Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohhh çok şükür mortim...başladıysa gider cumaya iyice...çok sevimdim vallaha...ben hala artıyım...

Gebelik hormonu yapar böyle sıkıntılar hemen karın siser bel kalinlasir
Onlar umrumda deyil de doktorum...
Şu an tek taktığım şey kilom,liste...ne yapcam bilmiyorum...dikkat edicem ama saf pro detoks suyu uzun açlık sürelerine öyle alışmışım ki şimdi bu menülerle veremem diye düşünüyorum...

Kahvaltı yapmazmısın canım?yoksa dünmü böyle oldu?kahvaltı çok gerekli bi öyün atlama sakın

Ay Banu çok sevindim hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah bi 69 olsam dediğin günler geldi aklıma.ne zor bulmuştun şimdi arkasından el sallayalı çok oldu.mimu umayla sende if le açtın kapıları.darısı 59.9 a

Günaydın kızlar bugün çocukları okula götürdüm zorla oğlan hasta olup gelmezse tabi.gece iki kere kustu yine.mide hazmetmemiş yediklerini.ateş yok bişey YOk sadece kusma.ishalde YOk öyle.snlamadım gitti

Günaydınlar kızlar...kahvaltımı yaptımmm yumurta yiyemiyorum ya artık..peynir ekmek domates yedim bende...elektrikler gitti oturdum kaldım ben de.evleri temizliycem...yemeyim var çok şükür...sonrada dinlenmece.

aynura test yaptırdın mı ?
yumurta bendede mimli cnm akşam çok acıkıyorum 2 yumurta yeirm diyorum
sabah 1 tane ancak yiyorum ,
ama maydanozlu filan salatasını yapınca 2 tane yiyorum...

Ohhh çok şükür mortim...başladıysa gider cumaya iyice...çok sevimdim vallaha...ben hala artıyım...

inş cnmmm yaaa bi an önce gelsin artıkkk

ahuuuu valla bende çok sevindim ben şok sabah
64 altını hiç görmedim 1 hafta 62.5 olmuştum kfleks diyeti ile sonra hemen geri gelmişti
59,9 da çok güzel geliyor kulagaaaa ama bakalım bu hızla ne kadar sürer gelmesi

dügüne 60 kilo olursammm kafidir....

ya evet nehirim görünce bir şok olmadım desem yalan olur .
bence de daha fazla düşme ... ama bu en azından sana iyi bir esneme payı oldu koruma yaparken bi kilo alsan hala 53.1 ..düşünsene ne güzel

Ve bizler @begum75 nehirnil111 @Bebetomm @Lunya ve ben koruma locasından bakalım size

Bende şok oldum zaten bu hafta yerine gelmişlerdir kaptanım regl olacağım cumaya eksi çıkmam imkansız

Güzel locaymış burası bee

Bence şimdiden oldun sayılırsın artık ekstraları oynuyorsun 60 görsen zaten 59 için uğraşırsın okula son gününe kadar gidip karne almadan dönmeye benzer ama düğüne yetişmez dersen o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…