Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ada81 kuzum küçük şeyler vardı düzenledim ama yazımdan dolayı kocaman çıktı.alıntıla ki sen kızların kafası karışmasın

Tebrikler canım

ada81 kuzum küçük şeyler vardı düzenledim ama yazımdan dolayı kocaman çıktı.alıntıla ki sen kızların kafası karışmasın
canım tek elden çıksın sen söyle biz düzenleyeyim şimdi bide irmane ekleyecek liste şaşmasın sen söyle biz düzenliyelim olur mu

canım tek elden çıksın sen söyle biz düzenleyeyim şimdi bide irmane ekleyecek liste şaşmasın sen söyle biz düzenliyelim olur mu
tamam canım küçük şeyler.ben sana eziyet olmasın diye yapmıştım.kozanın önündeki + lar - olmalı...
bide daydreamın önüne yalnışlıkla eksi düşmüş onu al..

süper o zaman bende fırsat bulunca yapacağım aklımda

Maşallahın var
Ada verilen/alınan kiloları gram vinsibden değilde kilo cinsinden yaz 0.7 gibi

nedeeennnnn

bende sıkıntıdan ölecem işim bitti,aklım çarşıda alışveriş listemde biran önce çıksamda işlerimi haletsem diye bakıyorum

Benim pc çöktü begüm ay sinir oldum , iş birikti telden halletmeye çalışıyorum

senin probiyotik olayına bi bakicam
markete gittiğimde daha yeni mayaladim yoğurdu mu haftaya denerim

Benim pc çöktü begüm ay sinir oldum , iş birikti telden halletmeye çalışıyorum

senin probiyotik olayına bi bakicam
markete gittiğimde daha yeni mayaladim yoğurdu mu haftaya denerim
pc mi çöktü,geçmiş olsun da öyle telefondan iş mi halledilir,işkence gibi,bari izin verselerdide eve dönseydin,pc siz iş mi olur

yoğurdu mayalamak için sıcaklığı 45 derece olsun diyo,internette mutfak dereceleri var ondanda alıcam bir tane,seninde aklında bulunsun,çok pahalı bişeyde değil 10 15 tl arasında

birde ev yapımı turşu yiyin diyo bağırsaklardaki faydalı bakteriler için,kışa hepbirlikte kurarız turşularıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…