Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tekrar başladım demiştin ilaca ... yine mi bıraktın ?

şu an karıştın biraz ondandır ..ıf i bırakıp tamame kh sayımınına mı geçtin sen ?

if , i bırakmadım , kh sayayım dedimm ama süt yogurt kefir bunalrın kh çok yüksek
sayarsam onları yememem lazımmm
çok fama karıştı bugün suntalı bir kahvaltı yaptımmm
ama öglen tavuk sote yanında 1dlm beyz ekmek ve iki parmak helva yedim

dügün dedikçe iyice saldırdımmm

Meryemim Allah kabul etsin canım

Naptın sen banu ???
Dur hele bakayım ... sessizliğin hayra alamet değilmiş demek ...

beyaz ekmek ve helva ... eksi banunun göz dönmeleri bunlar ...
hemen toparlanıyorsun hemen canım ...

Allah aşkına puan saymak falan ... neden o kafanı yoruoyrsun ... iyi kötü bir yol tutturdun gidiyordun ne güzel ... üstelik yoldan çıkaranda kaçamaklar oldu seni ..

Manken olur heeee boyda var dely de aaaaaaaaayyyyyyy enişte vuracak valla kaç efser kaç
Buluruz ona bir care
Hahhahhaaa vallahiii ecelim olursunuzz kızlarrr heriff beni porsugun derinn sularına gömerrr Şimdi bilee hiii hitlerrrr ayar bu halimeee Efser güzelim sonmu yazarsınz

Adammm komploo bilee düzenliyor zalimin oğluu yemekler felan fişmannn hahhahaa tuzaklarr her akşam iş çıkışı 1,3 saat beni bekliyorr inat azimle gitmiyor sanki kaçırcaklar hahhaa kim napsın ben gibi delyiii
Sen ol 66 giyersin altan sumo güreşcisi şeyledinden gecede ışıkları kapatıktan sonra çıkar bişecik anlamaz
Kesinliklee haklısınn tatlımm sporda zıbıtınca 4 atak bile oluyorum kiş kaldı kii 2 ayak nerde
Benim kazület bedenim ne hallere giriyorda yinede beceremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…