- Emoji Skoru
- 2.800
- Puanlar
- 63
Sağol canım, salı gibi dönüşe geçiyoruz inşallah.Allah kolaylık versin canım. Ne zaman dönüyorsun
Hadi bakalım sedacım .... yarın hep beraber iyi sonuçlar alalım ...
Eflale de dediğim gibi , bu bize ders olsun ama ... artı temizlemek diyetin en sıkıcı ve motivasyon yok edici kısmıdır ... buna hiç gerek olmasın bir daha
Bu arada ben bir şey farkettimseninle diyet , menü , liste dışında çok sohbet edemiyoruz , fırsat bulabilirsen gel arada
Burada emin ellerdesin ... yeter ki iste.
Koskoca dünyevi hayatında , düşün ki 3 aycık 90 güncük aus a teslim etmişsin ... yeme içme bende gerisi yine sende
Sabaha bizi coştur be white 'ım
Bonuscanım , sen bu listeye ne zaman başlamıştın ? yani bu şekilde kilo veremiyor değilsin değil mi
yarın bana listenin aslını bi atsana sana zahmet
İnşallah elifim![]()
Seninde yuvana dönüş olsun artık , özlendin yahu .
Bu hafta sondu değil mi ? yanılmıyorum . dön de dar vakte sıkıştırmadan rahat rahat konuşalım bi kayınvalidenin genel yorumlarını , merak ediyorum
A ha , fatma ... exma gelmezse ...bonus var ... kilolarda yakın ... ayarlarız size bir yarış ne dersiniz ?
Coştun eflal coştunyeter daaaa , otur dinlen hadi ... erken uyu bugün ... leptin güzel çalışsın sabaha dek aç aç
![]()
İnşallah salı günü dönüyoruz kaptaniçem. Vallahi psikolojim iyi değil. Herkes aa ne kadar kilo almışsın, ay çok zor bunu vermen, yok sen kilo veremezsin. Ay acayip kilolusun. Ciddi anlamda iyi hissetmiyorum kendimi gün sayıyorum evime, düzenime dönmek için.