Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam ben de ekleyeyim buraya. Belki birilerinin de işine yarar hem ne güzel olur.

Benim bi arkadasimin esi coook az yiyor kus kadar ...diyorki ada utaniyorum onunla yemek yerken diyor...arkadasim 64 kilo oyle sisko degil boyuda var... yemek masasini toplarken esim tvye geciyot o arada herseyi agzima atiyorum diyor hahaha:KK66:)

Ay o yine zayıfmış. Ben bildiğin adamdan gizli operasyon yürütür gibi gizlice birşeyler alıp yiyip arkada hiçbir iz bırakmadan olay yeri uzmanı gibi temizleyip yaşanmamış gösteriyordum. Bir gün dedi, ben seni kaç kilo olursan ol severim ama aynaya baktığında sen mutsuz oluyorsun ve bu beni hem üzüyor hem de sinirlendiriyor kendi kendine yaptığın ve üzüldüğün için, o yüzden ya aynada gördüğün görüntüyü sev ya da kaçamaklarını bırakıp bir yol seç, ben her ikisinde de hep yanında ve desteğim dedi onda ayılma yaşadım ben zaten. Ama o ana kadar çizgi film karakterleri gibiydim ağzıma ittire ittire yerdim. :oha:Şimdiyse midem nasıl dayanmış bu kadar şekerli ve yoğun yemeğe diyorum. :olamaz:

Hadi bakalım benden de iyi geceler güzeller ... :KK200:

Sahurdan sonra direkt sızarım ... malum artık erkenden uyanıyorum :halay:

Ya güzel olurdu evlaaaat beeee .... sana salçalı ekmek sürerdim :KK70::KK70::KK70: @masumm a da salçalı sunta :confused::confused::confused:

Çok net değil tarih ama tek net olan nasipse kurbanda burada olacağımız .

salı dedin mi iş başı be gülüm ...yanlış alarm verip takımın memurlarına kazan kaldırtma :KK70:

:KK200::KK200::KK200::KK200:

inan öyle canım .... geçen dışardayız ... eşime diyorum ki şu kadını çevirip gel yapma etme , kilo verebilirsin takıl bana diyesim var dedim :halay::halay: bi gün kafana bi çanta yiyeceksin ama hayırlısı diyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hmmmm menü güzel olunca ahu hanım erkenden yazıvermiş ... :KK70: eksiler duruyor değil mi bacım ? yok durmuyorsa iki gün var durdururuz evvelAllah :KK19:

afiyet olsun efserim , bol prolu güzel akşam olmuş ..
yansın yağlar de haydeee :KK71:

ortim ortim ... hele bu hafta da 300-500 bi geçiverse .... uçacağızzzz sonra .... sen artık benim daimi ortimsin ... @masumm u da alak yanımıza .. baksana gidecem midicem bir şeyler demiş sabah ..hiiiiç duymadım bile :KK70::KK70::KK70::KK70:

:super::super::super::super: işte bir tutma ile 600-700 eksilen bünyenin şımarmaları hep seninkiler kuzum ..
ama şanslısın . en azından geldiği gibi gidebiliyor .

:super::super::super::super::super::super:

gel halin varsa spor yapalım bu akşam , sen eliptik çevir ben pilates ... @_SARAYCA_ gel katıl anacım sende ... orti morti sporu .... Efser Efser i de dürt ..... kesin :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: koyar :KK70::KK70::KK70:

Sınavın için tebrikler canım ..
Pilavla kanka ekmek yanyana olmayaydı iyiydi de .. olmuş ...
Kek ?
Oruçlu değilsin bari akşam değil de gün içinde lüpletiverseydin keki ... sen bir listeye gir bak ... ben o kekleri bir daha gösterir miyim sana :KK71::KK71:
:KK71:

Menü gayet güzel ... tam akşam yoğurt aradı gözüm diyecektim , o açıkta kefirle gayet başarılı kapatılmış .
Suyu yazmışsın evet az ... ramazanda hepimizde biraz azaldı miktar .
Büyük 500 cc lik bardak kullanıyorum ben ..
İftar ve sahurda mutlaka .. bir de ikisi arasında ... ancak 1.5 tamamlanıyor . işte ara arada gidip gelip az az içmeli .. su olmazsa olmaz .

bas damacanayı canım ... 1 lt daha eklemeye çalış .
Sende de yoğurt aradı gözüm ... ara olarak şu anda ... şöyle limonlu pul biberli bir kase yesen ... ne güzel çalışır meta , yanar yağlar :spor:

gitme zaten yavrummm , bak ben gidiyor muyum :confused::confused::confused::confused:

benim plan tuttu .... siz mezun olun size de bir plan bulacağız inşallah ... bak 1-2 kilo baktım geliyor o da hemen gelmedi 3 aya yakın .. hemen bir morti yarışı en hırslısından ... hooop geri 58 :21::21::21:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

gidiyooor ...oleeeeey oleeeeeey ...banunun artılar en intervallisinden gdiyor :KK49:
Üzerine cevüzde koyarmiyiz babam:kk77::cool::KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dün görümcedeyim ya ... alt katta oturan eltisi ve kv de side geldi .. tabii geçen ramazan görmüşlerdir en son ...
Bi dünya iltifat ....
Sonra konu diyet , ne yaptım ne ettim ... aradan yarım saat geçti .. görümcemin eltisi önündeki baklava ve pasta tabağına bakıyor .... eeee şimdi sen burdayken ben bunu yiyeyem mi dedi :KK70::KK70::KK70: aradan zaman geçti ... :KK14: için balkona çıktım ... döndüm tabak boş :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
daha benim beyin hazır değil diyor :KK70:
Yoksa merdanenimi:sinirli: cıkartın kadına :KK70:
Gercekten beyin hazırlamak en önemlisi :confused:
O konuda olumlamar yapsın çok faydalı bir kagırda yazsın okusun ben zayıfım daha saglıklıyım inceyim hayalinde ne varsa yazsın:KK66:

@_SARAYCA_ kuzum çok hastayım bogazım felan çok fena salya sümük geziyorum gece çok terledim ama sabah bir faydası olmadı yine aynıyım :işsiz:
Efser geçmiş olsun canım.
Allerjik mi ciddi ciddi grip mi oldun :(
kızlar günaydın
kadir gecemiz mübarek olsun,rabbim birdaha ermek nasip etsin,dualarımızı,ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah
Günaydın canım.
Aminnn inşallah

Günaydınn kızlar musmutlu hayırlı bir gün diliyorum :KK200::KK200::KK200:Kadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Günaydınlarrr...
Kadir Gecesin bugün Rabbim ona açılan ellerimizi boş çevirmez ettiğimiz duaları kabul eder insallah en hayırlı şekilde....

Günaydınn kızlar musmutlu hayırlı bir gün diliyorum :KK200::KK200::KK200:Kadir Gecemiz mübarek olsun
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

Amin inşallah canlar Rabbim gönlümüzde ne varsa nasip etsin bize hayırlısıyla :KK200:

Screenshot_2017-06-20-05-34-13.webp

Back
X