Olurrr olur kuzummmm ne deme heç faydamm olmadııı zatennn güzelimm sanaaDelyDoly bu arada sana sormadan elleşmedim oraları ... malum kaptan yrdm. idin ... şimdi o listeden alalım seni kuzum ...buralarda olmuyorsun sık artık
Şöyle ahunun yanına bir babayiğit yardm. aranıyor bilginize
Olurrr olur kuzummmm ne deme heç faydamm olmadııı zatennn güzelimm sanaa
800 lü
900 lü ucu mu
Bence senile verecek kilolarımız var buralarda olsan hepOlurrr olur kuzummmm ne deme heç faydamm olmadııı zatennn güzelimm sanaa
İçerde izleyenler lütfen sonunu yazmayın bugün, ben daha 5. bölümdeyim
Bence senile verecek kilolarımız var buralarda olsan hepOlurrr olur kuzummmm ne deme heç faydamm olmadııı zatennn güzelimm sanaa
amiinn kaptanim sagol cok calistik ama gercekten degdi oturdugum sehirden bir nehir geciyor adi ijsel ve onun etrafindaki 80 sehir Almanya felanda dahil sirayla heryil bir baskent sehir secip 80 sehirden gelen turistler gemilerle o sehri geziyo ve bu 80 yilda bir ayni sehre denk geliyo bu sene sira bizim sehrimizdeydi :) hanzedagen diyolar adina 4 gun boyunca 3oo.000 turist o sehri gelip geziyo bu sene sansa festivalede denk geldi kazancimiz o yuzden cok iyi oldu elhamdulillah sadece 2300 lahmacun sattik :)Wooooow süpersiniz ... Allah kabul etsin ne güzel yaaaaa ..
İşte siz deyince başladım. Anca parça parça izleyebildim :))Biz burda evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat babaaaaaaaaaaaa derken izleyeydin yaben spoiler lı yazarım okumazsın sen o zaman
Ve bayıldım diziyeBiz burda evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat babaaaaaaaaaaaa derken izleyeydin yaben spoiler lı yazarım okumazsın sen o zaman
İnşaallah bende öyle düşünüyorum
Eeee iyi ... cumaya bi 700-800 toplarız hasılat
Di miiiii yaaaaa ..... ahhhh bu dely .... ne güzel ikili olurdunuz aslında ..Bence senile verecek kilolarımız var buralarda olsan hep
amiinn kaptanim sagol cok calistik ama gercekten degdi oturdugum sehirden bir nehir geciyor adi ijsel ve onun etrafindaki 80 sehir Almanya felanda dahil sirayla heryil bir baskent sehir secip 80 sehirden gelen turistler gemilerle o sehri geziyo ve bu 80 yilda bir ayni sehre denk geliyo bu sene sira bizim sehrimizdeydi :) hanzedagen diyolar adina 4 gun boyunca 3oo.000 turist o sehri gelip geziyo bu sene sansa festivalede denk geldi kazancimiz o yuzden cok iyi oldu elhamdulillah sadece 2300 lahmacun sattik :)
Sen varken bize düşmez canim
Ve bayıldım diziye
aynen kaptanim sadece lahmacun yoktu menumuzde ama burda oturan turklerimizde cok yapip getirdi Allah herkesten razi olsunDi miiiii yaaaaa ..... ahhhh bu dely .... ne güzel ikili olurdunuz aslında ..
Lahmacun gibi lezzet gördüklerimi var tabii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?