Allah sabır versin bu gaddar kaptan tek 3 sarmamı berdi
Eflalim mangal var yavf napacan sarmayı
ay ne guzel oynuyasim geldiAkşammm sefasıııı döktürelimm kızlarrr
Ayyy bu senee bu şarkıyıı tekgeçtim ev de iş te araba daaa
Tekrar başladım demiştin ilaca ... yine mi bıraktın ?
şu an karıştın biraz ondandır ..ıf i bırakıp tamame kh sayımınına mı geçtin sen ?
Sorma zalım kaptan sopa gösterir diye korktumAllah sabır versin bu gaddar kaptan tek 3 sarmamı berdi
Eflalim mangal var yavf napacan sarmayı
Ay yok yok üç iyidirHiç vermediğim arkadaşlarda var ... eflal şanslılardanbl salata ve etle 3 dolma oooo ooooo bak yazarken düşündüm de 2 mi deseydimmmm
Meryemim Allah kabul etsin canımamiinn kaptanim sagol cok calistik ama gercekten degdi oturdugum sehirden bir nehir geciyor adi ijsel ve onun etrafindaki 80 sehir Almanya felanda dahil sirayla heryil bir baskent sehir secip 80 sehirden gelen turistler gemilerle o sehri geziyo ve bu 80 yilda bir ayni sehre denk geliyo bu sene sira bizim sehrimizdeydi :) hanzedagen diyolar adina 4 gun boyunca 3oo.000 turist o sehri gelip geziyo bu sene sansa festivalede denk geldi kazancimiz o yuzden cok iyi oldu elhamdulillah sadece 2300 lahmacun sattik :)
if , i bırakmadım , kh sayayım dedimm ama süt yogurt kefir bunalrın kh çok yüksek
sayarsam onları yememem lazımmm
çok fama karıştı bugün suntalı bir kahvaltı yaptımmm
ama öglen tavuk sote yanında 1dlm beyz ekmek ve iki parmak helva yedim
dügün dedikçe iyice saldırdımmm
Oh ohAkşammm sefasıııı döktürelimm kızlarrr
Ayyy bu senee bu şarkıyıı tekgeçtim ev de iş te araba daaa
Kesinliklee bendee şimdikk showrromda kırıtcammay ne guzel oynuyasim geldi
Buluruz ona bir care
Manken olur heeee boyda var dely deaaaaaaaaayyyyyyy enişte vuracak valla kaç efser kaç
Hahhahhaaa vallahiii ecelim olursunuzz kızlarrr heriff beni porsugun derinn sularına gömerrrŞimdi bilee hiii hitlerrrr ayar bu halimeee Efser güzelim sonmu yazarsınz
Sen ol 66 giyersin altan sumo güreşcisi şeyledinden gecede ışıkları kapatıktan sonra çıkar bişecik anlamazAdammm komploo bilee düzenliyor zalimin oğluu yemekler felan fişmannn hahhahaa tuzaklarr her akşam iş çıkışı 1,3 saat beni bekliyorr inat azimle gitmiyor sanki kaçırcaklar hahhaa kim napsın ben gibi delyiii
Benim kazület bedenim ne hallere giriyorda yinede beceremiyorKesinliklee haklısınn tatlımm sporda zıbıtınca 4 atak bile oluyorum kiş kaldı kii 2 ayak nerde
Kolayy gelsinnn tatlımmBen kaçar. Ev süpüreyim ekmek dökmüşler
Buluruz ona bir care
Sen ol 66 giyersin altan sumo güreşcisi şeyledinden gecede ışıkları kapatıktan sonra çıkar bişecik anlamaz
Benim kazület bedenim ne hallere giriyorda yinede beceremiyor
Sağol canımKolayy gelsinnn tatlımm
Sen 66 ol yete biz gerisin düşünürüz takım dediğin böyle günler için varAllahh seniii yaaaa çılgınnnn
Ben neten ögredigim kadarıyla kanayan suya atıyorum 5 6 dakika bekletip iciyorumKaçmadan şeyi sorayım, kiraz sapı çayını siz nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?