Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mübarek ramazan etkisi o .
Hele bir geçsin sopalar sırada ..
.

benden sıksan da minnnoş bi şey çıkmaz canım ... bir de eflal verebiliyordur ona ye derim ... X yerse veremiyordur ona sopam çıkar

Mübarek ramazan etkisi o .
Hele bir geçsin sopalar sırada ..
.

benden sıksan da minnnoş bi şey çıkmaz canım ... bir de eflal verebiliyordur ona ye derim ... X yerse veremiyordur ona sopam çıkar
Ramazan gerçekten mübarek bir ay. Bir kez daha anlamış oldukBi de bizim haftalık hedefler geçmişin arasında kaybolmuş. Bu ara paylaştın mı bilmiyorum ama hatırlatma amaçlı rica etsem mümkün müdür ?

Kilo verenler arkadaşları tebrik ederek haftanın değerlendirmesine geçiyorummmm

Yukarıdaki sıradan gideyim ...

Ahu060812 canım süpersin ... sporsuz bile yakaladığın istikrar süper ..Hem de regl haftası Haftaya en az 70 leri ucundan görürüz bence ... regl ödemi de gider , spor da gelir ... eeee bireysel kraliçesi ErSeSi yi yenmekte var ben bir 70.5 iliştireyim de şuracığa

mimu88 canım bu hafta yoğundun gelemedin , ama artık bekleniyorsun ...aralara bir yerlere sıkıştır bizi lütfen ... Diyete full dikkat edeceğin bir hafta ödevin var ... lamı cimi yok ablacım , bu hafta arayı kapama zamana ... 65 li bir rakam bekliyorum senden , belki de mezun ederiz seni ne dersin

Nare83 bu hafta büyük atak gelecek senden ... kararlı banu ,kilo veren banu demektir ... hem sporda gelecek ... hem bu haftanın sabitini telafi etme zamanı ... hedefin yolu 62.5 a kadar açık bence yaparsın ...

saydin78 bu haftaki bildirimin hakkında telden uzun uzun yazıştık . Buraya da kısaca özet geçeyim ... Mezuniyet için %80 hedefin tuttuğu halde , hedef kilonla %100 mezun olmak istiyorsun biliyorum . Ama ...
Geçen haftada hem regl hem tadilat derken buna benzer bir sonuç geleceği ortada idi ve sen artı çıkmam demiştin ... Mezun olsaydın geçen hafta , bu hafta takımın içinde doğru bir karar vermiş olurdun .
Geçen haftayı neden yazıyorum canım , bu haftaya emsal olsun diye .
Geri kalan şablonu telden uzun uzun yazdım . Lütfen elinden geleni ardına koyma .lütfen .

ecemavi cancağızım kocaman tebrikler , istikrarlı kilo verişin var ... bu süper .. bu gidenlerin geri gelmeyeceğine işaret hedefe de çok çok az kaldı .. o zaman o mezuniyet hedefine ulaşmamızı sağlayacak haftalık hedefine gelelim ... 66.3 nasıl ? bence güzel ... hazır istikrar dedik ... 700 gr istikrarını da koruyalım değil mi

ada81 orti .... 100 gr ne bu hafta hedefin 500 gr bak hedefler içinde en düşük hedef senin ki .. o da metandan mütevellit ... 500 gr. mı ne yap ne et , kes parçala ver bacım ...

Efser harikasın canım .... 2 ayda 12 kilo başarını da okudum ... cidden sana verecek tavsiyem yok ... her şey yolunda .. sana ancak hedef verebilirim ... hani belki haftaya gaza gelip yenildiğiniz bizi yenmek istersiniz diye 83.5 nasıl ? bence çook şık

irmae canım şükür şu hastalık dönemi kazasız belasız geçti ...geçen hafta sabit , bu hafta 400 derken ... şöyle bir haftayı bile artısız geçirdin
artık canlanalım biraz değil mi 71.6 görür müyüz dersin ? bence görürüz be ....

exmadon cancağızım sana da kocaman tebrikler ... bu hafta da iyi olacak ... giderek 99 lara yaklaşmışken bence tam da coşma zamanı ... bayram öncesi verebilecek ne varsa versin gitsin

106 .... bol spor ... düzenli uyku ... 3 lt den az olmayacak su .... kaçamaksız menü ... bu 4 lü ile fazlası bile olur .... motivasyon tam gaz devam ..

@eflalim 1 kilo süper ... hatta senin umutsuzluğunda fazla bile Listedeki ufak oynamalar cevap verdi bence ... o zaman bu şekilde devam ... bu şekilde devam edersekte haftaya 72.2 görürüz mesela ..bence görürüz

ErSeSi canım önce bu hafta için kocaman tebrik ediyorum seni takıma katkın çok büyük oldu ... tabii kendine de çok kritik bir hafta bence .... bir 10 lu kilo hanesinden diğerini görme ihtimali var ... bence bu hazzı yaşamalıyız bu hafta yani 69.9 da olsa o 60 ları görmek için elimizden geleni yapalım .

@_SARAYCA_ mortimmm , yağ mağdurum benim ... yarışıyor muyuz bu hafta çok iddialı değilim ... hedefimin civarındayım çünkü ... ama fazladan bir 400-500 gr. hele de bayram öncesi hayır demem ... o yüzden mortime hedef kilom da 500 gr. olsun adil olsun .

koza16 tatlım artılar gelmiş ablacım .Bayrama kadar iddialı hafta meydan okumanı da okudum
O zaman meta hızını ve bu haftaki artını hesap edip bende sana iddialı bir hedef koyayım mııııı ? 64.8 ... gözüme çok hoş geldi bu rakam niçinse

White Lily canım ,bu haftaya listeye girebilirdin aslında , kendi adıma özür dilerim . son dk lara kaldı maalesef bir de geçen hafta içi bir mesajın vardı , benim kilo bir eksi bir artı , listeye giriş kalsın tarzında .
Ama görülen o ki o veya bu şekilde kiloların gidiyor tatlım . tebrik ederim çok ... aynı hız , motive ve yüzde ile haftaya inşallah diyelim .83.5 güzel hedef mesela .... fazlası olursa başım gözüm üzerine

igdedali tatlımmmmmmmmmm ... yahu geçmişi okuyorum , herkese tebrik ediyor kilonu ... eeee ben bildirimini görmüyorum ... geri döndüm yok ..profiline girdim ..mesajların yok ... benim bu parmaklar cepten girdiğim bir vakit seni göz ardı etmiş mesajlarını görmez olmuşum kaç zamandır var acaba ? yazıpta cevap vermediğim mesajlar varsa işte hep bu yüzden tebrikler canım ... gerçekten istikrarlı ve süper gidiyorsun 75.8 ler gelebilir bence en az haftaya ..gelsinler değil mi ? gelsinler gelsinler

Nefs canım halan gelmiş hoş gelmiş ... senin kiloda sabit iyidir :) belki kas yapmaya da başlamıştır vücut sporla ... Bayram öncesi her türlü önlem adına 55.9 görsek bu hafta ama ne çok olur değil mi ?

Betulina bana cepten bildirdi dün kilosunu .. maalesef onu takımda çok görmek istememe , enerjisini de çook sevmeme rağmen gelmiyor/gelemiyor . dur ben ona güzzeeeeel bir hedef koyayım .... 76 gibi mesela

Koruma güzelleri huuuuuuuuuuuuu begum75 ve nehirnil111 bakıyorum her şey yolunda evlatlar hele nehir dikkat ettiğim hafta demiş .. begüm de etmemiştir kesin hedef tabii ki de korumaya devam

sonradan bildirim yapanların hedeflerini de ekleyeyim hazır gelmişken :))

kelebekolacam ramazana vedan 68.5 la olursa güzel olur bacımm ...

mirjam canım sende o köşedeki 800 den 500 yollasan sen 68.5 olsan ....

çarşamba günü bi iftar yemegi var
biz oruç tutmuyoruz ama katılmamaız gerekiyor ona
ee oraya gidincede yemek gerekiyor
ifi nasıl ayarlarım bilemedim ..

çarşamba günü orda yersem
perşembe kahvaltı yapmayıp direk öglen yemegi yersem ife uyarım
yalnız şu beyaz ekmek nasıl migdemi agrıtıyor yaaa

Bana artık al ye kilo yapmıyor deseler yemem ... o kadar unuttum ve canım istemiyor tadını ...

Sende gördün işte yiyince hiç bir özel keyfi ..ohhh be ne kadar özlemişim duygusu yok .. ne yedin de boş yere ağırttın mideni ... sonra tartı oynamıyor ... oyanamaz tabii ... nasıl oynayacak ?

auscugum , ben bufün yeidm o ekmegi tartının oynamadıgı
geçmiş günler ekmegi yedikten sonra tartılmadım cnm

Nare83 Banummm diyeti hayatina uydur hayatini diyete degil..iftara gideceksen yiyeceksin tabi ölçülü..bence hicte birsey olmaz if e..hem vucudunu sasirt artik..

Nare83 Banummm diyeti hayatina uydur hayatini diyete degil..iftara gideceksen yiyeceksin tabi ölçülü..bence hicte birsey olmaz if e..hem vucudunu sasirt artik..

saatlerinden dolayı canım , ama işte kahvaltı yı atlıycam perşembe günü
tabiki yiycem , gtmezem olmaz ben gidicnee mıymıylanmayı sevmiyorum insanların içinde
abartmayada gerek yok, hayatın gerekliligi yeme , içme ölçüsünde yer gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…