tebrikler canım senide ekleyeyim hemenBen de bildirimi yapayım sonra yüzdelere bakayım. :)ada81
Geçen hafta: 72.8
Bu hafta: 72.4
fark:400 gr
Yüzde: 0,55
Yüzdelerde bir sorun yok canım ellerine sağlık. :)tebrikler canım senide ekleyeyim hemen))
sağol canım seninde ellerine sağlıkYüzdelerde bir sorun yok canım ellerine sağlık. :)
Geçen hafta ki kilo : 74
Bu hafta ki kilo : 73
Fark : 1
Yüzde : 1.35
tebrikler canımmmmGeçen hafta ki kilo : 74
Bu ramazan hepsindede yaptım hele seyahete cıktıgımda ev kaynıyordu tatlı tuzlu herşey yapıp ćiktim tuzuna dahi bakmadiģım oldu inanaynen pişmanlık fenaaama yerkenki hazda çok fenaa
ayy allah kolaylık versin bu şekilde bayramlar gelenler için çok iyide hazırlayanlara eziyet
Bayrama bize gelinAhhh icli köfte bende esimde coook ozledi bu yemegiii))
O anasın da yesin ben anamda yiyeyim))
TebriklerGeçen hafta ki kilo : 74
Sağolasın canım siz bizim yerimizede yiyin diyecem ama kaptandan sopa gelecek sen yeme diğerleri yesinnnBayrama bize gelin
Tebrikler canım bak kilo veremem diyordun, ne güzel vermişsin. Aynen devamGeçen hafta ki kilo : 74
aslında benim listemde var degisim listemdeSağolasın canım siz bizim yerimizede yiyin diyecem ama kaptandan sopa gelecek sen yeme diğerleri yesinnn)))
canim tebrik ederimGeçen hafta ki kilo : 74
Kuzum sana tebriklerTebrikler canım bak kilo veremem diyordun, ne güzel vermişsin. Aynen devam
Sağol canım sen de çok güzel gidiyorsun. Mutlu sona yaklaşıyoruz adım adımKuzum sana tebriklerhastalıkta olsa streste olsa gitmiş bak
2 ayda 12Sağol canım sen de çok güzel gidiyorsun. Mutlu sona yaklaşıyoruz adım adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?