yağı ne için sürüyorsun ablaGuya erken yatacaktim. Bu saat oldu. Bu gun ilk defa spordan sonra sorunlu bolgelere biberiye ve portakal yagi sürdüm.irmae canim sence bunlar zarar verir mi vücuduma bi Dr. Olarak bilgilerinden yararlanmak isterim
Ben bugünün menüsünü yazmamışım, kafa nasıl gittiyse sporla bir yazayım bari bende..
Sahur:
1 yumurta
2 yemek kaşığı lor peyniri (üzerine dere otu ve pul biber ekledim.)
1 cherry domates
1 dilim tb ekmeği
2 gün kurusu kayısı (probiyotik almadığım günlerde dahi wc düzenimi korumamı sağlıyor)
İftar:
2 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
1 kase ton balıklı salata
2 yemek kaşığı yoğurt
2 litre su + 1 litre maydonozlu su + 500 ml yeşil çay + 1 duble türk kahvesi içtim.
25 dakika kuvvet egzersizi + 15 dakika bacak ve karın çalışması + 40 dakika kardiyo yaptım.Ahu060812 Ausencia
Daha da atmazsa bu ödemi atmazsa bu vücut yeni yöntemler arayışına gireceğim. Ama şu an için ne yaparım bilmiyorum.
Kız 5 dk nın lafı mı olur Ramazan ramazan 50 dk ya 55 dk ya hep 15 point. jillian nmtz videosu yapanlara ekstra Ramazan bonusu ilk 2 sete 5 point hediyeli toplam da 20 point..spora niyet etmek bile 5 pointaannnnaaammm kızAhu060812 canemmyürüyüşe o kadar puan beni sevindirmek için mi verdin Bak bugünde yürüdüm, 55 dk.
haftaiçi düzenli yürümeyi planlıyorum inşallah ama yürüyüşe o puan ramazan diye herhalde
Harbiden birinci belli oldu
Hiç bi zamanKıyamam sana. Ne zaman normale dönüyorsun. Ya da hic bir zaman mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?