Biz niyetlendik bayarama memlekete gidelim diye sonra vazgectik temmuz 15 gibi gelecegiz memlekete.. iste sinavim o zaman başlıyor benim annemin yemekleri offf offf yaniiiBiz bayramda kvde yemek yiyiyoruzkendi dolabıma sebze yemekleri yapıp koymayı düşünüyorum
Yetikten sonraki pişmanlıkişte bayramdada fena oluyor,dolmalar,tatlılar,börekler ufff hiçte sevmem
yani yemeyi severimde kilo alırım diye yemekle yememek arasında kalma durumunu sevmem
Kuzum eltimle yemekleri hazırlıyoruz kv de yeniliyor dolmadan icli köfteye artık buranın yemeklerini biliyosun tüm karbonlu yaglı ne varsa olur sütlaç tatlıları hic saymayayım gelen gidende cok olur görümcelerimin çoluk çocuk hata gelini bizde yemek yerler yemeksiz kalkmazlar o yüzden hep hazırlıklı olmalıyız...Biz niyetlendik bayarama memlekete gidelim diye sonra vazgectik temmuz 15 gibi gelecegiz memlekete.. iste sinavim o zaman başlıyor benim annemin yemekleri offf offf yaniii)
İnşallah görüşme fırsatın olursa görüşelimBiz niyetlendik bayarama memlekete gidelim diye sonra vazgectik temmuz 15 gibi gelecegiz memlekete.. iste sinavim o zaman başlıyor benim annemin yemekleri offf offf yaniii)
Yetikten sonraki pişmanlık
ondan nefret ediyorum işte
Kuzum eltimle yemekleri hazırlıyoruz kv de yeniliyor dolmadan icli köfteye artık buranın yemeklerini biliyosun tüm karbonlu yaglı ne varsa olur sütlaç tatlıları hic saymayayım gelen gidende cok olur görümcelerimin çoluk çocuk hata gelini bizde yemek yerler yemeksiz kalkmazlar o yüzden hep hazırlıklı olmalıyız...
Insallah canim ayarlaya bilirsek gorusuruzİnşallah görüşme fırsatın olursa görüşelim
Ahhh icli köfte bende esimde coook ozledi bu yemegiiiYetikten sonraki pişmanlık
ondan nefret ediyorum işte
Kuzum eltimle yemekleri hazırlıyoruz kv de yeniliyor dolmadan icli köfteye artık buranın yemeklerini biliyosun tüm karbonlu yaglı ne varsa olur sütlaç tatlıları hic saymayayım gelen gidende cok olur görümcelerimin çoluk çocuk hata gelini bizde yemek yerler yemeksiz kalkmazlar o yüzden hep hazırlıklı olmalıyız...
Hadi ozaman ben daha çok bekletmeyeyim bundan sonraki sıvı kaybı olur zatenBuradayim bekliyorummmm))) yerimi alayim bildirimler gelsin ))
Tebrikler canimHadi ozaman ben daha çok bekletmeyeyim bundan sonraki sıvı kaybı olur zaten
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 71.8
Fark 900
Yüzde 1.24
Ben de geldim. :) Evet genel yüzdeyi toplayıp kişi sayısına bölüyoruz sanırım yani benim de anladığım öyle. :)Ahu060812
Tebrikler canim) canim bu toplam yuzdeyi nasil buluyorsunuz bütün yuzdeleri toplayip kisi sayisina mi boluyorsunuz genel takim yuzdesini soruyom ))
hoşgeldin canım benim eklediği yüzdeleri bide sen kontrol edebilirmisin yanlışımız olmasınBen de geldim. :) Evet genel yüzdeyi toplayıp kişi sayısına bölüyoruz sanırım yani benim de anladığım öyle. :)
tebrik ederim canim cok iyiHadi ozaman ben daha çok bekletmeyeyim bundan sonraki sıvı kaybı olur zaten
Geçen hafta 72.7
Bu hafta 71.8
Fark 900
Yüzde 1.24
Tamam canım ben yüzdeleri kontrol edeyim sen de listeleri gir tek koldan ilerlesin listemiz :)hoşgeldin canım benim eklediği yüzdeleri bide sen kontrol edebilirmisin yanlışımız olmasın))
evet evet öyleymiş eskilerden bi deneme yaptım topladım yüzdeleri böldüm kişi sayısınaaa hahahahBen de geldim. :) Evet genel yüzdeyi toplayıp kişi sayısına bölüyoruz sanırım yani benim de anladığım öyle. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?