Buna da şükürgüzel olmuş mu diye tadına baktığımdan hariç dimi
Yokkk yokkk güzelimmmm kovsanızda gitmemmm azcuk beyin sarsıntımmm vardıı kendimi toparladımm .Uçmayı denedim uçamadım newtona saygılar efenimmmmmAnlıyorum seni böyle aralar verilmeli tabi kilo almadan diyet sıkarsa kısır döngü yapıp sitres yaratıyor
Ama arayı uzatma tamamı bekliyoruz :))))
Tamam kaptanım. Orucum bakmadım kiolmuş mu
tamam tamam hariç ... ama başka lokma yok bak ..
efser hitler enişteyi tanımıyor tabii dahaHahhahhaaa vallahiii ecelim olursunuzz kızlarrr heriff beni porsugun derinn sularına gömerrrŞimdi bilee hiii hitlerrrr ayar bu halimeee Efser güzelim sonmu yazarsınz
Yokkk yokkk güzelimmmm kovsanızda gitmemmm azcuk beyin sarsıntımmm vardıı kendimi toparladımm .Uçmayı denedim uçamadım newtona saygılar efenimmmmm
Tamam kaptanım. Orucum bakmadım ki
Adammm komploo bilee düzenliyor zalimin oğluu yemekler felan fişmannn hahhahaa tuzaklarr her akşam iş çıkışı 1,3 saat beni bekliyorr inat azimle gitmiyor sanki kaçırcaklar hahhaa kim napsın ben gibi delyiiiefser hitler enişteyi tanımıyor tabii daha
Tüh demeyeydim iyiydiHeeeeeeee o zaman 3 sadece 3
tavuk sote yedimm
amaa hiç kendimi begemiyoru m bu günlerde
yeme hissim var çk kötü kastıkça olmuyor bu iş onu anladımmm
ne zaman kh kısıtlaması, meyve ksıtlaması yapsam
yeme egilimimmm artıyor metformin içiyordum onuda kestimm
fena yaptı bendee yesemde doymuyorum
Fena değil yanlışları çok çıkmazsa . sıralamayı aşagı çekecekmi bakalım
Tüh demeyeydim iyiydi
Kilo vermek için İki ayagının üzerinde dursan yeter boş ver uçmayıYokkk yokkk güzelimmmm kovsanızda gitmemmm azcuk beyin sarsıntımmm vardıı kendimi toparladımm .Uçmayı denedim uçamadım newtona saygılar efenimmmmm
Allah sabır versin bu gaddar kaptan tek 3 sarmamı berdiTüh demeyeydim iyiydi
İnşallahh canımm istediği puanları alırrFena değil yanlışları çok çıkmazsa . sıralamayı aşagı çekecekmi bakalım...
Aynen zaten canım sin dönemde et tavuk çok istiyor niyeyse. İşime de geliyor buüç canım üç yanında boooool salata .... et .... mis mis
Tekrar başladım demiştin ilaca ... yine mi bıraktın ?
şu an karıştın biraz ondandır ..ıf i bırakıp tamame kh sayımınına mı geçtin sen ?
Kesinliklee haklısınn tatlımm sporda zıbıtınca 4 atak bile oluyorum kiş kaldı kii 2 ayak nerdeKilo vermek için İki ayagının üzerinde dursan yeter boş ver uçmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?