Gözün aydın şakın meta yola geliyordün enson mesajımdan sonra
sızmışımm koltukta kalmışım
eşimde bendeAhu060812 ahumum gazoz modundaydık
yagmutr yedimmm baya bi , birde dün sabah 5 te kalkıncaaa vücut pert olmuşş
birde bugün tartıda 63,9 gördümmmmmmmm
Ohhh çok şükür mortim...başladıysa gider cumaya iyice...çok sevimdim vallaha...ben hala artıyım...dün enson mesajımdan sonra
Onlar umrumda deyil de doktorum...Gebelik hormonu yapar böyle sıkıntılar hemen karın siser bel kalinlasir
İnşallah canım benim.tüm istiyenlere inşallah...doktordan gelince yaz bakalım bebişin cinsiyeti neymiş...Takvimin de hayırlı olsun dmek Şubat annesi olacaksın. Ayy. Biz 2 aylikkken falan .oy oy. Allah tüm bekleyenlere versin inşallah
Kahvaltı yapmazmısın canım?yoksa dünmü böyle oldu?kahvaltı çok gerekli bi öyün atlama sakındunku menum
sabah
sade bir turk kahvesi
oglen
bol salata izgara gogus eti
aksam
yumurta buyuklugunde karni yarik
4 tane kozlenmis kirmizi biber
iki yemek kasigi kadar gogus eti kavrulmus
domates
1 minicik dilim tam bugday ekmegi
bir yesil cay
bi tane de kiraz sapi icildi
2 litreden fazla su icildi
spor yok
Ay Banu çok sevindim hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah bi 69 olsam dediğin günler geldi aklıma.ne zor bulmuştun şimdi arkasından el sallayalı çok oldu.mimu umayla sende if le açtın kapıları.darısı 59.9 adün enson mesajımdan sonra
Gecmis olsun benim kızımda olmustu 3 gün sürmüştüGünaydın kızlar bugün çocukları okula götürdüm zorla oğlan hasta olup gelmezse tabi.gece iki kere kustu yine.mide hazmetmemiş yediklerini.ateş yok bişey YOk sadece kusma.ishalde YOk öyle.snlamadım gitti
Günaydınlar kızlar...kahvaltımı yaptımmm yumurta yiyemiyorum ya artık..peynir ekmek domates yedim bende...elektrikler gitti oturdum kaldım ben de.evleri temizliycem...yemeyim var çok şükür...sonrada dinlenmece.
Ohhh çok şükür mortim...başladıysa gider cumaya iyice...çok sevimdim vallaha...ben hala artıyım...
Ay Banu çok sevindim hadi gözün aydın darısı başımıza inşallah bi 69 olsam dediğin günler geldi aklıma.ne zor bulmuştun şimdi arkasından el sallayalı çok oldu.mimu umayla sende if le açtın kapıları.darısı 59.9 a
ya evet nehirim görünce bir şok olmadım desem yalan olur .
bence de daha fazla düşme ... ama bu en azından sana iyi bir esneme payı oldukoruma yaparken bi kilo alsan hala 53.1 ..düşünsene ne güzel
Bence şimdiden oldun sayılırsın artık ekstraları oynuyorsun 60 görsen zaten 59 için uğraşırsın okula son gününe kadar gidip karne almadan dönmeye benzer ama düğüne yetişmez dersen o ayrı
aynura test yaptırdın mı ?
yumurta bendede mimli cnm akşam çok acıkıyorum 2 yumurta yeirm diyorum
sabah 1 tane ancak yiyorum ,
ama maydanozlu filan salatasını yapınca 2 tane yiyorum...
inş cnmmm yaaa bi an önce gelsin artıkkk
ahuuuu valla bende çok sevindim ben şok sabah
64 altını hiç görmedim 1 hafta 62.5 olmuştum kfleks diyeti ile sonra hemen geri gelmişti
59,9 da çok güzel geliyor kulagaaaa ama bakalım bu hızla ne kadar sürer gelmesi
dügüne 60 kilo olursammm kafidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?